Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze mnie tak na wspominki wzięło, ze rok temu o tej porze leżałam na łożku sxpitaknym i nie mogłam zasnąć... jeszcze po 23 pielegbiarka przyszla po mnie żebym z anestezjologiem porozmawiała...a o 6 pobudka, mycie i cewniczek brrrr cc miało byc o 8, ale jakas pani była pilniejszym przypadkiem i ja byłam po niej o 9 az ciezko uwierzyc że to rok minął
-
Tysia haha bedzie trwało, az bedziemy świętować nasze 50-tki i narzekać na zięciów/synowe haha
tysiaa93, Tusiaa, Mamusia_synusia, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ależ cudne dziewczyny A na Sofijkę niestety się nie załapałam
Laski ale była impraaaaaa.... 20 osób. Szykowałam wczoraj i dzisiaj od 9 do ostatniej chwili, czyli 16. Za dużo miałam dupereli więc jestem wypompowana. Ale nikt z gości nie widział wcześniej takiej imprezki
Obiecuję, że jutro wrzucę fotki i opiszę coś, bo dzisiaj muszę jeszcze doczołgać się do łóżka. Dzień brudaska, tylko make up muszę zmyć i koniec.tysiaa93, Lexi150, Zosia_wop, Tusiaa, Biedroneczka29, dana222, vayn lubią tę wiadomość
-
Mila Sofijka jak dobrze pamietam to jest wolna,chyba ze sie mylę.Wiec Tymonek ma szanse
Moniaa fota jest na fb wiec mozesz zobaczyc
Zosiu ślicznie wyglądacie,a ten koń faktycznie troche taki ze mozna sie wystraszyć i jak Ty to robisz ze chociaz te 5min opaska jest na główce?? Ja Szefowej nie zdążę dobrze założyć a juz jest ściągnięta wczesniej pisałaś o spineczkach z chęcią bym jej włoski spinała ale ona by je zjadała.Mila920, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Ooo jak fajnie, że weszłam
też miałam gości i mówię nie pewnie nikogo nie ma. A tu niespodzianka. I to taka śliczna.
Boska Florcia. I tak korona. Cudo! Brusia zgadzam się podłoga piękna taka klimatyczna. Ale całość to jeszcze dopełnia to światło.Jakby środek lata był takie jasne. Piękna mamusia. Szczęśliwa. Nie dziwię się.Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko, bo ja robię tak, że jak jej wkładam na głowę to tak z nienacka i zagaduje/zajmuje czymś i ma ją chwile puki sie nie skapnie a spinaczka jej nie przeszkadzała tylko za mało ma włosków jeszcze i spada szybko o wtedy ją zdejmuje sama, bo zaczyna zwisać.
Fotki jiz zdjęte, bo ide lulu -
Baga zdążyłaś w ostatniej sekundzieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 22:49
-
Im bliżej roczku tym częściej płaczę, albo głos mi się łamie jak o tym mówię. Też tak macie?
A nasze forum przetrwa do 2040 co najmniej i będą gównoburze jak teściowe z synowymi i córkami się będą kłócić o racje ciążoweZosia_wop, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Florciu wszystkiego najlepszego! Duzo zdroweczka, uśmiechu na twarzy, lepszego apetytu. Niech zawsze w Twoim życiu świeci słonko a w około tylko życzliwych ludzi. Cudnownego roczku!
A Sofijce wszystkiego najlepszego z okazji 11 miesięcy :*Biedroneczka29, Zosia_wop lubią tę wiadomość