Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusia WOW! Też bym chciała takie urodziny
Baga ja nie mam tego rowerka. Mieliśmy kupić ale suma sumarum zrezygnujemy bo nie mamy gdzie trzymać. Każdy zakup trzeba będzie teraz przemyśleć 2 razyMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. No miał być efekt wow, więc cel osiągnięty
Baga to moja ciotka i chyba kuzyn się tam załapał rowerek jednak inny niż ten co planowałam z Lexi, bo mój mąż stwierdził, że tamten wtopi się w otoczenie, a ten jest zupełnie inny. No ma rację to hiszpański Injusa
Powiem Wam, że i tak zdjęcia nie oddają tego co tam było i jak to wszystko wyglądało. No i oczywiście pomijam "zapach" i chmurę z racy na tort, świeczki, zimnych ogni itd. Aaa i uważajcie na tą jebaną świeczkę obrotową. Miałam jakąś trefną i nie dość, że nie grała, to po 2 min. cała stanęła w ogniu i stopiła się na bezę a nie było w planach dodatkowych atrakcji
No i jeszcze mój wato-sprzęcior...... owszem, był szał dla gości, ale jak robiłam w domu test z dedykacją dla Biedronki to było extra, a w godzinę W tak się nędznie kręciły te waty, że zrobiłam z 5 takich małych kikutów dla dzieci i miałam dość. Chyba cukier był ch...owy albo nie wiem co.... aaaa i jeszcze.... belgijska czekolada w fondue jest boska -
I jeszcze jedno... mając "doświadczenie" w dekoracjach po imprezce to super są te lampiony, świderki do sufitu i balony na hel. Reszta, czyli girlandy, serpentyny, konfetti itd to przy tym pikuś. Butla za 120 zł, foliowe balony po 3 zł, zwykle jakieś grosze, a te z nadrukiem po 1 zł, a efekt jest zajebiaszczy i jeszcze tasiemki i całe pomieszczenie wydaje się być udekorowane. No i pomijam już frajdę dzieci. Każde dostało w garść ten, który wybrało + 1 gratis
Tylko jeszcze girlanda z miesięcznicowych zdjęć jest przewspaniała -
Niemąż mój nie oszczędza języka. Ja też święta nie jestem, choć przesadnie nie przeklinam. Nasz syn poszedł w chyba w ślady ojca i jak się spieszy albo coś bardzo chce to ostatnio mówi "jeb jeb jeb jeb" oczywiście cięgiem
Aaaa i babcia niemęża "widziała w telewizji" jak mówili, że czego dziecko spróbuje do roku z tego jedzeniem nie będzie miało problemu w dorosłości. Pomijam prawdziwość tego stwierdzenia (prawdopodobnie z Pytania na Śniadanie). Ale w jego myśl mój syn jadł wczoraj mięso strusiaMamusia_synusia, Lexi150, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Mamusiu rzeczywiście efekt wow kojarzy mi sie z amerykańskimi filmami jestes inspiracja na przyszłe imprezy
My juz po imprezce. Dobrze, ze to juz koniec, bo zmeczona jestem strasznie. Jeszxze babcie odwoziłam, ona mieszka tak na uboczu, taka śliska tam droga, ze jechałam 40/h i bałam sie ze do rowu wjadę
Jeszcze fotka mojej roczniaczki zdjęcia przy torcie mie mam bo na każdym trzyma ją tesciowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 21:49
Lexi150, dana222, Moniaa, d84, vayn, Mamusia_synusia, Bruśka, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
mamusia impreza super ale ja jestem wielce zwiedzona że ani solenizanta, ani Ciebie nie ma ;/
mój oczywiście siedzi litera w i wykrzywia te stopy ;/
od lutego mam pakiet w lux med dla niego to się wybierzemy po poradeMamusia_synusia lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Florcia super, extra stoi i ta sukienka też jej pasuje idealnie.
a ściąga Ci ten telewizor? nasz stoi tak samo i mały ma nowy cel dnia ściągnąć go - i robi to i mówi nie, nie, nie - walka z wiatrakamiZosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Hahaah D mój tak samo sam sobie mówi a i tak robi.
W ogóle popsuł nam się pilot i dostał tego starego. Oznaczyliśmy naklejką, którą sobie sam wybrał, że to jego i wytłumaczliśmy, że innych nie może brać. Taki był szczesliwy z niego, że pierwszego dnia z nim nawet poszedł spać i na nocnik. Podnosi do góry i chwali się całemu światu. Przełącza kanały kciukiem i do góry podnosi tak wysoko, że raz gruchnął na łeb. W ogóle on nie dostawał nigdy pilotów chyba, że dobiegł i ukradł, więc jestem zadziwiona skąd on wie jak to obsługiwaćtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
D ściągać hmm na razie na to nie wpadła i oby wcale ale zeby nie było tak pięknie to ciagle go dotyka palcami i jest brudny, albo wali w niego tym cos w ręce no i juz zaczyna próbować wchodzić na tą szafkę i tylko czekać jak ją na niej znajdę. Ale są takie specjalne pasy do tv zeby przymocować do ściany tak niz myśleliśmy nad tym zeby kupic.
Baga dzieci naśladują...nasza tez bierze pilot i kieruje w stronę tv i naciska guziczki i czesto cos włączy/przełączy tylko u nas piloty zawsze lezą na kanapie i sobie je bierze kiedy chce -
Mamusia super wystrój, bosko Ale gdzie jest foto głownego solenizanta ja się pytam
Florcia jak zawsze przecudna
A co do prezentów na roczek to dostanie dywanik misia, personalizowaną drewnianą kołyskę dla lalek, i podobno lalę od chrzestnej. Tyle wiem, od reszty pewnie pieniążki. A no i jeden prezent został zrealizowany już dzisiaj czyli sesja zdjęciowaMamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
No mamusia super wyglądacie !
Do Was tez wysłała zaproszenie Agnieszka K. ? wiecei moze kto to ?
My dzisiaj bylismy w kinie na "sztuka kochania" fajny filmWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 22:04
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
Kubuś