Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej chorowitki. Dużo zdrówka!
Mari potwierdzam u mnie na wsi tez walilibpetardami. Także jak chcecie spokój to chyba jakies dzikie Bieszczadyzawsze sie zastanawiam co ludzie widza w tych fajerwerkach. Piękne są zorganizowane pokazy tych wielkich okazałych ale na te bździny z marketu to szkoda by mi było kasy. A niektórzy pol wypłaty wydają chyba żeby je w 20 min z dymem puścić.
No to czekamy na pierwszy ząb Florci.marissith lubi tę wiadomość
-
A u nas wróżba jest na roczek ze sie stawia różne przedmioty, przeważnie kieliszek, różaniec, długopis i pieniążek i co dziecko weźmie pierwsze taka bedzie jego przyszłość. zabobony jak z tymi włosami, ale sie tak robi.
A u ciebie Vayn o co chodzi z tymi widelcami? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNurofen dostała 1,5h temu a mamy nadal 38
Jak dostała nurofen o 13, pedicetamol jej dam przypuśćmy o 17 to kolejną dawkę nurofenu mogę dać o 19 a pedicetamol o 21? Oczywiście w razie potrzeby. Chciałam ją prywatnie do lekarza wziąć ale nie odbiera eh.
Dobrze że zasnęła, ja tylko chodzę i wymieniam pieluchę na mokrą -
Baga mam do petard takie samo podejście, dlatego w tym roku mieliśmy tylko zimne ognie
Za to sąsiedzi dali popis, tak strzelało jakby się ktoś do drzwi dobijał, te hukowe petardy to masakra
Zdrówka Polciu, biedactwo
Gabrysia pojechała do babci i prababek a ja mogę noworocznie poleniuchować -
Tusia,rada na próchnice? Myc zeby! Nie mowie ze po zasnieciu przy butli chociaz tak by bylo najlepiej. Chodzi o to ze jak dziecko zasypia i dlugo spi z butla to zostaja resztki pokarmu a zwalnia w czasie snu wydzielanie sliny i stad psuja sie zeby. Jak dziecko przysypia w polowie butli to albo ja wyjac nalezy albo lekko,leciutko potrzasnac butla by dziecko wypilo do konca i wyjac butle. Moja tez przysypia przy butli,wiadomo. Ale zawsze tak robie,albobwyjmuje albo leciutko ja wybudzam by dojadla. Wielu rodzicow daje tez w nocy slodkie soki. A zobacz, nawet na kazdej chyba bytelce jest napisane by dziecko z nia nie zasypialo by uniknac tzw prochnicy butelkowej. A czasem jeszcze plus sklonnosci genetyczne i niektorym dzieciom te zeby wchodza wrecz juz popsute i to jest efekt braku higieny niestety..
-
No mój nie przysypia z butla. Wydoi i zamienia na smoczek albo tylko butle odrzuci i śpi
a ja jrlestem zdania ze w nocy jak chce pić to sama wodę
w dzień dostaje sok rozcirnczpny z wodą.
Vayn moje dziecko też leży takie niemrawe. Odkryłam cycki i go główką na nich położyłam i temp chyba troszkę spada. Ale ogólnie gorący jestale nam się rok zaczął.pół Nowego roku spedxilm w łóżku z Kuba bo w łóżeczku niewylexy . Od razu wstaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 15:51
Kubuś
-
A u nas polała sie krew:/ Michasiowi uciekła piłka i przyryl z cała siła twarzą o podłogę, rozwalił sobie wargę i miedzy dziąsłami widziałam krew, niestety nie chciał mi pokazać co tam sie stało. Szybko przestał płakać, ale jak dziadek wziął go na spacer to nie chciał smoczka. Jeszcze nie wrócili ale mam nadzieje ze jakos zasnął. Jestem ciekawa jak on bedzie jadł i ssał cycka ehhh moj biedaczek. Wiem ze to nie ostatńi raz co zobaczę krew ale jakos mnie to przeraziło
My myjemy zeby po kapieli a potem jeszcze ma cyca daje, tylko nie lubi pasty do zębów z ziaji
-
My mieliśmy Sylwestra w 'dużym pokoju', wpadli znajomi jak polozyli swojego bąbla spać no i po północy zebrali się do domu, więcej sprzatnia niż imprezy
wypilam 2 pyszne drinki z sokiem pomarańczowym i grenadina i uwaga uwaga mojego kiedyś ulubionego wscieklego psa. Masakra już jestem za miękka na takie trundki. Mały obudził się przy fajerwerkach, ale nie bał się tylko był zdzwioniony co to, przytulilam i zaraz znowu zasnął. Złożyłam odrazu życzenia dla Księcia. Mój pies też bardzo źle przeżył te noc.. a debile dalej dzisiaj szczelaja.
Nie dobra ja nie złożyłam życzeń, a zabieralam się cały dzień do tego. Dziewczyny życzę Wam, aby każdy dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego, by spełniały się Wasze marzenia, żebyście dazyly do własnych celów, abyście po prostu były szczęśliwe i kochane ;-*Lexi150, dana222, vayn, Kri, Mamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA widzicie, rozmawiałam z koleżanką i jej lekarka kazała podawać tak jak Wam napisałm.
Zjadła o 15,30 cały talerz krupniczku i od razu gorączka jej spadła. Zaczęła gugać, wypiła 150ml herbaty z miodem i cytryną. Mąż krzyczał, że mokre gatki i siusiu uciekło. Otwieram pampka a tam woda zgniłozielonano ale humor jej nadal dopisuje, jeszcze nic nie podałam dodatkowo
-
Pomyślności dla Miszy! Zdrówka dla chorowitkow.
Próchnica jest od bakterii którymi dziecko zaraza się od przeważnie rodzicielki. A potem cukier sprzyja ich namnazaniu. Jakie polecacie pchacze jakich macie firm? Tuli pamietam z fp zeberka a inne jakie?