Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Mari nadal szukacie fotelika czy już upatrzony jakiś?
Chyba mi dziecko wraca do normalnościgada w łóżeczku, staje. W nocy miał podyzszona ponad 37 stopni a rano 36.6 . Oby już był moim zdrowym rozrabiaka
Ja chcę Cybex sirona a mąż Recaro zero.1.
Zdrówka dla dzieciaków -
mnie dalej gardło boli i nie chce iść do lekarza małego tam ciągać to na szczęśćie w lux medzie mam opcje czat z lekarzem i wczoraj mi tam podał co mam brać. I obczaiłam że jest tez czat z pediatrą - dobrze wiedzieć. W ogóle od lutego wykupiłam tam pakiet rodzinny dla naszej trójki, bo zmienili nam warunki i teraz za nasza 3płace tyle co dawniej tylko za siebie
wali u nas śniegiem i to pod skos więc dziś jakiś mini spacer robimy
uaktualniłam nasz wpis do żłobka na 2017 i mój jest na 312 miejscu rezerwowym najniżej, a do najbliższego przedszkola na 450 hahah żenada... ale kurde na jeb*** dame z łasiczką czy tam gronostajem to kasa jest a na żłobki nie17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Nooo,my juz po trzydniowce (nie wiem czy Wam pisalam)
Co do zebow to ja od urodzenia Jagodzie myje 2 razy dziennie szczoteczka na palec, ktora codziennie wyparzam. Od 6 mca myje ta pasta z Ziaji. Wczesniej sama waoda przegotowana. Jagoda jak widzi szczoteczke to sama paszczakina otwiera. No ale ja tez mam swira i ze stomatologicznej jestem rodziny a sama jestem czarna owca jako humanistka :-p
Pchacz? Ja jestem mega zadowolona z Zebry fp-Jagoda z nia biega,skreca,nawet juz wycofuje bo do tej pory obchodzila ka i pchala za panel:) -
No cos panuje, bo mały na antybiotyku od czwartku a dzisiaj w nocy zbić gorączki nie mogłam. Rano 39 st. Pospał dwie godziny. O sie na nogach utrzymać nie mógł ani jesc nie chciał i co? Powróciło moje dziecko. Niegrzeczny rozrabiaka lata od pokoju do pokoju w samych bodziakach i zagląda wszędzie gdzie nie wolno
-
Zdrówka dla dzieciaczków :*
też niedługo zaczniemy myć ząbka haha tylko przy kp to trochę trudniej jak pije i zasypia, ale będziemy myć po kąpieli żeby chociaż jakaś ochrona była
u nas coś też trochę prószy śnieg, szkoda że się spóźnił o ponad tydzień
no i mam straszny dołek czekając na te wyniki, mogłam nie wchodzić na neta, poczytałam i wiadomo wszystkie objawy świata mam....ehhh -
Lexi, no czasami śmieją się, że mnie niedługo wiatr porwie
ale daję radę!! Właśnie wynalazłam moją książeczkę zdrowia i... już wiem, po kim Jaśko ma taką wagę haha Na kolejną wizytę u lekarza wezmę ją, jak znowu zaczną gadać, że Jaś taki duży, to im pokażę
-
U nas tez ciagle stan podgoraczkowy, wczoraj do 38 doszło, katar po pas, kaszelek.. sama nie wiem czy nie iść do przychodni, tylko to zawsze ryzyko ze wrócimy z czymś gorszym. Sama też mam gardło zawalone..
Pozalilam się, a teraz muszę pochwalić moje dziecko, zaczelo jesc! Obiadki moje nie smakują, ale znów przeprosił sie z gotowcami, serki, kanapeczki, jajecznica, owocki nawet z tubki przejdądwie noce nawet nie jadł w nocy, dopiero o 6 rano i jeszcze kimono, dzisiaj o 2 musiałam dac bo wstawal co 15min, a potem nawet usnąć nie mógł. Zaczął jesc w dzien to przestal wpierniczac tyle w nocy
ostatnio nawet wypił mleczko przed spaniem nie na spiocha
no i znowu zaczął mówić mama, a myślałam że zapomniał już na zawsze to słowo
Zdrówka dla maluchów!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
gdzie robiłyscie kalendarze ? na uwolnijkolory.pl czy na necie gdzies?
Zosia na necie wszystko pisze a najlepsze , że nagle Cie wszystko boli i wszystko sobie przypisujesz ... Nie czytaj. Bedzie dobrze, trzymamy kciuki za Ciebie:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 12:19
Kubuś
-
My właśnie kończyny trzydniowkę
ale idziemy zaraz do lekarza bo ma straszny kaszel
ale ważne że nocna temperatura ustąpiła.
Ja też chora już od wigilii, więc wykorzystam pediatrę i powiem żeby zerknęła mi w gardło.
Zosia nie czytaj netu. Google to zło jeśli chodzi o diagnozę choróbja nigdy tak nie robię. Nawet przed cc anastezjolog śmiał się ze mnie i pytał co wyczytałam i nie wierzył że nic
Kochana będzie dobrze więc szkoda psychiki ryć tymi diagnozami :*
-
przyszło mi z ali to białe body na roczek dla chłopaka oi materiał fajny gruby, ale rozmiarowo chyba może być małe, a mój wielki nie jest. Najwyżej wcisnę go tylko do zdjęcia i nie zapnę w kroku
ja wczoraj robiłam kalendarz dla babci na empiku na promocji - odgapiłam od Którejś nie pamietam Która to pisała
Zosia niestety net to zło, ja jak 2 lata temu tak miałam to dowiedziałam sie o tym w pierwszym tyg styczniu, zabieg dopiero w lutym bo konkretne dni cyklu musiały być i wyniki znowu po 2 tyg to też przeczytałam wszystko i do dziś nie wiem czy zjebali wyniki czy nie bo wyszedł mi wynik jak 0,05% kobietom i żaden lekarz do dziś nie wie co to było. Głowa do góry. Ile musisz jeszcze czekać?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
d84 wrote:mnie dalej gardło boli i nie chce iść do lekarza małego tam ciągać to na szczęśćie w lux medzie mam opcje czat z lekarzem i wczoraj mi tam podał co mam brać. I obczaiłam że jest tez czat z pediatrą - dobrze wiedzieć. W ogóle od lutego wykupiłam tam pakiet rodzinny dla naszej trójki, bo zmienili nam warunki i teraz za nasza 3płace tyle co dawniej tylko za siebie
wali u nas śniegiem i to pod skos więc dziś jakiś mini spacer robimy
uaktualniłam nasz wpis do żłobka na 2017 i mój jest na 312 miejscu rezerwowym najniżej, a do najbliższego przedszkola na 450 hahah żenada... ale kurde na jeb*** dame z łasiczką czy tam gronostajem to kasa jest a na żłobki nie
Pocieszyłaś mnie. U mnie Mikołaj jest 7 na liście. Na 16 tys mieszkańców jest 35 miejsc w żłobku- 2 grupy dzieci, młodsze i starsze. Ogólnie to tutaj większość dzieci pilnuje babcia albo dziadek. Dużo młodych emerytów jest. -
Wróciliśmy od lekarza. Katar i stan podgorączkowy idzie w parze z zębami, czyli może trwać miesiąc albo dłużej
w natarciu górne dwójki i wszystkie czwórki
Biedulek
Może którejś się przyda. Na zielony katar dostaliśmy spray rhinoargent no i wykrztuśnie na to co spływa w nocy po gardle syrop hedelix. Wszystko bez recepty. Idziemy spać -
jakby ktoś potrzebował:
https://pl.aliexpress.com/item/Retail-Free-Shipping-Girls-Hoodies-Girls-Jackets-Outerwear-Coats-Children-s-Coat-Spring-Autumn-Baby-Coat/1744604459.html?spm=2114.13010608.0.0.s8IgBF&detailNewVersion=&categoryId=31101
zamówiłam 19.12, przyszło dziś, patrząc na to, że święta i nowy rok to moim zdaniem błyskawicznie. Jakość super. Rozmiar 2T to nasze 90 i raczej tak wychodzi. Ja maruda - jestem zadowolonatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
A ja korzystając ze dziś jeszcze Mąż w domu polecialam na wizytę bo plamienia coraz mocniejsze. Na szczęście z fasolka ok. Dalej jeszcze krwiak sie oproznia. I dowiedziałam się że na bank cc będzie w moim przypadku.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
D,pieknie to ujelas z tymi łasiczkami
Ja ide w srode sie zorientowac po zlobkach. Ale u nas wszystkie prywatne to chyba problemow z zapisem nie ma. Panstwowego nie ma ani jednego a w moim rodzinnym miescie nie ma nawet prywatnego zlobka. Masakra. Byl lokal na panstwowy zlobek to po 89 roku tluki malusienkie kibelki i umywaleczki i zrobili mieszkania socjalne... -
nick nieaktualnyJa miałam dawać wypowiedzenie a wypisałam dzisiaj tylko urlop do końca kwietnia. Chciałam małą w lutym do żłobka dać - brak miejsc, marzec to samo, w kwietniu mam dzownić i pytać. Masakra u nas kilka żłobków prywatnych i tylko w 1 ją zapisali na listę oczekujących...
Lexi jak dla mnie to innej opcji niż cc w Twoim wypadku nie było. CHociaż z lekarzmi to różnie bywa niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 16:56