Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusiu no w końcu się pokazaliście uroczo wyglądacie a ksieciunio jaki elegant no i imprezka super zorganizowana, Brawo Ty Aaa i ten rowerek świetny co to za model??
Zosiu mamy takiego samego balona 1 jak Florcia,jednak miała inny stroj na roczek nie ten co zamawiałas na Alli?
Ja juz mam wszystko poukładane w bani jak bedzie wygladac roczek szefowej tylko nic jeszcze nie mam prócz tego balona 1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 23:39
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
A mi z Ali nie doszly balony z 1 zamowilam zestaw i dupa... Chetnie odsprzedam jak dojdą jesli któras z Was chetna..
Zobacz, co znalazłem w AliExpress
http://s.aliexpress.com/ZrQFvEvm
Ooo takieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 08:43
-
Biedroneczko to był stroj z Ali
Moje dziecko chce mnie wykończyć. Prawie wcale nie spi w nocy tylko co chwile siada lub wstaje, a jak juz niby zaśnie to sie kręci jak diabeł tasmański to w dodatku juz od 6 juz całkiem po spaniu. Tragedia, a za chwile powrot do pracy -
Witam się Dziewczyny - to ja szczęśliwa mama roczniaka
Impreza urodzinowa super się udała, Młodemu humor dopisywał, nikogo się nie bał, a normalnie to krzyczy jak widzi kogoś z dalszej rodziny
Mam pytanie do Was o suchy basen z kulkami. Któraś ma? Możecie polecić?Mamusia_synusia, vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Nie było mnie kilka dni, ale widzę, że już nie nadrobię Jasiowi w końcu wylazł ósmy ząb, a szedł taaaak długo. Jestem załamana lecącym czasem - zaraz będzie roczek, eh... Jaśkowe ubranie już skompletowane - czeka na imprezę.
Oczywiście ominęły mnie wszystkie zdjęcia... ((
P.S. O rany, mnie Grey tak wynudził, że przeczytałam pierwszy tom i po resztę nie sięgam Ale Wam życzę miłej lektury!vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamusiu nie wiem dlaczego, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę Od razu jakoś tak inaczej się pisze, jak wiesz do kogo
My po spacerze, znowu mnie plecy bolą.... I żeby było śmieszniej bolą mnie tylko jak jestem na spacerze i po nim. Może mi by się tak konsultacja z fizjoterapeutą przydała?
Byłam dzisiaj zapisać Polkę, idziemy ćwiczyć w środę na 8.30 - nie wiem co mnie pogięło bo my o tej godzinie jeszcze śpimy! AŻ się boję co to będzie hehehe
Edit
Ah dziewczyny przyszedł czerwony płaszczyk dla Poli z aliWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:33
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Joanna wszystkiego dobrego dla synusia, byś się jakimiś zdjęciami pochwaliła
Ja mam taki suchy basen z ali, jest średnie zainteresowanie. Gdybym kupiła taki za trzy stowki i gdybym widziała takie zainteresowanie to chyba bym się załamała Ale może wam akurat podpaduje
Z tej wczorajszej sesji dostalam tort do domu i dzisiaj probowalam Gabrysi porobic z nim zdjęcia, znowu był placz. Jednak moje dziecko tortów nie akceptuje -
Vayn ja kiedyś byłam na takiej darmowej konsultacji u fizjoterapeuty i powiedział mi ze przydała by mi sie seria masaży, ale nie stać mńie na razie, a w domu ze mam sie masować takim wałkiem
http://fitandstrong.pl/p/66/365/roller-walek-do-masazu-cwiczen-fitness-pilates-czarny-rollery-strefa-crossfit.html?gclid=CNm1w7Pl6dECFZEaGAodSqIF-A
Nie jest to wcale takie łatwe i na początku mega boli, ale mi troche pomogło
Moje dziecko tez siada na stopki. Kiedyś lekarz mojemu koledze powiedział ze najwazńiejsze zeby dziecko nie siedziało w jednej pozycji długo tylko zeby sie ruszało, wiec nasze dzieci chyba dłużej jak 2 minuty nie potrafią wysiedzieć. No ja mojemu poprawiam te nóżki choć czasem nie zdarze
-
nick nieaktualnyNapewno napiszę, pilnuję Poli ale co jej nogi przełożę to histeria i wraz siada jak siedziała. Przestałą chodzić na stopach za to zapinkala mi po domu na kolanach.... Nie wiem co się jej poprzestawiało.
Ja się tylko wrzasku boję, bo małą wystarczy rozebrać w obcym miejscu i są cyrki
Powiedzcie mi co na taką wizytę zabrać? Bo pytałam orzy rejestracji ale było tyle ludu i telefonów że powiedziała mi tylko kobieta o pieluszce. Myślałam o kocyku albo kołderce, ale nie wiem może jeszcze coś się przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 13:02
-
Biedroneczka29 wrote:Mamusiu ja ostatnio tez w szok sie wbiłam bo dzien wczesniej zaglądałam i mowie ze jeszcze troche i górne jedynki sie przebija a mama na drugi dzien patrzy i mowi ze lewa jedynka sie przebiła.
Ja wlasnie tez daje wodę czasami herbatę.
L co tak mało do nas zaglądasz ? Ty wróciłaś do pracy,dobrze pamietam ?
Biedronka podczytuje Was jak tylko znajdę chwilkę gorzej z napisaniem do Was. Czasu mi normalnie brakuje mam nadzieję że u Was i dzieciaczkow wszystko dobrze. Mocno Was ściskam!
-
my nie zabielamy nawet dla siebie to dla małego też nie.
Ale najczęściej na obiad t mamy coś ala 2 danie warzywa + mięso/ryba + kasza/makaron. A jak zupa to krem np z dyni/ groszku itp.
Wiecie czym można zastąpić jajko bo to ona nas chyba uczula w jakiś śniadaniowych placuszkach, naleśnikach?17/2/2016 B
11/3/2018 I