Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia w budżetówce jakoś inaczej jest z dodatkami zadaniowymi i tak myślałam że mi go zabiorą jak byłam jeszcze na L4 ale teraz mnie wkurwiło że po fakcie tzn z data wsteczną i bez żadnego słowa, a że wracać tam nie chcę, koleżanki się dupa wypieły to sie będę kłócić.
Postanowiłam wczoraj że jak będę musiała iść jednak na ta operacje to mały od września do żłobku a ja do pracy od października. a wrzesień poświęcę na szukanie nowej roboty i aklimatyzacje małego w żłobku (koleżanki dzieck tak szło że przez 1,5ms musiała go odbierać ze żłobka bo dostawało szału dopiero po tym czasie zostawało cały dzień)17/2/2016 B
11/3/2018 I -
dzien dobry u nas jak zabkow nie bylo tak mamy 5 chwale sie udalo mi sie zrobic Sofijce kitusie
czekamy na foteczki z urodzin
mamusiu pokaz ta swoja fote co wczoraj zrobilas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 13:37
dana222, Lexi150, vayn, tysiaa93, Zosia_wop, Mila920, natalica06, Bruśka, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ja to na taką kitkę to pewnie ze 2 lata poczekam
Tusia dziękuję za świetną recenzję, nawet małżu czytał Także teraz jeszcze małą przymierzyć do fotelika i nic tylko kupować któryś z rodziny joie
My po śniadaniu, piękne słonko także ubieramy się i na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 09:58
-
Sofijka prześliczna zrobiłam raz kitkę, ale Sofijka ma zdecydowanie wiecej włosków i juz spineczki mogą isc w ruch
Lexi gratuluje ząbka!
Zaraz ide po torta, tylko zapomnieliśmy o świeczce i teraz mąż bedzie szukał
U nas tez słoneczko swieci, ale pewbie z tym słońcem wrócił smog. Wiosna niech przychodzi, bo juz ta zima wkurza -
A ja 10miesiecy i 28 dni, ale widzę ze Biedronka i Natalica maja z tej samej strony suwaczki i oby dwóm pokazuje rożne dni.
U nas właśnie słońce, lekki mróz i wiaterek i oczywiście alarm smogowy, ale na chwile wyszliśmy bo ja tam ńic nie czułam, a czasem czuć i widać ten smog to wtedy nie wychodzimy
-
A ja widze jak Baga 10 mcy i 30 dni no i sprawdziłam skrzynkę na listy, bo wczoraj nie wychodziłam - ozdoby na tort i girlanda nie doszły na szczęście doszły balibyśmy jedynką, resztę mozna wykorzystać na następne urodziny
-
Vayn ale my mamy axkid minikid a lexi ma joie i chyba geogreus mijego sie nie da zamontowac przodem.
Ale lexi pisała ze jest zadowolona także wystarczy ze przymierzycie do auta pare fotelików no i mała oczywiscie
Sofijka super wyglada slicznotka. Ale mamy sliczne dzieci forumowe
MOje dziecko dzisiaj spało całą noc ! szok . Obudził sie na jedzenie o 5:50 i spał az do 7
Zaliczylismy krótki spacerek. Glutków ma juz mniej. Inhalacje zaliczone . Baardzo grzecznie siedział aż jestem w szoku
Ponawiam pytanie która to miała taki cichy inhalator? I szybko inhaluje ? Poki co pozyczyłam od kolezanki. Ale juz na 100% musze kupicWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 14:11
Kubuś
-
nick nieaktualny