Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dentysta czeka ale kurde mam stresa bo po ostatnim wyrostek mnie dopadł. Oczywiście wiem ze to nie powiązane ale w głowie jakoś tak mi się przedstawiło
Mi dziąsła teraz naparzaja mam popuchniete używam Lacaluta ale coś kicha. Gdzieś tu któraś pisała że też ma z dziaslami problem i używa coś do płukania. Mogę poprosić o powtórkę
Nasz kochany Olus -
a ja wlasnie szukam jakiegoś fajnego kompletu pościeli, chciałabym kupic takie żeby pasowalo do przescieradla, śpiworka i ochraniacza do lozeczka a to wcale nie jest takie proste
bo ja jak sa takie duże komplety to zazwyczaj bardzo drogie i zawierają pelno niepotrzebnych rzeczy typu jakas myjka i baldachim którego nie chce -
Haha moje ukochane było w koszyku. Ale w końcu zostało zamówione to oklepane z żyrafa bo mężowi się podobalo. Sobie pomyślałam niech ma chlopina niech sie cieszy bo co mu zostało. A zakochana w nim byłam odkąd widziałam je na żywo w sklepue z komoda i posciela w sowki i przewijakiem do kompletu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:54
-
Dziewczyny jak leżałam w szpitaluna patologii to mi tam dziewczyny polecaly Aptekę Gemini internetowa. Tańsze dużo są podklady,te gacie siatkowe do porodu itd itp. Ja patrzyłam na moje testy pH to 2 zł na sztuce a witaminy 10 zł. Ofkors dla jednej sztuki nie warto ale jak cos więcej to całkiem całkiem. Promocja Aventa laktatora była też i podejrzewam do lutego też coś będzie.
Nasz kochany Olus -
tez polecam apteke gemini! wlasnie dziś dostałam z tamtad zamówienie za 300zl - trochę uzupełnienie apteczki domowej (tak raz na rok robimy duże zamówienie) w tym trochę rzeczy porodowo - dzidziusiowych
-
szara myszka wrote:a ja wlasnie szukam jakiegoś fajnego kompletu pościeli, chciałabym kupic takie żeby pasowalo do przescieradla, śpiworka i ochraniacza do lozeczka a to wcale nie jest takie proste
bo ja jak sa takie duże komplety to zazwyczaj bardzo drogie i zawierają pelno niepotrzebnych rzeczy typu jakas myjka i baldachim którego nie chce
Ja się jednak zdecydowałam na taką pościelMiałam z łóżeczkiem upatrzoną ale ta mnie bardziej kręci hehe
Oczywiście jakby ktoś znalazł podobną i tańszą z dobrymi komentarzami to bym nie pogardziła linkiem
http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-6-el-120x90-dlugi-ochraniacz-i5557946546.html
Oj ja też bym coś pysznego zjadła ale nie wiem co
Tęsknie za dobrym samopoczuciem sprzed ciązyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:14
Kubuś
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:Choć nie powiem byłam świadkiem jak jechałam odebrać wyniki ok godziny 10 30 a jedną z dziewczyn przyjechała na badania niby na czczo ale to świadczy o jej arogancji dbałości o siebie odpowiedzialności za maluszka. Ale jestem pewna ze żadna z nas nie podchodzi tak do tematu bo wypytuje o problemy, dyskutuje o zmianach, zabiegach badaniach itp. Interesuje się tym co jest przed nią i co ja czeka. Każdy lab co innego mówi mi lekarz lekaz i pielęgniarki kazali wziąć i cytryne i wodę i tak jak Mari najpierw czekam na wynik cukru na czczo dlatego odczekać trzeba. Będzie dobrze i tyle.
ja jeżdżę często po 10 na badania na czczo
ale dlatego, że śpię do 9.30
Tak, fajnie pogadać, nawet jak boli i strzyka. Dla większości jest to pierwsza ciąża, no i nie oszukujmy się, to stan wyjątkowyjednak glukozę muszę zrobić już w tą sobotę... oj będzie się działo
-
marissith wrote:ej ej, protestuje
ja jeżdżę często po 10 na badania na czczo
ale dlatego, że śpię do 9.30
Tak, fajnie pogadać, nawet jak boli i strzyka. Dla większości jest to pierwsza ciąża, no i nie oszukujmy się, to stan wyjątkowyjednak glukozę muszę zrobić już w tą sobotę... oj będzie się działo