Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi u nas to samo jest ze schodami. Nie ma mocnych na niego
Tuli to jak robic , żeby dziecko z butla nie zasypiało. Mój tak robi . pO jedzeniu myc te zabki ? chyba sie nie da tak .. cos czuje ze on zawsze do spania bedzie pił mleko z kasza
Mojej kolezanki córka pije juz długo kasze na noc i zasypia z butla i ma fakjne zabki. Cos piatki jedynie jej sie troszke popsuły ale tak to git. Ale kolezanka z mała chodziła do dentysy i wlasnie miała lapisowanieczy cos podobnego.
Kuba poszedł spac ale juz ledwo co chodził od 17 godzoby mu nic nie by;lo. Temp taka ok 37 stopni a zawsze miał mniej.
Kubuś
-
Dziewczynki Wszystkiego Dobrego na Nowy Rok :*
My w trójkę siedzimy u rodziców.Rodzice i blizniara poszli do siostry a my zostaliśmy,mała juz spi nie bede jej męczyć.Niech sobie spi w ciszy.Dzis Sylwester z Polsatem pizza guseppe,zapiekankami,sałatka gyros,chipsami i herbata z cytryna i imbirem
Buzialeeeeee!!!!:**
Lexi150, Mamusia_synusia, dana222, vayn, tysiaa93, Zosia_wop, Kri lubią tę wiadomość
-
Ale mnie tu długo nie było. Ktoś w ogóle zatęsknił?
Życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego w Nowym Roku. Niech nie pędzi tak jak ten, który właśnie się kończy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 21:07
Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Ja tez Wam życzę udanego Nowego Roku, aby wszystkie marzenia sie spełniły, duzo cierpliwości i zdrówka oraz spokojnego powrotu do pracy
U nas szczelaja od wczoraj, a dzisiaj juz intensywnie od 20. Jak przed chwila sąsiad szczelil to Michałek sie wystraszył, do tego pies od nich cały czas szczeka. Trzeba przetrwać ta noc jakos. My mamy pizzę domowa i piwo radlerLexi150, Mamusia_synusia, vayn, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Jest już prawie 30kg mniej niż przed ciążą, ale dla samej zdrowotności mogłabym trochę ograniczyć słodkości
Tak, dalej kp - końca nie widać i w sumie na razie z Jaśkiem nawet tego końca nie szukamy. Jest dobrze jak jest
Jak zechce wpaść po 18-stce na mleko do mamy w niedzielę to też nie będę miała serca odmówić hahaha
vayn, tysiaa93, dana222 lubią tę wiadomość
-
Jeloł!
O Gorgeus. Wzywano cie a ty nic. Juz myśleliśmy ze przepadałas. A tu kolejna widze do gangu Biedronki sie zapisała i dobija nienaganną figurą. 30 kg mniej? Wow. Ja jakby odjąć te 30 kg to tyle ważyłam chyba w 4 podstawówki
No ale oby sie spełniły zyczenia Tuli. Ja przynajmniej je przyjmuje!
U mnie najlepszy szampan - Michael z Biedry i ostatnie w tym roku (i następnym) Monstery -
Moja na 100% będzie spać. Sąsiad po korytarzu trabil trąbka a ta nic, no i już ciągle ktoś strzela ale Blanka jak zaśnie śpi jak zabita. Ja dziś zamierzam zaimprezowac jak nastolatka. Szampana pomijam piwem, jutro będę umierać, ale mąż niepijacy dziś to będzie się mną opiekował
zrobiłam dziś oponki, sałatkę i hamburgery z frytkami tak się nawpierniczalam że chyba pekne. A no i my mimo że w domu sami to się wystroilismy jakbyśmy wychodzili, zamierzamy do rana oglądać filmy
do usłyszenia za rok
vayn, tysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Trzeba isc spac w tv nudy.Tylko nie wiem czy usnę bo barany juz strzelają.
Natalica wow niezle pojechałaś po bandzieale współczuje jutrzejszego samopoczucia ale oczywiscie zycze zebys czuła sie wysminicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 23:01
-
nick nieaktualnyMąż poszedł do teściowej bo ta się obraziła... no bo ona chciała sylwestra z Polusią spędzić. Mówi jej że jestem chora i nigdzie nie ide, no to mają przyjść sami - miło jak zwykle
ten nigdzie sam nie pójdzie, a ona do nas nie przyjdzie
Wróci to będziemy Polkę kąpać, aktualnie szaleje w najlepsze.
U nas sylwester w tvn :p
W ogóle jaki ryk był... wstała o 20 i wrzask, myślę głodna. Zrobiłam owoce wyplułagryzła jak wściekła wrzystko, mąż jej nie potrafił na kolanach utrzymać tak się wyrywała. Daliśmy camilię, dalej wrzask. Wzięłam wyjęłm jogurt z lodówki... no jak ręką odjął jak go zobaczyła. No bo jak to tak bez jogurtu? Dzień bez jogurtu dniem straconym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 23:12
tysiaa93 lubi tę wiadomość