Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co dużo tutaj jest też genetycznie uwarunkowane. Ostatnio oglądałam zdjęcia syna kolegi na fb, mały ma 3,5 roku a jedynki i dwójki górne czarne jak węgiel. No komenatrze były z pytaniem o dentyste, odpowiedz że to tylko mleczaki więc dbać nie trzeba
-
nick nieaktualny
-
Adelka super, ze sie odezwałaś
ja tylko z ajfona korzystam bo kompa to nie włączam nawet bym tez była raz na tydzien w takim przypadku
Myszko kurczaczki dziwna sprawa z tym kodem kreskowym, moja tez zjada paprochy z dywanu, ostatnio cos mieliła mowię wypluje to językiem chciała to wypluć, juz prawie miałam to w rękach i co i połknęła ehhh
Dzis w nocy mi tez bardzo słabo spała, puszczała bączki jak stary dziadekchybs to ją męczyło, bo nie było dwójki, zobaczymy jak bedzie dzis przy tych petardach
Ja nawet kupiłam zwykłego szampana lampkę sobie wypije i chipsy od swieta zjem a cow zeszłym roku byłam w szpitalu az ciezko uwierzyć ze to było rok temu! Wydaje mi sie, ze tak niedawno jeszcze, ale ten czas leci i znow o tok starsze
Wszystkiego dobrego dziewczyny!! Oby kolejny rok był wspaniały dla nas wszystkich!Mamusia_synusia, tysiaa93, Lexi150, Tusiaa, vayn, Kri, dana222 lubią tę wiadomość
-
Ja pewnie bede jeszcze zaglądać ale tez Wam życzę szczęśliwego Nowego Roku! Oby obfitował w same radosne chwile! :*
Mamusia_synusia, tysiaa93, Zosia_wop, Tusiaa, vayn, Kri, dana222 lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Ostatnio tylko podczytuję, brak czasu na pisanie bo po antybiotyku byliśmy zdrowi przez 4 dni i znowu gluty po kolanaosiwieć można. Ale i tak szczęśliwi w pierwszego wspólnego sylwestra
Lexi150, Zosia_wop, Tusiaa, vayn, dana222, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane to u coś ode mnie..
Najpierw krótkie podsumowanie 2016. Ten rok.był dla nas wszystkich tutaj najpiękniejszy, najcudowniejszy bo nie ma nic lepszego niż uśmiech własnego dziecka. Rok pełen nowych wyzwań, możliwości, w wielu wypadkach test cierpliwości. Jest to pierwszy rok który minął niewiadomo nawet kiedy. Każdego dnia patrzyłyśmy jak nasze dzieci nabywają nowe umiejętności. Ah długo pisać i wymieniać
W 2017 życzę Wam przede wszystkim zdrowia - nie kupimy go za złotówki, dolary czy funty. Lexi Tobie spokojnej, bezstresowej ciąży. Zosiu Tobie żeby wstępna diagnoza okazała się pomyłką. Dla staraczek żeby szybko zobaczyły upragnione 2 kreseczki. Sukcesywnie dążcie do wyznaczonych celów, nawet małymi kroczkami. Życzę Wam miłości bez której nic nie ma większego sensu i spełnienia wszystkich marzeń
Się rozpisałamZosia_wop, Lexi150, Tusiaa, Mamusia_synusia, tulipanna, dana222, tysiaa93, szara myszka, adelka77 lubią tę wiadomość
-
Vayn wzruszyłam sie od twoich życzeń. Chlip chlip. Ja wam spełnienia marzeń wielkich i malutkich. Samych radości. Miłości. Dołączam sie do personalnych życzeń Vayn i jeszcze udanego wesela Mila:)
Mamusia a ja myślałam ze na sale Balowaą sie szykujeszu nas tez antybiotyk - jak na razie działa cuda. Zobaczymy.
Tez bede zagladac.Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, dana222 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny :*
My tez jednak w domu
A i chciałam sprostować ze Florka tez jeszcze nie chodzi tylko robi pierwsze 3-4 kroczki od kanapy do stoliczka, ze stoliczka do mebli itd -
Ja tez sie podpinam do zyczen Vayn
dużo cierpliwości w nadchodzacym roku, duzo zdrowia bo to najwazniejsze , duzo miłosci od swoich partnerów, mężów i niemęzów
:*
Dzisiaj Kuba jakis dziwny jestniby spiacy, marudny , jakis ospały
oby tylko nie był chory.
Myszko ale szok z tym kodem kreskowymale trzeba uwazac.
Wczoraj Kuba po raz pierrwszy wszedł na meblajedna noga na wózek, druga na meble , reka sie podtrzymał wiszącej szafki i zadowolony tak sobie stał. Oprócz tego wszedł na odkurzacz i z niego zszedł bo mu zabawka poleciała . nie mógł obejsc dookoła tylko przez przeszlpoda
Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Mila920 wrote:Natalica Twoje dziecko anty mlekowe i zastepujesz czymś mleko czy stosujesz metodę na spiocha?
-
Muszę się pochwalić- Mikołaj od czwartku pije z butelki. Czekałam na to ponad 11 miesięcy. Wcześniej dawałam mu łyżeczką. Wypija ponad 200 ml wody z sokiem, szok. Chyba kółkiem zaznaczę w kalendarzu ten dzień. Teraz tylko cyc rano, wieczorem i w nocy. W nocy to tyle razy stęka, wierci, wygina że już przestałam liczyć. Może mu przejdzie jak zacznie chodzić. Jak to mówią: do chrzcin, do 3 miesiąca a potem do roku
My idziemy dzisiaj z mężem spać ok. 22Niedługo piwo bezalkoholowe
Wszystkiego dobrego ! Szczęśliwego Nowego Roku
Lexi, mnie brzuch bolał przez całą ciążę, najbardziej w okolicach terminu @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 18:57
Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, dana222, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Tusia Igor u moich rodziców wchodzi skubaniec po schodach i to tak sprytnie.
Cierpliwość się przyda. Wczoraj tak się ze swoim pozarlam ze spał w drugim pokoju. Ale już wszystko we mnie wybuchlo. Do tego jeszcze od dwóch dni non stop chce mi się ryczec. Hormony mi szaleją -
nick nieaktualnyMila no właśnie zapomniałam o weselu.. aby do września!
Dziewczyny nie napisałam w sumie nic odkrywczego a oczy mi się świeciły jak stukałam literki w telefonie
Pola śpi od godziny już, pewnie wstanie jak zwykle o 20 a później będzie szaleć. Ciekawe jak na fajerwerki zareaguje :o -
Baga no rozbawiłaś mnie z tym balem
hahaha... oczywiście że już jestem naszykowana! dresiory i skarpeciory frotte
buahaha.... Sheratonie przybywam!
przetańczę z Księciuniem całą noc!
Antybiotyk też u nas zdziałał cuda
Zosiu zapomniałam Ci napisać... Kochana cycki do góry, popraw koronę i nie dopuszczaj złych myśli. Wszystko co złe zostanie w tym roku, łącznie z mylną diagnozą. Najważniejsze jest pozytywne myślenie i tego się trzymamy! Wszystkie! :*Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Tez prostuje-Jagoda tez sama robi tylko 3-4 kroczki,do chodzenia to jeszcze jeszcze
D-prochnica nie bierze sie od slodyczy wylacznie tylko od niemycia zebow,slodkich sokow,od zasypiania z butla. Zatem jakas przyczyna tej pruchnicy u syna kuzykni byla, nie wierz ze nie.
Szczesliwego Nowego Roku Laseczki! Obysmy byly wszystkie chude jak Biedronka! I mialy takie tylki!Tusiaa, Lexi150, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, dana222, tysiaa93 lubią tę wiadomość