Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Buziaki dla Jasia :*
Biedronko rozwalasz system!po 10 miesiącach pytasz o temp wody.... hahahahaha
dobre!
O dżizas dobrze że Tysia wspomniałaś o torcie bo przecież muszę zamówić! Znalazłam na fb dziewczynę co robi w domu oczywiście te piękne kolorowe, ma dobre opinie i na 20 osób kosztuje 130 zł, więc spoko. Na chrzest płaciłam 200 więc jest różnica.
Jak chcecie niższym kosztem ale z jakimiś postaciami z bajek lub zdjęciem dziecka to pamiętajcie, że na zwykły tort możecie kupić drukowany opłatek i włala! Koszt ok. 10 zł
Kurczę teraz 14 Polusia, później 25 Jagódka i 26 Księciunio!!!Kiedy to zleciało??? Chlip chlip
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Muszę się jeszcze pochwalić (a co!) że mój spryciulek w 2 dni ogarnął schodzenie z łóżka/narożnika tyłem! Pokazałam mu ze 3 razy i teraz jak wchodzi to zabiera pilota kładzie się na brzuszku już w połowie narożnika i celuje nóżkami żeby zejść
hahaha widok że można posikać się ze śmiechu, no ale praktyczne żeby nie spadł na głowę
A co do smoka to lubi go ale jak się bawi to zabieram mu żeby więcej gadał no i trochę odzwyczajał się. Wtedy mówi "ma" - czyli nie matylko do zaśnięcia jest potrzebny i nocnego przebudzenia
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Vayn 3 lata i zęby wypadły? Naturalnie? Bo nie skumałam chyba...
Biedronko a ma Sofija okazje do zabawy z dzieciakami w mniej wiecej jej wieku? Mój załapał jak sie napatrzył. Przynajmniej tak muślę...
My też smok do zasypiania tylko. Ostatnio nawet jak znalazł i wsadził do dzioba to na komendę. Wypluj - wypluł.
Ja bym tego torta sama ogarnęła ale niemąż mnie zniechęca ze sie nie uda. A fajny wymyśliłam, Red Velvet, kiedyś piekłam i wyszedł dobry a ta posypka mogłaby służyć za futerko Elma. -
Mój ubóstwa didiego, w nocy wypluwa, ale jak obudzi się i nie będzie miał to mama musi zaaplikowac, zawsze leży drugi na szafce zeby w pościeli nie szukać
. W dzien jak nie ma na wierzchu to luz, ale jak zobaczy gdzies to biegnie niczym stary po browara do lodówki, nic go nie powstrzyma, ale dam mu coś innego do gryzienia to zaraz wypluje i zapomina o nim
Zamówiłam zielony bez opinii, przy innych przedmiotach bylo duzo opinii, ryzyk fizyk. Ale sciagnelo mi z konta, ale dalej nie poszło? O co może chodzić? Placilam blikiem. Help metysiaa93 lubi tę wiadomość
-
U nas smoczek jest w wózku, w aucie i przy usypianiu a tak to sie nim nie interesuje, tzn jak go znajdzie to nim bawi ale nie daje do buzi wiec tez sadze ze nie jest najgorzej. Zobaczymy jak pójdę do pracy czy smoczek bedzie pocieszycielem ze mamy nie ma.
Mamusia brawa dla Marcelka
A wiecie jak moj bije brawo jak Kaczyński, ha ha ha on bedzie kiedyś przywódca kraju ha ha hatysiaa93, vayn, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
My tez wodę od początku na czuja sprawdzamy.
Gratulacje dla Gabrysi
Mila jak napisalas ryzyk fizyk, jest duza szansa ze bedzie ok jesli sklep ma dobre opinie, najwyżej założysz dispute
Dana niech Michaś bedzie przywodcą ale lepiej nie takiego "kalibru"
Mamusiu synusia Nooo schodzenie i wchodzenie na kanapę to niezła sztuka gratulacjetysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamusiu Polka ma urodziny 16, odprawiamy w sobotę 14
Baga tak wypadły same, ale już ostatnio pisałam że dla niektórych o mleczaki dbać nie trzeba bo i tak wypadną
Mila rozbawiłaś mnie tym porównaniem. Ale u nas jest tak samo, u nas progów w mieszkaniu nie ma. Ale jak byliśmy u rodziców na święta i zobazyła że smoczek leży na dywanie to zapinkala po niego tak szybko że próg skasowała. No tak przygrzmociła że wyleciałObyło się bez płaczu, ale później jak przechodziła to na paluszkach nóżki przenosiły tak żeby go nie dotknąć
-
Mamusiu jak dzieci sie urodziły to był tutaj poruszany temat Temp wody do kapania i teraz z ciekawości zapytałam czy nadal to kontrolujecie czy wlasnie tak jak dziewczyny pisza ze napuszczają na czujka,a pytanie zadałam bo wczoraj mama mowi ze chyba za goraca wodę małej zrobiłam i zaciekawiło mnie jak to u Was wyglada
Baga No wlasnie nie ma Sofijka nikogo w swoim wieku -
Ja tez nie mierze temp wody
Kuba tez na noc musi miec smoka. No chyba , że usnie zanim sobie go do buzi włozy. Ja na szafce w pokoju mam 3 i jak sie w nocy budzi to nie szukam po łozeczku tylko biore z szafki
nieraz spanie za łozko, do szulady albo pod łózko i rano jest szukanie
W dzien jak nie widzi to nie chce. ale jak juz widzi ze dwa to tez jeden wypluwa drugi wkłada i na zmiane tak. Raz próbował dwa na raz włozyc
ale sie usmiałam
Dzisiaj zauwazyłam że kuba ma jakas wysypke na ciele. Nie jest tego duzo ale da sie zobaczyc. Na głowie od rana tez miał takie czerwone krosteczki ze 3. Wczoraj nie wiem czy miał bo go nie wykapałam. Mleka nieraz nie dopija co u niego nie jest normalne. Złosci sie strasznie. Budzi co chwile. Od kolezanki nawet termometr pozyczyłam i dwoma mierze. I ma cos koło 37,5 stopnia. Jak bedzie mi w nocy marudził to zaaplikuje mu viburcol.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 22:28
Kubuś
-
vayn wrote:Tysia Gabrysia nie smoczkowa a od Poli bardzo jej smakują
Kradzione lepiej smakuje
Jakby ze sobą więcej przebywały to pewnie też by chciała smoka
A tak to po co jej smok skoro i tak wszystko ląduje w buzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 22:31
vayn lubi tę wiadomość
-
Wodę raz zrobiłam za gorącą. Włożyłam ją i od razu krzywa minka i płacz, dolałam chłodniejszej i była w porządku. Teraz to już taką letnią wlewam bo taką lubi
Chyba lubi bo narazie mi nie powie
Na nogach ma dwa nowe siniaki, kurde jak ktoś zobaczy to mnie do mopsu zgłosi
-
D jak lubisz pepco to możesz zajrzeć tam. Są promocje. Ja kupiłam 4 pary bodow
2 pary przecenione (7.99 i 9.99zl) i 2 pary nieprzecenione każda po 14.99 ale nie żałuję bo te nieprzecenione fajnie wyglądają. Jedno body w paski i z muchą a drugie białe z kamizelka szara
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 22:43
Kubuś
-
D w hm wyedy były fajne co Lexi dała linka, szperaj online moze jeszcze bedzie promo.
Wlasnie szwagierka pisała ze jej synek, który ma miesiąc płacze bardzi nic nie pomaga, stare sposoby nie działają i nie wie co robic, dodatkowo początki kp zazwyczaj są trudne, a to bączki męczą itp itdi tak sobie wspomniałam te "stare" czasy i tak mysle ze szkoda Że dzieciaczki tak szybko rosną, ale z drugiej strony cieszę sie, że mam juz to za sobą, ciagle zastanawianie sie o co chodzi, czemu jojczy, płacze, czy chora czy cos boli o co w ogole chodzi... uffff