X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia WOW! Też bym chciała takie urodziny :D

Baga ja nie mam tego rowerka. Mieliśmy kupić ale suma sumarum zrezygnujemy bo nie mamy gdzie trzymać. Każdy zakup trzeba będzie teraz przemyśleć 2 razy :P

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. No miał być efekt wow, więc cel osiągnięty ;)
    Baga to moja ciotka i chyba kuzyn się tam załapał :) rowerek jednak inny niż ten co planowałam z Lexi, bo mój mąż stwierdził, że tamten wtopi się w otoczenie, a ten jest zupełnie inny. No ma rację ;) to hiszpański Injusa :)

Powiem Wam, że i tak zdjęcia nie oddają tego co tam było i jak to wszystko wyglądało. No i oczywiście pomijam "zapach" i chmurę z racy na tort, świeczki, zimnych ogni itd. Aaa i uważajcie na tą jebaną świeczkę obrotową. Miałam jakąś trefną i nie dość, że nie grała, to po 2 min. cała stanęła w ogniu i stopiła się na bezę :/ a nie było w planach dodatkowych atrakcji ;)
    No i jeszcze mój wato-sprzęcior...... owszem, był szał dla gości, ale jak robiłam w domu test z dedykacją dla Biedronki to było extra, a w godzinę W tak się nędznie kręciły te waty, że zrobiłam z 5 takich małych kikutów dla dzieci i miałam dość. Chyba cukier był ch...owy albo nie wiem co.... aaaa i jeszcze.... belgijska czekolada w fondue jest boska <3

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze jedno... mając "doświadczenie" w dekoracjach po imprezce to super są te lampiony, świderki do sufitu i balony na hel. Reszta, czyli girlandy, serpentyny, konfetti itd to przy tym pikuś. Butla za 120 zł, foliowe balony po 3 zł, zwykle jakieś grosze, a te z nadrukiem po 1 zł, a efekt jest zajebiaszczy i jeszcze tasiemki i całe pomieszczenie wydaje się być udekorowane. No i pomijam już frajdę dzieci. Każde dostało w garść ten, który wybrało + 1 gratis ;)
    Tylko jeszcze girlanda z miesięcznicowych zdjęć jest przewspaniała <3

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemąż mój nie oszczędza języka. Ja też święta nie jestem, choć przesadnie nie przeklinam. Nasz syn poszedł w chyba w ślady ojca i jak się spieszy albo coś bardzo chce to ostatnio mówi "jeb jeb jeb jeb" oczywiście cięgiem :)

Aaaa i babcia niemęża "widziała w telewizji" jak mówili, że czego dziecko spróbuje do roku z tego jedzeniem nie będzie miało problemu w dorosłości. Pomijam prawdziwość tego stwierdzenia (prawdopodobnie z Pytania na Śniadanie). Ale w jego myśl mój syn jadł wczoraj mięso strusia :O

Mamusia_synusia, Lexi150, vayn, tysiaa93 lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu rzeczywiście efekt wow kojarzy mi sie z amerykańskimi filmami ;) jestes inspiracja na przyszłe imprezy :D

My juz po imprezce. Dobrze, ze to juz koniec, bo zmeczona jestem strasznie. Jeszxze babcie odwoziłam, ona mieszka tak na uboczu, taka śliska tam droga, ze jechałam 40/h i bałam sie ze do rowu wjadę :/

Jeszcze fotka mojej roczniaczki <3 zdjęcia przy torcie mie mam bo na każdym trzyma ją tesciowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 21:49

Lexi150, dana222, Moniaa, d84, vayn, Mamusia_synusia, Bruśka, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • d84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamusia impreza super ale ja jestem wielce zwiedzona że ani solenizanta, ani Ciebie nie ma ;/

mój oczywiście siedzi litera w i wykrzywia te stopy ;/
    od lutego mam pakiet w lux med dla niego to się wybierzemy po porade

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Florcia super, extra stoi i ta sukienka też jej pasuje idealnie.

a ściąga Ci ten telewizor? nasz stoi tak samo i mały ma nowy cel dnia ściągnąć go - i robi to i mówi nie, nie, nie - walka z wiatrakami

Zosia_wop lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaah D mój tak samo sam sobie mówi a i tak robi.

W ogóle popsuł nam się pilot i dostał tego starego. Oznaczyliśmy naklejką, którą sobie sam wybrał, że to jego i wytłumaczliśmy, że innych nie może brać. Taki był szczesliwy z niego, że pierwszego dnia z nim nawet poszedł spać i na nocnik. Podnosi do góry i chwali się całemu światu. Przełącza kanały kciukiem i do góry podnosi tak wysoko, że raz gruchnął na łeb. W ogóle on nie dostawał nigdy pilotów chyba, że dobiegł i ukradł, więc jestem zadziwiona skąd on wie jak to obsługiwać :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D ściągać hmm na razie na to nie wpadła i oby wcale :D ale zeby nie było tak pięknie to ciagle go dotyka palcami i jest brudny, albo wali w niego tym cos w ręce no i juz zaczyna próbować wchodzić na tą szafkę i tylko czekać jak ją na niej znajdę. Ale są takie specjalne pasy do tv zeby przymocować do ściany tak niz myśleliśmy nad tym zeby kupic.
    Baga dzieci naśladują...nasza tez bierze pilot i kieruje w stronę tv i naciska guziczki i czesto cos włączy/przełączy tylko u nas piloty zawsze lezą na kanapie i sobie je bierze kiedy chce

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wy cholery jedne, muszę przez was komputer odpalić bo na telefonie ledwo widzę :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia super wystrój, bosko :) Ale gdzie jest foto głownego solenizanta ja się pytam :D

Florcia jak zawsze przecudna <3

A co do prezentów na roczek to dostanie dywanik misia, personalizowaną drewnianą kołyskę dla lalek, i podobno lalę od chrzestnej. Tyle wiem, od reszty pewnie pieniążki. A no i jeden prezent został zrealizowany już dzisiaj czyli sesja zdjęciowa :)

Mamusia_synusia, Zosia_wop lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam dziś zdjęcie robione 31 stycznia jaki ja miałam mały brzuch!

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny ksieciunio.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo jak to miło dołączyć twarz do osoby :)

Jaka pultosia? Pultosie my tu mamy tylko jedną i to też jedynie przezwisko. Super wyglądacie. Mama promienna (słodkie dołeczki :) ) a Marcel jaki elegant! Marynara :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo w koncu, miło zobaczyć Wasze twarze :) Marcelek jyz chciał gdzieś isc, bo ile mozna pozować do zdjec :D i jaka pultosia?

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu się ujawniliście, bombowo wyglądacie :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Florki :) dużo zdrowia:)

Zosia_wop lubi tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mamusia super wyglądacie ! :)

Do Was tez wysłała zaproszenie Agnieszka K. ? :) wiecei moze kto to ? :D

My dzisiaj bylismy w kinie na "sztuka kochania" fajny film :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 22:04

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w końcu się doczekałyśmy :D
    księciunio i mama księciunia super, już myślałam że się nie doczekamy a tu proszę :D

co to za paputki ma księciunio? i o jakich lampionach piszecie?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia to teraz nic tylko iść i wcielać w życie nauki Wisłockiej :)

MammaMia2016 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2475 2476 2477 2478 2479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ