WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz Kri czasami warto poczekać :P przynajmniej jakieś suveniry z tego będą :P

Kri lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym chciała jakiś gratis dostać! :P
    Zamówiłam w zeszły poniedziałek na allegro legginsy ciążowe, wysłane we wtorek. Wg śledzenia przesyłek dopiero dzisiaj do mojego miasta dojechały.... EH poczta polska, mają rozmach :P

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn a ja Ci powiem że właśnie teraz korzystam częściej z poczty polskiej niż z firm kurierskich. Przestała być komunistyczna i zaczęła dorównywać w jakości świadczeń dhl-owi, dpd czy innym. A cena jest zdecydowanie niższa za przesyłki niż w innych firmach.

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri zobaczę czy będziemy skrecac. Może tylko ta komode. Widzisz i będziesz na plus.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja właśnie też zawsze polecony priorytet bo najtaniej wychodzi i pierwszy raz mi się zdarzyło coś takiego... A, że brzuszki rosną to mi na czasie zależało :)

Edit

Właśnie przyszedł Pan listonosz :)
    Kobietki jak następnym razem przesyłka mi się opóźni to Wam ponarzekam i szybciej ją dostanę :P :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 11:53

Bruśka, Moniaa lubią tę wiadomość

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn znicza Ci nie wciskal bo właśnie czytałam że listonosza każą dorabiac i biedne chłopy znicze noszą.

Moniaa lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mój syn dzisiaj fika w brzuchu - chyba tak świętuje kolejny tydzień ciąży. Aaa, kiedy to minęło? :D

A ja ciągle mam dylemat - mam już jeden komplet pościeli z ochraniaczem dla Jasia oraz poduszkę i dużą kołdrę, a także poduszkę i małą kołderkę. Teraz nieustannie wyszukuję pojedynczych rzeczy i jest to bardziej czasochłonne niż branie całego kompletu. A tu jeszcze trzeba tak ładnie kolorystycznie dobrać, żeby miało "ręce i nogi"... A do tego wszystko takie piękne. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:00

tulipanna lubi tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka no nie żartuj, że tak się im każą upadlać :/

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous a ochraniacz masz taki długi jednoczesciowy na wszystkie szczebelki czy dwuczesciowy ?? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:06

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja mam ochraniacz na połowę łóżeczka, albo i nawet krótszy. Jak już będzie siedzieć czy się przewracać w łóżeczku to dokupię jeśli będzie potrzebny. Nie chce jej całej obudowywać bo baldachim też będzie w naszym wypadku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2015, 12:10

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No muszą limity wyrabiać. Przyszło paczki duże ale chyba zejda do piwnicy na razie bo fajnie opakowane. A tak poza tym chyba wczoraj i przed doswiadczylam stawiania się macicy.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakupowe dylematy są i tak najprzyjemniejsze :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    gorgeous a ochraniacz masz taki długi jednoczesciowy na wszystkie szczebelki czy dwuczesciowy ?? :)

Mój ochraniacz nie jest długi, tak może na 1/3 łóżeczka. Wygląda tak:
    http://zapodaj.net/images/6356e26e7591f.jpg

Ładne są te długie modułowe składające się z paru poduszek, ale jakoś wydaje mi się, że dużo miejsca zabierają w łóżeczku. ;-)

tysiaa93, vayn, tulipanna lubią tę wiadomość

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się podobają te poduszkowe ale jakoś mam schizę, że dziecko w nie głowę wsadzi i się zaklinuje :P

Tusiaa, vayn lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/ae8c495c5896d.jpg.html

Tak wygląda mój ochraniacz i będzie tak jak ten wyżej komoda ma 175 cm a jest prawie równy czyli cały zagłówek 60 cm i zostaje po ok 60 cm czyli połowę boków łóżeczka wiem trochę pstroakaty ale cóż

tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/78fe34aa026f5.jpg.html a mniej więcej tak pościel wygląda cała

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo lewki :D Fajna jest :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn ja w sumie nie będe miała baldachimu tylko samą pościel z ochraniaczem :)

gorgeous ładną pościel masz :) mi sie podoba strasznie ten :
    http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-6-el-120x90-dlugi-ochraniacz-i5557946546.html

łózeczko wyglada bardzo przytulnie a inne srednio mi sie podobaja :( a z tymi poduszkowymi to tez mam wrażenie jakby w łózeczku było bardzo mało miejsca. Myslałam że ta jedną cześć odwinę na zewnatrz i będzie dzidzie widać ale się obawiam że nie dam rady tego zrobic :/ Noo nic albo będę ryzykowac albo wezmę najzwyklejszą oklepaną.
    Napisałam do babeczki czy miałaby troszkę krótszy lub dwucześciowy ale ten dwuczesciowy z tego zestawu juz mi się nie podoba tak bardzo jak tamten:
    http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-7-el-120x90-dlugi-ochraniacz-i5564122482.html

Tysiaa ale masz pomysły. Uśmialam się nieźle jak to przeczytałam hehe :D

vayn, tysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa no co ja poradzę, że mi wyobraźnia tak działa :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia oba komplety są piękne :) Może jeszcze jakiś wpadnie Ci w oko, ja to cały czas mówiłam, że żadnego szajskiego baldachimu nie będzie i co i guzik :P

A kolor, ja chciałam różową albo w sówki, a małż wybrał buraczkowo-białą, taką prostą z dwoma serduszkami tylko naszytymi. Gdybym sama kupowała w życiu bym nawet na nią nie popatrzyła :P

‹‹ 895 896 897 898 899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ