WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najgorsze jest to że się koncerty chopinowskie kończą. A to małego uspokajalo.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia spoko chyba też muszę głośno o tym mówić. Może ktoś się ulituje nad biedna ciężarna. Pozatym nam się nie odmawia ponoć hłe hłe hłe

Bruśka lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Kri Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zaczęłam bać lutego, wcale nie chcę żeby był już szybko ;-)
    Bruśka przyszły Ci już rzeczy ze smykolandu? U mnie cisza, żadnego info o wysyłce.... :-(

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadą! Dostałam SMS o wysyłce. Więc może jutro łóżeczko i ta komoda przyjedzie.A zamawialas też ta komode?? Która wybrałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:43

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie! Dobrze, że podalyscie stronę tego smykolandu bo wymarzone łóżeczko tam znalazłam :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysiaa które??

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dentysta czeka ale kurde mam stresa bo po ostatnim wyrostek mnie dopadł. Oczywiście wiem ze to nie powiązane ale w głowie jakoś tak mi się przedstawiło ;-)
    Mi dziąsła teraz naparzaja mam popuchniete używam Lacaluta ale coś kicha. Gdzieś tu któraś pisała że też ma z dziaslami problem i używa coś do płukania. Mogę poprosić o powtórkę :-)

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Tysiaa które??
    Białe z sówkami na boku, piękne jest! :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smykoland powiadacie. Ja dziś zamówiłam koszule do karmienia, szlafrok i reczniczek dla malucha poszalalam a co

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak z innej beczki upiekłam jabłecznika :)

Bruśka, madzia.rka lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlasnie szukam jakiegoś fajnego kompletu pościeli, chciałabym kupic takie żeby pasowalo do przescieradla, śpiworka i ochraniacza do lozeczka a to wcale nie jest takie proste :)
    bo ja jak sa takie duże komplety to zazwyczaj bardzo drogie i zawierają pelno niepotrzebnych rzeczy typu jakas myjka i baldachim którego nie chce

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha moje ukochane było w koszyku. Ale w końcu zostało zamówione to oklepane z żyrafa bo mężowi się podobalo. Sobie pomyślałam niech ma chlopina niech sie cieszy bo co mu zostało. A zakochana w nim byłam odkąd widziałam je na żywo w sklepue z komoda i posciela w sowki i przewijakiem do kompletu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 18:54

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak leżałam w szpitaluna patologii to mi tam dziewczyny polecaly Aptekę Gemini internetowa. Tańsze dużo są podklady,te gacie siatkowe do porodu itd itp. Ja patrzyłam na moje testy pH to 2 zł na sztuce a witaminy 10 zł. Ofkors dla jednej sztuki nie warto ale jak cos więcej to całkiem całkiem. Promocja Aventa laktatora była też i podejrzewam do lutego też coś będzie.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karpatka, jabłecznik slinka mi cieknie mrrrrr

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez polecam apteke gemini! wlasnie dziś dostałam z tamtad zamówienie za 300zl - trochę uzupełnienie apteczki domowej (tak raz na rok robimy duże zamówienie) w tym trochę rzeczy porodowo - dzidziusiowych ;)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wolno tu wchodzić głodnym bo rozmowa jest zawsze o jakichś pysznych rzeczach :P

Bruśka, madzia.rka lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szara myszka wrote:
    a ja wlasnie szukam jakiegoś fajnego kompletu pościeli, chciałabym kupic takie żeby pasowalo do przescieradla, śpiworka i ochraniacza do lozeczka a to wcale nie jest takie proste :)
    bo ja jak sa takie duże komplety to zazwyczaj bardzo drogie i zawierają pelno niepotrzebnych rzeczy typu jakas myjka i baldachim którego nie chce

Ja się jednak zdecydowałam na taką pościel :) Miałam z łóżeczkiem upatrzoną ale ta mnie bardziej kręci hehe :) Oczywiście jakby ktoś znalazł podobną i tańszą z dobrymi komentarzami to bym nie pogardziła linkiem :)
    http://allegro.pl/posciel-do-lozeczka-6-el-120x90-dlugi-ochraniacz-i5557946546.html

Oj ja też bym coś pysznego zjadła ale nie wiem co :D
    Tęsknie za dobrym samopoczuciem sprzed ciązy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 19:14

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Choć nie powiem byłam świadkiem jak jechałam odebrać wyniki ok godziny 10 30 a jedną z dziewczyn przyjechała na badania niby na czczo ale to świadczy o jej arogancji dbałości o siebie odpowiedzialności za maluszka. Ale jestem pewna ze żadna z nas nie podchodzi tak do tematu bo wypytuje o problemy, dyskutuje o zmianach, zabiegach badaniach itp. Interesuje się tym co jest przed nią i co ja czeka. Każdy lab co innego mówi mi lekarz lekaz i pielęgniarki kazali wziąć i cytryne i wodę i tak jak Mari najpierw czekam na wynik cukru na czczo dlatego odczekać trzeba. Będzie dobrze i tyle.
    ej ej, protestuje :P ja jeżdżę często po 10 na badania na czczo :P ale dlatego, że śpię do 9.30 :D
    Tak, fajnie pogadać, nawet jak boli i strzyka. Dla większości jest to pierwsza ciąża, no i nie oszukujmy się, to stan wyjątkowy :) jednak glukozę muszę zrobić już w tą sobotę... oj będzie się działo :P

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Któraś z Was coś tu pisała i promocji tic tac. Czy to się sumuje z kartą rossne w rosmanie. Bo są pampersy newborn i bym sobie je kupiła i zniżkę dodała do tego to 88 szt wyszloby za 43 zl

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 20 października 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    ej ej, protestuje :P ja jeżdżę często po 10 na badania na czczo :P ale dlatego, że śpię do 9.30 :D
    Tak, fajnie pogadać, nawet jak boli i strzyka. Dla większości jest to pierwsza ciąża, no i nie oszukujmy się, to stan wyjątkowy :) jednak glukozę muszę zrobić już w tą sobotę... oj będzie się działo :P
    Ja pójdę sobie 1 będzie mało ludzi a wizyta 4. Oj Mari nie o Tobie mowa ;-)

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ