Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia pomocy czy ja mam takiego pecha, ze jak w koncu sie zdecydowalam to nie ma koloru? Chodzi mi o ten komplet zielony - http://s.aliexpress.com/z6RvqIz6
tutaj jest wykupiony zielony i od wczoraj szukam u innych sprzedawców i nigdzie nie mogę znaleźć, jest jakiś sposób po zdjęciu zeby odszukać? Bo mi życia zabraknie na przejrzenie całego ali
-
Kri jak nie zapomnę to jutro zrobię fotę, jak coś to krzycz
Tuli w Wawie to i do prywatnych z pół roku wcześniej trzeba zapisywać - dowiadywałam się o to w wakacje, czasem się ma szczęście że ktoś wypisze dziecko i miejsce jest. I jeszcze bezzwrotne wpisowe chcą 500-800zł.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila No właśnie moge tylko jakby na Facebooku udostępnić inaczej nie umiem. Inne opcje mi sie pokazują. Teraz na telefonie mam tylko zdjecie takie, ale widać właśnie jak ta góra sie układa- tak wisi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 00:04
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Misza nawet w wiszacym wygląda obłędnie
a jaki to rozmiar? Kurczę a materiał jak? Myślisz że to wina tego że jest przyduze czy jest po prostu źle uszyte? Czasem są te ubranka takie nieaymiarowe.. to troszkę inny komplecik, ale podobny wiec pewnie tak samo uszyty
-
Materiał jest taki troche rozciągliwy jakby z dodatkiem gumy. Na pewno nie jest za duży. Moze mi sie raki trafił
Lexi ma szary. Moze ona sie wypowie jak u niej. No ten twój troszkę inny . Moze kamizelka bedzie sie lepiej trzymać No i niema krawata tylko muchę to tez lżejsze i sie pewnie nie bedzie ciągło
-
A rozmiar z metki patrzę ze S. A w tym twoim linku są 2 rozmiary. Ten mniejszy nie bedzie dobry?
Kurczę No to różnica Tysia. A jak to liczyć ile kilo na ile osób? Taki 3 kg to na ile osób?
Dziewczyny poprzychodzily wam te komplety Dinozaury? Mój ubrał spodenki od niego na święta i były dobre tylko podwinęła na długość. Chude w pasie. Koszula za ten miesiąc pewnie tez bedzie dobra o ile juz nie jest, bo jak sie okazuje prawie rok mam dziecko a w życiu bym naocznie dobrego rozmiary nie dobrała:( wszystko wydaje mi sie za duże s jak juz wydaje mi sue ze bedzie dobre to jest na styk albo za maleWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 23:25
-
Pisała ze na 20 osób to około 2kg. Wole żeby zostało i żebym mogła sobie potem sama zjeść
Tusia zamoeilam i mam z głowywole takie rzeczy wcześniej załatwić. A tak to już wyvralam i mam spokoj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 23:29
-
No pewnie ze taki zwykły by mnie wyniósł taniej. Śmietankowy, klasyczny z ozdobami z rękawa cukierniczego. Ale matka sobie wymyśliła żeby było z Elmo:)
Tylko ze babka do której dzwoniłam nie pytała sie jaki tylko na ile osób. Tak jakby forma była nieważna a ilość. Także juz nie wiem czy to nie zdzierstwo.