Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja mieszkam w samym centrum, halas jak cholera a Młody ano drgnie. Rozwalił się w poprzek jak król i nic
Mi się przysnelo ale jak tylko skończą lupac ide dalej.
Nawet nie widać u nas fajerwerek taką mgłę mamy -
A ja pije wino w gronie rodzinnym
brat, siostra, mama, Tata, mąż
zrobolysmy 3 sałatki + sałatka owocowa, ciasta, szynka pokrojoną , śledzie
impreza do białego rana hehe
Dotrwalam !! Szczęśliwego Nowego roku !!Mamusia_synusia, Lexi150 lubią tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO wszystkie jeszcze śpią?
Polusia zaczęła płakać w łóżeczku o 7, wzięłam ją do nas. O 9 nas obudziła, zaczełam ją głaskać no gorąca. W uszku pokazało 38nurofen już w ruch poszedł, nie wierzę temu termometrowi. Jak miała 39 to on pokazywał 37. A kuźwa nie wiem gdzie ten pod paszkę się zawieruszył
Także super początek Nowego roku -
No i my witamy sie w 2017
Wczoraj padła o 21:30, a ja zabrałam sie za robienie kalendarzy dladziadkow bo dzis do24 jest -65% w Empik i sa za 27zl z groszami, no i oczywiście jsk juz byłam przy koncu pierwszego dopiciwalam i co? Program sie zawiesił, wkurzałam sie i dzis musze na nowogłośne fajerwerki tez o dziwo przespała i zaraz jak ucichło 0:30 sie obudziła gdzie tu logika
Od tej abstynencji nawet mi alkohol nie smakuje, do czego to doszłolampki szampana słodkiego nie dopinam bleee
Spaliśmy dzis do 8:20
-
Zdrowka dla Polci moze jakas 3dniówka albo zęby?
Ja juz czuje pod palcem codziennie coraz wiecej igiełek czyli ząbek wychodzi na 100% nie mam juz watpliwościvayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia mi pokazuje normalnie 36,5. Daliśmy nurofen, zjadla 240 kaszki gęstej takiej że łyżka stała z małym słoikiem owocowym.
D nie poszedł tylko po jedzeniezłożył życzenia, pogadali o roczku Poli i wrócił. Babcia coś o wróżbie mówiła, wie któraś coś więcej? Przy torcie kładzie się łyżkę nóż widelec i coś jeszcze... ja słyszałam o trochę innej wersji, moja mama żadnemu z nas.nie robila
A no i oczywiście kolejnego hita zjadła. Także muszę pastę na ząbki kupić
-
nick nieaktualny
-
Mari ale to musi byc mala wieś, bo ja mieszkam na wsi i było szaleństwo, mam wrazeńie ze co roku jest więcej petard. Dzisiaj byłam 1,5h na spacerze, wieś chyba odsypia bo minęło mnie tylko 7 ludzi i 2 samochody. Tak szlam i tym ludziom zazdrościłam ze mogą sobie leżeć i wypoczywać a ja od 6:30 na nogach