Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Luty 2027 ❄️⛄️
Odpowiedz

Luty 2027 ❄️⛄️

Oceń ten wątek:
  • Anna_30 Przyjaciółka

Wysłany: 7 lipca, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa_ wrote:
    Hej Dziewczyny, chciałam dać Wam znać ze jestem po wizycie i zdarzył się chyba jakiś cud, bo teraz już wszystko się zgadza. Jest zarodek z sercem, w wielkości idealnie co do dnia z om. Dziękuję za trzymanie kciuków!

Ogromną ulga a jednocześnie teraz kolejny stres, bo wchodzę w etap gdzie mniej więcej straciłam ciąże ostatnio.

@Cysterka co do objawów to u mnie nadal tragedia, dziś wylądowałam na 2 tyg l4 bo już lekarz sam to zasugerował. Wymioty, mdłości, zgaga, podniesioną temperatura, ból brzucha. I coś mi się z cerą stało, ostatnio miałam pryszcze a teraz mam brodę w takich jakby oparzeniach - wygląda mi to na zapalenie okoloustne, a nie mam siły jechać do dermatologa. Teraz mnie wszędzie partner musi wozić bo jestem tak bez sił.

Cudowna wiadomość, zza krzaka śledziłam Twoją historię, strasznie się cieszę i rozumiem Twoje obawy, ale zobaczysz będzie wszystko dobrze ☺️ te dolegliwości, na pewno są ciężkie ale dobrze rokują, odpoczywaj ☺️

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • cysterka95 Autorytet

Wysłany: 7 lipca, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa_ wrote:
    Hej Dziewczyny, chciałam dać Wam znać ze jestem po wizycie i zdarzył się chyba jakiś cud, bo teraz już wszystko się zgadza. Jest zarodek z sercem, w wielkości idealnie co do dnia z om. Dziękuję za trzymanie kciuków!

Ogromną ulga a jednocześnie teraz kolejny stres, bo wchodzę w etap gdzie mniej więcej straciłam ciąże ostatnio.

@Cysterka co do objawów to u mnie nadal tragedia, dziś wylądowałam na 2 tyg l4 bo już lekarz sam to zasugerował. Wymioty, mdłości, zgaga, podniesioną temperatura, ból brzucha. I coś mi się z cerą stało, ostatnio miałam pryszcze a teraz mam brodę w takich jakby oparzeniach - wygląda mi to na zapalenie okoloustne, a nie mam siły jechać do dermatologa. Teraz mnie wszędzie partner musi wozić bo jestem tak bez sił.

Cudownie, niech maluch się zdrowo rozwija 🥹

A co do objawów - przykro mi że aż tak Cię poniewiera 😢 oby kolejne tygodnie były łaskawsze

👫 31 & 31
    starania naturalne od 01.2024
    z pomocą medyczną od 08.2024

👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
    💊 Euthyrox + Glucophage
    ▪️brak/rzadkie naturalne owulacje
    ▪️prawy jajowód niedrożny/wątpliwy
    ▪️zespół antyfosfolipidowy - Acard + Clexane
    ▪️KIR AA

🧔🏼 Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
    ▪️seminogram 01.'26 - znaczna poprawa wyników 💪🏻
    maj 🌈
    1.06 - beta 64
    3.06 - beta 182
    5.06 - beta 370
    8.06 - beta 1555
    23.06 - 7+0 - CRL 0,69, bijące serduszko ❤️
    26.06 - 7+3 - CRL 1,17
    cudzie trwaj 🥹

preg.png
  • edith Ekspertka

Wysłany: 7 lipca, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa_, fantastyczna wiadomość. Ja się ostatnio mało udzielałam, ale śledziłam wątek, czekając na info od Ciebie. Witam się też z nowymi dziewczynami, trzymam kciuki za nas wszystkie.
    Ja na razie nie mam jakichś spektakularnych objawów, lekkie mdłości i zmęczenie, ale to bardzo zależy od dnia. Ciągle biję się z myślami, czy nie pójść na wizytę pod koniec tygodnia 🫣 mam nadzieję, że wytrwam jednak do przyszłego wtorku.
    My na razie nie powiedzieliśmy nikomu, nie licząc rzuconego mimochodem do naszego synka, że będzie starszym bratem 😉 ale on raczej nic z tego nie zrozumiał 😅 Po USG, jeśli będzie wszystko ok, to powiemy rodzicom i rodzeństwu.

05.2023 💔 poronienie zatrzymane 9 tc
    11.2023 ⏸️
    08.2024 💙
‹‹ 19 20 21 22 23
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ