Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego cudownego dla Florci :*
Dziekuje dziewczyny w imieniu Szefowej
Zosiu to i tak z Ciebie szczęściara ze sie Tobie udaje u mnie nawet zagadywanie,rozśmieszanie pokazywanie czegos,czy wyglupiajaca ciotka nie pomaga,natychmiastowo jest opaska ściągana.Dzis zrobiłam kitusie i naszczescie jej nie czuje i nie ściąga,ale radochaZosia_wop lubi tę wiadomość
-
A tu nas spam
Oczywiscie zdjecia tez mam albo rozmazane, albo z zamknietymi oczami:/
Plisss wklejcie jeszcze raz zejecia bo sie nie zalapalamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 07:56
Bruśka, vayn, tysiaa93, Biedroneczka29, Zosia_wop, Lexi150, d84, Mila920, Mamusia_synusia, Moniaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Florciu konczysz juz roczek, wszystkiego dobrego z tej okazji :*
Sofijko tobie również :*
Brusia ja się nie orientuje niestety
Jagodka i Tuli pięknie!
My juz z rana zaliczyliśmy sesję roczkową. Był super tort, Gabrysia wsadzila w niego rączki i płacz, robione były trzy podejścia i za każdym razem tak samo, buzia w podkówkę i płacz. Babeczka mówiła, ze niektóre dzieciaki uwielbiają konsystencję tortu, babrają się w nim a niektóre się boją tak jak Gabrysia. Taki psujek a tortu nie ruszyła prawie wcale Ale i tak jestem zadowolona, będzie pamiatka Teraz damessa odsypia trudy sesjiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 12:12
Biedroneczka29, Zosia_wop, Lexi150 lubią tę wiadomość
-
a ja juz myslałam że takie cudo sama zrobiłas
Dzieki Brusia. chyba tez zakupie a przez neta czy stacjonarnie?
Aa ja sie wczoraj załapałam na zdjecia Florci i równiez składam wszystkiego najlepszego z okazji roczku mniej psot i więcej wytchnienia dla mamusi. No i oczywiscie nocy spokojnie przesypianych
Czy jak Wasze dzieci zaczynały chodzic to tez tak nagle sie puszczały i leciały do przpdu, tyłu, bok?
Kuba ostatnio ma własnie faze puszczania sie. Robi 2-5 kroczków , rece w górze, usmiech na buźce i leci. Strasznie trzeba go pilnowac bo spada własnie dziwnie na bok, do tyłu . brzuch wypina do przodu i go przeciaza do tyłu
Oprócz tego juz ma 2 siniaki. Na policzku przywalił w stolik i na czole. zarypał gdzies w kant czegos.Zosia_wop lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyJa jutro będę dzownić i małą zapiszę do fizjoterapeuty. No już siły nie mam, albo aiedzi na kolanach, albo jedna noga pod tyłkiem a druga prosto. Co poprawię to histeria i dalej siedzi po swojemu. No i nogi dalej wygina przy chodzeniu wiecznie coś
-
Dziekuje dziewczyny w imieniu Florki.
Wieczorem dodam jeszxze jakies gotki z dzisiejszej imprezy
Tuli piękny tort! I piekna mamusia i coreczka :*
Wszystkiego dobrego dla Sofijki :*