Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia jest dużo rzeczy z tous tu często laski polecaja
na fb na grupach
Aliexpress Polska - Moda i Uroda
ALIEXPRESS POLSKA - MARKOWO
tu jakas aukcja ukryta
https://pl.aliexpress.com/item/2017-Charm-New-Men-Clover-Chain-Bear-Bracelet-Bangles-Fashion-Punk-Stainless-Steel-Men-Hale-Fine/32778439923.html?spm=2114.13010308.0.0.hCis5V&detailNewVersion&categoryId=200000147
w tychgrupach są często linki do aukcji ukrytych i opis jak zamawiać
tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A jeszcze miałam pisać ze zegarki z Tous to nie sa 100% repliki zawsze maja inny wzór niz oryginalne, bransoletki raczej tez sie różnią. Kolczyki misie chyba sa na wzór.
-
Wow Zosia super! Oby to była jakaś bzdurka, którą da sie szybko naprawić.
Mój miszcz dzisiaj sekundę u mnie siedział na kolanach przy kompie. Z zaskoczenia, bo wie ze nu nu i mamy zabawka, Wcisnął takie klawisze ze zmniejszył mi FB. Co z tym teraz zrobic to nie wiem... -
Miałam Wam jeszcze zrecenzować sukieneczkę z Ali
bardzo fajna i cena powalająca
Ktos cos to bede szukac linka bo juz cyc musi byc w tej chwiliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 22:01
tysiaa93, vayn, Mamusia_synusia, natalica06 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszła mi moja kamizelka futrzak REWELACJA !!!! I kapciuszki dla Sofijki sa świetne maja podeszwę usztywniona na pewno zrobie kolejne zamowienie tylko rozmiar mniejszy musze zamówic
przesyłki ktore zamawiałam pod koniec listopada doszły przed świetami i dzisiaj a te co zamawiałam pierwsze do dzis nie ma.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Wiadomo, że nie będzie wyglądać jak oryginał i nawet nie musi, tylko strasznie mi się te misiowe bransoletki podobają. Miałam jedną na wish liście za jakieś 16 zł więc tanizna ale tak się zbierałam, że w końcu skasowali aukcję i chyba cały sklep
O coś takiego bym chciała
-
próbuje dodać gifa, nie wiem czy wyjdzie
o jest!!ćwiczymy, ćwiczymy kroczki, w koncu udało się nagrac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 22:02
tulipanna, tysiaa93, vayn, d84, Mamusia_synusia, Lexi150, dana222, Mila920, Tusiaa, natalica06 lubią tę wiadomość
-
Zosia! Pieknie Mala chodzi! No super!
U nas Jagoda wysyla buziaki ostatnio,cmoka w powietrze tak smiesznie no i sama schodzi z lozka.Pchaczem swietnie steruje,nawet wycoac umie :-p Smoczek? Ostatni raz possala z godzine jak miala 5 mcy tuz przed wyjsciem pierwszych zebowZosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Tysia ten moj miał takie ale juz aukcje z misiami ma skasowane. Tak jak D pisze dodaj sie do grup i tam moze ktos ma aktywny link.
Moj cycuś zasnął po 15min sie obudził, ale jednak spi dalej, inaczej jak sie nie wyśpi to straszna maruda.
Link do sukienki
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/niMBNBzMvayn lubi tę wiadomość
-
Jakby ktos chciał dodać gifa na przyszłość to pisze odrazu instrukcje puki pamietam
bedzie mozna dodawać filmiki na forum
1.A wiec tak ściągamy program do robienia gifow (mozna ze zdjec zrobic albo przerobić filmik) zrobiłam na tel ale z telefonu sie zrobic ruchomego na stronę nie da (bynajmniej ajfon traktuje go jak zwykle zdjęcie jesli chodzi o ładowanie na stronie) takze odpalam kompa
2.Wchodzimy ma stronę imgur.com
3.Ładujemy naszego gifa (chmurka new post) otworzy sie możliwość skopiowania linka do niego, ale to nie pójdzie na forum
4. Wiec wchodze na swoje konto gdzie mam załadowany obrazek i klikam na niego otwiera sie okienko i z prawej strony wyświetlają sie rożne linki kopije ten BBCode i juz jest pełen link nic nie trzeba dodatkowo wpisywać tylko wkleić na forum (zwykle zdjęcia tez tu mozna dodawać tak samo)tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
Jagódka tez sie zmienia jak nie wiem co, a jakie minki robi haha no superowo!
ps. też mamy tą sukieneczkę z pepcoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 12:36
-
Zosia_wop wrote:Jagódka tez sie zmienia jak nie wiem co, a jakie minki robi haha no superowo!
A w tej sylwestrowej zlotej to tak wlasnie cmoka Jagoda:) -
Fajna ta szara sukienka kupiłabym tylko, że chyba już mamy ich za dużo i nawet nie mam gdzie założyć, tą złotą to tylko do zdjęcia miała na razie, a w domu jeszcze pare których nie miała ani razu na sobie.
Fajnie cmoka, Florka jeszcze nie potrafi tak. Za to jak daje całusa to ma otwartą buzie, Wasze dzieci też tak całują?wysyłać buziaków też nie umie
-
F i J super, wymiatają obie
mi dziś przyszedł kosz na zabawki/pranie i polecam, mam tego z koroną
https://pl.aliexpress.com/item/New-Pegasus-Dirty-Barrel-Folding-Toy-Storage-Boxes-Creative-Laundry-Box-Clothes-Basket-Bra-Necktie-Socks/32698326669.html?spm=2114.13010608.0.0.w10Yv3&detailNewVersion=&categoryId=154102
u nas tak sypało dziś że mi wózek znosiło heh
Zosia super że markery ok.Zosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I