Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vatn ja pisze swoja łamana angielszczyzną
czyli np tak
Hello my friend. To this time I didn't recive my package. Do You know sonething about It? Do You want to extend the processing/protection time?
Tysia no ekstremalny stres szczególnie teraz jak mam małe dziecko i przychodzi na myśl ze tyle miałoby mnie ominąć i jakie ciężkie życie jest bez mamy
Dzieki za trzymanie kciuków i ciepłe słowa :*
Monia tez dawno nic sie nie odzywała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 16:22
vayn lubi tę wiadomość
-
Albo pisze tak Hello it's only 3 days to the end of protection time and I didn't recive the package, do You know something about It?cwhat should I do?
Z reszta jakkolwiek sie nie napisze to oni zawsze wiedza o co chodziwidziałam na grupie ze ludzie piszą do nich po polsku oni to w translator i potem tez odpisują im po polsku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 16:21
-
nick nieaktualny
-
Jasiu najlepszego!!!
Wszystkie chorowite dzieciaczki zdrówka dla Was
Igorek pięknie stoi, moj by tak tak tańcował ze cieżko by zdjęcie zrobic, wiec jeszcze na stojąco nie mamy, tzn mamy ale podpiera sie o cos stabilnego czyli kanapę. A tak mi przypomnieliscie ze juz najwyższy czas na założenie nóżek do stoliczka
-
Vayn ja do nich zawsze na koncu buziaczki wysyłam a oni do mnie haha takze żadnych oficjalnych maili
kopiuj jak chcesz bez problemu
Ja ostatnio nie moge napisać, bo strona mi die nie ładuje cosvayn lubi tę wiadomość
-
A to mozna wysłać jak płacze przy cebuli (tak na zaś)
I won't cancel my order, therefore don't think you can get feedback for free. I am going to wait for shipping, if it won't be send I have to report it to aliexpress, you are trying to cheat me.vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj dostałąm z tesco kod do ezakupów za min 150zł 30 zł taniej. Dobrze, że zamówiłam już bo był wolny tylko 1 dzień dostawy, chyba wszyscy się rzucili... Wzięłam małej bebiko bo w promocji mają - 3 opakowania 3. Ciekawe jak mała zareaguje na zmianę
-
nick nieaktualnyA dziewczyny ostatnio pisałyśmy o próchnicy. Dzisiaj oglądałam zdjęcia na fb - syn koleżanki 3 lata świętuje. Na zdjęcia nie ma górnych jedynek i dwójek - wypadły czekają na stałe już. Zabrzmiało to tak jakby się chwaliła, no i jeszcze ze smoczkiem gania. Masakra, mam nadzieję że Pola się oduczy smoczka jak cycka sama. Teraz jak nie ma smoczka 15 minut w buzi to uważam to za sukces. Bo jak jakiegos zobaczy to leci po niego, jak nie ma to szuka i brzęczy. Strasznie jej smutno jak nie ma
-
U nas ze smokiem podobnie ciągle jak tylko zobaczy to go chce, nieraz jednego ma w buzi a glznsjdxie drugiego to wypluje tamtego i wsadzi tego co znalazła. Tez mam nadzieje, ze sie oduczy. A spacer bez smoka to sobie nie wyobrażam ostatnio, musi byc w pogotowiu. O dziwo w nocy smoka nie chce i nie da die nim oszukać.
-
nick nieaktualnyZosia to u nas tak samo, ma wystawke 7 smoczków to każdego musi spróbować i wypluć
U nas w nocy jak smoczek wypadnie to sie wybudza, jeśli nie potrafi go znaleźć na śpiocha to jest płacz i albo ja albo mąż zapierdzielamy z innym żeby się nie rozwyła.
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
U nas dydek to świętość ale do spania. W ciągu dnia leży na wierzchu a Młody nawet go do ręki nie weźmie. Także chyba nie jest źle.
Ja na ali na razie też nie kupuję. Szał mi minął.
Zamówiłam kalendarze. No i dzwoniłam do kuzynki torta zaklepać. Będzie biszkopt z bitą śmietaną i owocami. Taki mama lubi najbardziej
Miszka zdrówka robaczku! :*
Dziś przy okazji kalendarzy przeglądałam foty Igora i nie mogę uwierzyć jaki był maleńki. Jak później szybko się zmieniał... Czas leci stanowczo za szybko... -
Gabryska smoka od małego nie chciała.
Nie to co ja, podobno wujek mnie w końcu podpuscil i sama wrzucilam smoka do pieca, dwa dni za nim plakalam
Trzy samodzielne kroczki za namiLexi150, Biedroneczka29, vayn, Mamusia_synusia, Kri, natalica06, Mila920, dana222, Zosia_wop, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
A moja to w ogóle nie ogarnia chodzenia.Juz nawet kupiłam chodzik zeby zakapowala ale gdzie tam.Albo stoi w nim albo przesunie sie do tylu a do przodu chce to nóżki zostawia w tyle i koniec.
Dziewczyny ile stopni wody do kąpieli robicie ??
Zdrowka dla chorych maluszków :*