Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My tez w wanience kapiemy, juz chyba kupiliśmy największa z możliwych. Ja niestety mam stary prysznic jeszcże z murowanym murkiem wiec właśnie nie wiem jak w przyszłości bede kapać dziecko, bo szkoda zeby na stojąco pod prysznicem bo z tego nie ma żadnej frajdy
Edit: znalazłam cos takiego tylko gdzie to potem trzymać http://www.jako-o.com/produkty-niemowl-praktyczne-artyku-y-dla-niemowl-t-k-piel-akcesoria-do-wanny-wanienka-dla-dziecka-baby-watch--646947.html?jifco=PL&jifl=pl&erid=1481080201154315805Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 04:11
-
Dobrze ze nikomu nic nie jest. Się dziewczyny rozkrecacie jak ja już spać idę. Pomysłu na obiad nie mam chyba kurczaka upieke w rękawie. Mały obiad ma. Ostatnio wszystko mi jakoś tak zbrzydlo do jedzenia też tak macie otwieram ta lidowke i pustka. Pojadę do mamy to upieke pasztet, boczek i będzie co jeść.
-
Do mnie dziś mama wpadnie trochę potowarzyszyć. Może się do lumpka wybierzemy...
Ja też już kończę zapasy. Dziś warzywka i jeszcze dwie pomidorówki zostały. Może kalafiorową ugotuję. Wczoraj Niuniek jadł pulpeta.
A sobie zrobiłam porcję gulaszu z serduszek - uwielbiam
Ja ostatnio jem co mi tylko w ręce wpadnieBrzuszek to już mam jak w 5 miesiącu z Igorem
-
nick nieaktualny
-
Dana to jest większa wersja wanienek turystycznych połączonych z kojcem
Ja miała na wyjeździe pompowaną i była suuuper.
http://allegro.pl/turystyczna-wanienka-dmuchana-pompka-intex-48421-i6134565941.html
Lexi korzystaj dziewczynoznowu czas beztroskiego "obżerania"
zjedz coś też za mnie
-
A ja bez ciazy sie obzeram, a potem jecze ze walki wystają.. wrr sama na siebie jestem zła.
BAGABAGA każdy wlasnie zwraca uwagę na Tymonka karnacje. Ale ja nie wiem po kim tocałe szczęście, ze nie znam żadnego latynosa!
. W woli wyjaśnienia - listonosz jest starszym Panem takim białym wręcz albinos!
Mama też raczej z tych z blada twarza, zarzucam spam:Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 21:06
e-ness, Bruśka, vayn, d84, Lexi150, Tusiaa, Zosia_wop, Kri, tysiaa93, Mamusia_synusia, natalica06, Biedroneczka29, dana222, marissith lubią tę wiadomość
-
Pieknie wyglądacie Mila, w ogóle wszystkie maluchy cudowniaste.
A ta karnacja to karoten z zupek i soczków z marchewka i dynią chociażby
Mnie dziś napieprza głowa, az mnie mdli,dobrze ze nie mam nic w planach, to jakas dokulam się do wieczora.
Natalica , nie mieszkamy razem, ale kilka chwil z moja tesciowa i już wszyscy sa w takim samym depresyjno wrogim nastroju jak ona. Oszczędzając dzieciom i sobie stresu i jej wiecznych fochów i pretensji wyjezdzamy na świeta.
Mila920 lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
e-ness a nie mozecie sami sobie spedzic swiat Ty, mąż, dzieci . Bez nikogo wiecej. takie Wasze rodzinne swieta ? przecioez nie musicie spedzac swiat , wigili z rodzicami. Czy po prostu tesciowa wbija Wam sie na chate ?
Mila pieknie wygladacieTaka karnacje jak Tymonek to i ja moge miec hehe
natalica06, Mila920 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Mila pięknie
My kapiemy tez wanienka do wanny i to ta z ikea, dla nas ta wanna była strzałem w 10, bo mała jest i jak miska płaska, wiec kapiemy sie na siedząco i jest ok
Lexi jedz na zdrowie "nawoź" fasolkę niech rośnie duza
U nas dzis "tylko" 3 pobudki i spała do 8Mila920 lubi tę wiadomość
-
Baga to Ty kupiłas jakies ciuchcie w tesco co mozna wagoniki dokupowac? w jakiej cenie ?
Moje dziecko sie zesrało nie wiem kiedy i poszło spac
W kaufie jutro maja byc znowu bobofruty na prmocji tym razem w dwupaku
U nas dzisiaj jedna pobudka koło 1 i płacz, jeczenie. A później spał do 6 i do 7:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 11:34
Kubuś