Luty 2027 ❄️⛄️
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa_ wrote:Hej Dziewczyny, chciałam dać Wam znać ze jestem po wizycie i zdarzył się chyba jakiś cud, bo teraz już wszystko się zgadza. Jest zarodek z sercem, w wielkości idealnie co do dnia z om. Dziękuję za trzymanie kciuków!
Ogromną ulga a jednocześnie teraz kolejny stres, bo wchodzę w etap gdzie mniej więcej straciłam ciąże ostatnio.
@Cysterka co do objawów to u mnie nadal tragedia, dziś wylądowałam na 2 tyg l4 bo już lekarz sam to zasugerował. Wymioty, mdłości, zgaga, podniesioną temperatura, ból brzucha. I coś mi się z cerą stało, ostatnio miałam pryszcze a teraz mam brodę w takich jakby oparzeniach - wygląda mi to na zapalenie okoloustne, a nie mam siły jechać do dermatologa. Teraz mnie wszędzie partner musi wozić bo jestem tak bez sił.
Cudowna wiadomość, zza krzaka śledziłam Twoją historię, strasznie się cieszę i rozumiem Twoje obawy, ale zobaczysz będzie wszystko dobrze ☺️ te dolegliwości, na pewno są ciężkie ale dobrze rokują, odpoczywaj ☺️
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Niecierpliwa_ wrote:Hej Dziewczyny, chciałam dać Wam znać ze jestem po wizycie i zdarzył się chyba jakiś cud, bo teraz już wszystko się zgadza. Jest zarodek z sercem, w wielkości idealnie co do dnia z om. Dziękuję za trzymanie kciuków!
Ogromną ulga a jednocześnie teraz kolejny stres, bo wchodzę w etap gdzie mniej więcej straciłam ciąże ostatnio.
@Cysterka co do objawów to u mnie nadal tragedia, dziś wylądowałam na 2 tyg l4 bo już lekarz sam to zasugerował. Wymioty, mdłości, zgaga, podniesioną temperatura, ból brzucha. I coś mi się z cerą stało, ostatnio miałam pryszcze a teraz mam brodę w takich jakby oparzeniach - wygląda mi to na zapalenie okoloustne, a nie mam siły jechać do dermatologa. Teraz mnie wszędzie partner musi wozić bo jestem tak bez sił.
Cudownie, niech maluch się zdrowo rozwija 🥹
A co do objawów - przykro mi że aż tak Cię poniewiera 😢 oby kolejne tygodnie były łaskawsze👫 31 & 31
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage
▪️brak/rzadkie naturalne owulacje
▪️prawy jajowód niedrożny/wątpliwy
▪️zespół antyfosfolipidowy - Acard + Clexane
▪️KIR AA
🧔🏼 Żylaki powrózka III st. - operowane 04.'25
▪️seminogram 01.'26 - znaczna poprawa wyników 💪🏻
maj 🌈
1.06 - beta 64
3.06 - beta 182
5.06 - beta 370
8.06 - beta 1555
23.06 - 7+0 - CRL 0,69, bijące serduszko ❤️
26.06 - 7+3 - CRL 1,17
cudzie trwaj 🥹

-
Niecierpliwa_, fantastyczna wiadomość. Ja się ostatnio mało udzielałam, ale śledziłam wątek, czekając na info od Ciebie. Witam się też z nowymi dziewczynami, trzymam kciuki za nas wszystkie.
Ja na razie nie mam jakichś spektakularnych objawów, lekkie mdłości i zmęczenie, ale to bardzo zależy od dnia. Ciągle biję się z myślami, czy nie pójść na wizytę pod koniec tygodnia 🫣 mam nadzieję, że wytrwam jednak do przyszłego wtorku.
My na razie nie powiedzieliśmy nikomu, nie licząc rzuconego mimochodem do naszego synka, że będzie starszym bratem 😉 ale on raczej nic z tego nie zrozumiał 😅 Po USG, jeśli będzie wszystko ok, to powiemy rodzicom i rodzeństwu.05.2023 💔 poronienie zatrzymane 9 tc
11.2023 ⏸️
08.2024 💙 -