Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bruśka wrote:Jadą! Dostałam SMS o wysyłce. Więc może jutro łóżeczko i ta komoda przyjedzie.A zamawialas też ta komode?? Która wybrałaś?
z drewnianymi nóżkami, szarą. A u mnie jest tylko status potwierdzone, nie odpisują na maila, obrażona jestem
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Ja pójdę sobie 1 będzie mało ludzi a wizyta 4. Oj Mari nie o Tobie mowa
Też chciałam iść za tydzień ale wyjeżdżamy, także muszę przyśpieszyć. A wizyta 2 listopada. Chyba nawet lepiej tydzień zapasu, jak zhaftuje to zdążę podejść jeszcze raz do badania
-
Tusiaa wrote:Ja się jednak zdecydowałam na taką pościel
Miałam z łóżeczkiem upatrzoną ale ta mnie bardziej kręci hehe
Oczywiście jakby ktoś znalazł podobną i tańszą z dobrymi komentarzami to bym nie pogardziła linkiem
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-6-el-120x90-dlugi-ochraniacz-i5557946546.html
Oj ja też bym coś pysznego zjadła ale nie wiem co
Tęsknie za dobrym samopoczuciem sprzed ciązy
Tusiaa ale fajna! dużo już ogladalam i wydaje mi się ze cena ok, bo masz w tym wypelnienie, czasem same poszewki sa za 100zl, a tu jeszcze taki dlugi ladny ochraniaczchoć podobno nie powinno się zakrywać dziecku tych szczebelków, ale może można go zalozyc tylko na trzy scianki?
ale wzory sliczne:)
a zamowilas już? -
Kri wrote:chyba tę co Ty
z drewnianymi nóżkami, szarą. A u mnie jest tylko status potwierdzone, nie odpisują na maila, obrażona jestem
A coś jeszcze zamawialas. No mi mail przyszedł i SMS ale za to nie podali nr listu przewozowego haha -
Tusia, piękne te posciele, dzięki za linka - jeszcze nie zamawiam, dopiero gdzies w polowie listopada ale może się wlasnie skusze na tego sprzedawcę
i wszystko ma do kompletu, tj rogala, śpiworek, rozek - można sobie podobierać
-
szara myszka wrote:Tusiaa ale fajna! dużo już ogladalam i wydaje mi się ze cena ok, bo masz w tym wypelnienie, czasem same poszewki sa za 100zl, a tu jeszcze taki dlugi ladny ochraniacz
choć podobno nie powinno się zakrywać dziecku tych szczebelków, ale może można go zalozyc tylko na trzy scianki?
ale wzory sliczne:)
a zamowilas już?
A dlaczego nie powinno sie zakrywać?? On podobno jest cały taki długi ale planuje jesli sie uda po jednej stronie odwinąc go na zewnatrz żebym mogła widzieć dziecko przez szczebelkiMam nadzieję, że się uda. Jeszcze nie zamówiłam
Jak wypłata przyjdzie w listopadzie o ile nic innego nie znajdę hehe
Tysiaa i Natalica każda pora na wszytko dobra nawet na obudzenie się w srodku nocy i wędrówka do lodówki po kanapkę z szynkąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:59
Kubuś
-
Tusia i Myszka poczekajcie z tym zamawianiem jeszcze troszkę. Ja właśnie u tego sprzedawcy zamówiłam pościel i czekam na przesyłkę. A jak dojdzie to od razu dam znać jak to wszystko jakościowo wygląda. Biedroneczka też czeka na info
-
Tusiaa wrote:A dlaczego nie powinno sie zakrywać?? On podobno jest cały taki długi ale planuje jesli sie uda po jednej stronie odwinąc go na zewnatrz żebym mogła widzieć dziecko przez szczebelki
Mam nadzieję, że się uda. Jeszcze nie zamówiłam
Jak wypłata przyjdzie w listopadzie o ile nic innego nie znajdę hehe
Tysiaa i Natalica każda pora na wszytko dobra nawet na obudzenie się w srodku nocy i wędrówka do lodówki po kanapkę z szynką
Niby dlatego żeby wlasnie po pierwsze tak jak mówisz widzieć dziecko jak się jest w innej części pokoju, a po drugie dla niego jest stymulujące widzieć co się dzieje poza lozeczkiem, bo tak to widzi tylko scianki - Zawitkowski to opisywal w serii mamo to ja, ogolnie polecam ta ksiazke. Ja nie biore wszystkiego co tam pisze za swieta prawde, ale można się dużo dowiedzieć
te ochraniacze mi się podobają wlasnie takie duże także nie wiem jeszcze co zrobie
w sumie w lozeczku to dziecko ma spac, a do lezenia, obserwowania to się je będzie wyjmować wiec to nie problem -
Lexi150 wrote:Tusia i Myszka poczekajcie z tym zamawianiem jeszcze troszkę. Ja właśnie u tego sprzedawcy zamówiłam pościel i czekam na przesyłkę. A jak dojdzie to od razu dam znać jak to wszystko jakościowo wygląda. Biedroneczka też czeka na info
ja w listopadzie będę zamawiac, gdzies w polowietakże koniecznie daj znac
a która wzielas?
-
http://allegro.pl/posciel-dla-dziecka-2-el-120x90-dwustronna-wzory-i5106417830.html (wzór 15 i 6)
http://allegro.pl/dwustronny-kocyk-z-podusia-minky-100-bawelna-i5593164194.html (zestaw 9)
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-4-el-120x90-dlugi-ochraniacz-i5562102244.html (zestaw 11 i taki sam wzór rożka)szara myszka lubi tę wiadomość
-
aaa no wlasnie książki miałam na myśli! mamo tato co ty na to - tak się nazywają
pomylila mi się nazwa:)
przeczytałam pierwsza czesc, teraz czytam druga - kolezanka mi pozyczyla
moim zdaniem warto, ale nie ma potrzeby kupowania obu bo wiele się powiela
mi się osobiście lepiej czyta druga czesc - jest w formie wywiadow ze specjalistami, jakos mi się to tak fajniej czyta
zastanawiam się czy sobie ttej dwojki dla siebie nie kupic, ale na razie doczytam do końca i wtedy zdecydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 20:17
-
szara myszka wrote:Niby dlatego żeby wlasnie po pierwsze tak jak mówisz widzieć dziecko jak się jest w innej części pokoju, a po drugie dla niego jest stymulujące widzieć co się dzieje poza lozeczkiem, bo tak to widzi tylko scianki - Zawitkowski to opisywal w serii mamo to ja, ogolnie polecam ta ksiazke. Ja nie biore wszystkiego co tam pisze za swieta prawde, ale można się dużo dowiedzieć
te ochraniacze mi się podobają wlasnie takie duże także nie wiem jeszcze co zrobie
w sumie w lozeczku to dziecko ma spac, a do lezenia, obserwowania to się je będzie wyjmować wiec to nie problem
No własnie niby dziecko będzie spać w łóżeczku. Poczekamy na opinie Lexi może ona doradzi co z tym ochroniaczem zrobić. Fajny jest kurcze bo te inne są malutkie a ja bym chciała żeby chociaz był na szczebelki od sciany nad głowką i kawałek od strony otoczenia
Bruśka ja bym nie wytrzymała bez jedzenia bo poźniej bym nie zasnęła. Oczywiście nie jem codziennie w nocy ale sie zdarzy heheStaram sie duzo najeść na wieczór przed spaniem żebym mogła dotrwać do rana
Zreszta z rana też mi mega burczy w brzuchu heheh
Aa to nie jest tak że nawet jakbys w nocy zjadła i znowu poszła spać i obudziła się rano to nie jest naczczo??
Ja bym pomyslała, że też naczczo jestem hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 20:22
Kubuś
-
no i jest kwestia tego ze mi się tez ten duzy strasznie podoba, tak jest przytulnie w srodku, bo szczebelki to takie zimne sa
poczekamy na info od Brusi, ale ja się pewnie mimo wszystko zdecyduje a jak tylko dziecko będzie się budzic to go będę brala i nawet na lozku z nim lezala
tez jest dobrze żeby wlasnie dziecku się lozeczko kojarzylo tylko ze snem, a nie np. z zabawaTusiaa lubi tę wiadomość