X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehhe :D aa teraz czekam na greya :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to po kolei :)

atdc6iyei0o27of5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    hehhe :D aa teraz czekam na greya :D
    a ja właśnie czytam 2 część greya :D

201602111680.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu no w końcu się pokazaliście :) uroczo wyglądacie a ksieciunio jaki elegant :) no i imprezka super zorganizowana, Brawo Ty :) Aaa i ten rowerek świetny co to za model??

Zosiu mamy takiego samego balona 1 jak Florcia,jednak miała inny stroj na roczek nie ten co zamawiałas na Alli?

Ja juz mam wszystko poukładane w bani jak bedzie wygladac roczek szefowej tylko nic jeszcze nie mam prócz tego balona 1. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2017, 23:39

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi z Ali nie doszly balony z 1 :/ zamowilam zestaw i dupa... Chetnie odsprzedam jak dojdą jesli któras z Was chetna..
    Zobacz, co znalazłem w AliExpress
    http://s.aliexpress.com/ZrQFvEvm
    Ooo takie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 08:43

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko to był stroj z Ali :)

Moje dziecko chce mnie wykończyć. Prawie wcale nie spi w nocy tylko co chwile siada lub wstaje, a jak juz niby zaśnie to sie kręci jak diabeł tasmański to w dodatku juz od 6 juz całkiem po spaniu. Tragedia, a za chwile powrot do pracy

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Kri Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego Florcia ! 100 latek slodziaczku!

Zosia_wop lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się Dziewczyny - to ja szczęśliwa mama roczniaka :D
    Impreza urodzinowa super się udała, Młodemu humor dopisywał, nikogo się nie bał, a normalnie to krzyczy jak widzi kogoś z dalszej rodziny :)

Mam pytanie do Was o suchy basen z kulkami. Któraś ma? Możecie polecić?

Mamusia_synusia, vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość

ex2bx1hp35w324su.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie kilka dni, ale widzę, że już nie nadrobię ;-) Jasiowi w końcu wylazł ósmy ząb, a szedł taaaak długo. Jestem załamana lecącym czasem - zaraz będzie roczek, eh... Jaśkowe ubranie już skompletowane - czeka na imprezę. ;-)

Oczywiście ominęły mnie wszystkie zdjęcia... :(((

P.S. O rany, mnie Grey tak wynudził, że przeczytałam pierwszy tom i po resztę nie sięgam ;) Ale Wam życzę miłej lektury!

vayn, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wciągnął. Raz na jakiś czas to aż się chce takiej książki co się czyta jak woda.

Tusiaa lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu nie wiem dlaczego, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetkę :P Od razu jakoś tak inaczej się pisze, jak wiesz do kogo :)

My po spacerze, znowu mnie plecy bolą.... I żeby było śmieszniej bolą mnie tylko jak jestem na spacerze i po nim. Może mi by się tak konsultacja z fizjoterapeutą przydała?
    Byłam dzisiaj zapisać Polkę, idziemy ćwiczyć w środę na 8.30 - nie wiem co mnie pogięło bo my o tej godzinie jeszcze śpimy! AŻ się boję co to będzie hehehe :P

Edit
    Ah dziewczyny przyszedł czerwony płaszczyk dla Poli z ali <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 12:33

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna wszystkiego dobrego dla synusia, byś się jakimiś zdjęciami pochwaliła :)
    Ja mam taki suchy basen z ali, jest średnie zainteresowanie. Gdybym kupiła taki za trzy stowki i gdybym widziała takie zainteresowanie to chyba bym się załamała :P Ale może wam akurat podpaduje :)

Z tej wczorajszej sesji dostalam tort do domu i dzisiaj probowalam Gabrysi porobic z nim zdjęcia, znowu był placz. Jednak moje dziecko tortów nie akceptuje :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn koniecznie napisz co ci powiedza o tym siadaniu i co cwiczyc

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn ja kiedyś byłam na takiej darmowej konsultacji u fizjoterapeuty i powiedział mi ze przydała by mi sie seria masaży, ale nie stać mńie na razie, a w domu ze mam sie masować takim wałkiem
    http://fitandstrong.pl/p/66/365/roller-walek-do-masazu-cwiczen-fitness-pilates-czarny-rollery-strefa-crossfit.html?gclid=CNm1w7Pl6dECFZEaGAodSqIF-A
    Nie jest to wcale takie łatwe i na początku mega boli, ale mi troche pomogło

Moje dziecko tez siada na stopki. Kiedyś lekarz mojemu koledze powiedział ze najwazńiejsze zeby dziecko nie siedziało w jednej pozycji długo tylko zeby sie ruszało, wiec nasze dzieci chyba dłużej jak 2 minuty nie potrafią wysiedzieć. No ja mojemu poprawiam te nóżki choć czasem nie zdarze

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten siad W nie jest ok, ja pilnuje Jagode bo tez ma zapedy.. A Julka nadal tak siada i ma i plaskostopie i koslawe kolana

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno napiszę, pilnuję Poli ale co jej nogi przełożę to histeria i wraz siada jak siedziała. Przestałą chodzić na stopach za to zapinkala mi po domu na kolanach.... Nie wiem co się jej poprzestawiało.
    Ja się tylko wrzasku boję, bo małą wystarczy rozebrać w obcym miejscu i są cyrki

Powiedzcie mi co na taką wizytę zabrać? Bo pytałam orzy rejestracji ale było tyle ludu i telefonów że powiedziała mi tylko kobieta o pieluszce. Myślałam o kocyku albo kołderce, ale nie wiem może jeszcze coś się przyda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2017, 13:02

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn, my zabieralismy tylko kocyk. Tu chodzi o to zeby Pole polozyc na nim czy na pieluszce. Kolderka bedzie pewnie za miekka.

vayn lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • L Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Mamusiu ja ostatnio tez w szok sie wbiłam bo dzien wczesniej zaglądałam i mowie ze jeszcze troche i górne jedynki sie przebija a mama na drugi dzien patrzy i mowi ze lewa jedynka sie przebiła.
    Ja wlasnie tez daje wodę czasami herbatę.

L co tak mało do nas zaglądasz ? Ty wróciłaś do pracy,dobrze pamietam ?

Biedronka podczytuje Was jak tylko znajdę chwilkę gorzej z napisaniem do Was. Czasu mi normalnie brakuje :-( mam nadzieję że u Was i dzieciaczkow wszystko dobrze. Mocno Was ściskam!

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pytanie jak już zawitałam, jak u Was z zupkami dajecie już takie normalne tzn np zabielane?

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2017, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my nie zabielamy nawet dla siebie to dla małego też nie.
    Ale najczęściej na obiad t mamy coś ala 2 danie warzywa + mięso/ryba + kasza/makaron. A jak zupa to krem np z dyni/ groszku itp.

Wiecie czym można zastąpić jajko bo to ona nas chyba uczula w jakiś śniadaniowych placuszkach, naleśnikach?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2476 2477 2478 2479 2480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ