Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wlasnie jeszcze sama nie wstała,dzis lezala na pleckach to sama sie podniosła i usiadła ale zeby wstać sama na nóżki to nie.I tak jak mówisz ona jest najmłodsza z 29 lutego
moj leniwiec
Mila oooo masakra musisz łapkę kupic na myszy -
Odzew!
u nas parapet urwało :0 tak mocno wieje i leje. Co prawda był obluzowany:/
Dana jaka expertka w łapaniu myszy
A ja bym kota kupiła:) zawsze to odpada problem wyciągania martwej myszy z pulapkia jak te wstręciuchy wyczują kota to nawet sie pchać do domu nie bedą.
-
Mamy dwa koty, fakt na dole i babci, ale to ten sam dom, masakra jakas boje się siedzieć we własnym domu ze mi zaraz gdzieś wyskoczy
Ja to na prawdę mam pecha, zamówiłam ten zielony komplet bez opinii nawet i co? Napisała że przeprasza ale zielone sie wyprzedalynie znacie jakiś stronie gdzie sprzedają z ali rzeczy i moglabym tak znaleźć nawet ciut drożej?
-
Biedronko nie musisz się tłumaczyć bo żarty sobie robię
Co do myszy to kiedyś zawsze po lecie jakaś zabłąkana polna trafiła się w domu, ale od czasu nabycia Juliana (mój york) myszy braknawet jeża z ogródka wystraszył
to taki piesokot
Bada masz rację z tym trupem. Fuuuuujjjj..... -
Myszki sa cudne
też kiedyś miałam w domu jeszcze przed remontem. Na strychu siedziały.
U naa w nocy lało jak cholera i wiało ale już sie uspokaja. Jeszcze z godzinę temu lunelo a teraz słonko wyszło.
Dziś przyjeżdża moja mama i zostaje do jutra także trochę sobie odpocznę. -
Dziewczyny markery w granicach normy
to chyba dobry znak, dzis bede wysyłać i konsultować z lekarzem co dalej, od razu lżej na sercu
a propo myszy, kolezanka mieszka ma 3pieytze gdzie nie ma zsypów, wchodzi do domu a tam na jej wycieraczce siedzi szczur, o malina zawał nie padła. My tez mieliśmy kiedys mysz na holu i tez wysoko mieszkamy, na szczęście do mieszkania nie wlazła tylko chyba padła z głodutysiaa93, Mila920, Tusiaa, vayn, d84, Mamusia_synusia, natalica06, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Zosiu a tak mi się jeszcze przypomnialo. A sprawdzali Tobie uklad moczowy? Bo córka mojej przyjaciółki miała tez jakiś płyn w macicy i lekarze podejrzewali najgorsze a okazało się że Mała miała zwezone ujście cewki moczowej i po zabiegu wszystko wróciło do normy. Ten płyn to byl zbierający się mocz. Może cos Tobie podczas cc naruszyli?
Ja wiem ze dorosły a dziecko to różnica ale moze to jakiś trop.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 10:35
-
Lexi nic takiego nie wspominał, powiedział jeszcze ze mogłyby byc zrosty i tam ten płyn sie gromadzi, ale zastanawiające jest to ze w czerwcu na usg go jeszcze nie było, a musiał sie od czegoś wziąć. Jak nie zejdzie to pewnie bede musiała isc na operacje.
Tysia są i bransoletki i zegarki czesto w ukrytych aukcjach, ostatnio kupiłam kolczyki, bransoletkę tez mama co byś chciała konkretnie? Niestety temu sprzedawcy od bransoletek zamknęli juz sklep, ale moge cos poszukać
tysiaa93 lubi tę wiadomość