Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Luty 2027 ❄️⛄️
Odpowiedz

Luty 2027 ❄️⛄️

Oceń ten wątek:
  • Anna_30 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzasta wrote:
    A czy któraś z Was ma problem z trądzikiem? ;(
    Po pierwsze witaj na wątku ;)

Ja może nie mam jakiegoś strasznego (jako nastolatka miałam okropny trądzik, także jedna krostka na mnie nie robi wrażenia), ale glow upu ciążowego nie mam - uroda jak na dziewczynkę. W pracy mi nawet mówili, że słabo wyglądam, że pewnie pracą jestem przemęczona 🙈
    Co do tego, jak temu zaradzić, może spróbuj wyciszyć nawilżając i oczyszczając bezpiecznymi kosmetykami i pij dużo wody, bo jednak w ciąży niewiele aktywnych substancji można stosować. Mam nadzieję, że się ustabilizuje :)

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • patish11 Debiutantka

Wysłany: 8 lipca, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem po wizycie 😊 wszystko u nas ok, serduszko bije, to najważniejsze 😍
    Crl 16.7 mm trochę podgoniliśmy i mamy już tylko ciążę młodsza o jeden dzień 🥰

Wizyta pozytywna, więc się uspokoiłam 😊

Mika1992, edith, Clausix, Domi ^^, dzasta, Anna_30 lubią tę wiadomość

11.2025 ⏸️ 2 cs
    01.2026 💔 11+5

06.2026 ⏸️ 3 cs
    6+2 ❤️ 2,7 mm 🍀
    8+2 ❤️ 16,7 mm

preg.png
‹‹ 20 21 22 23 24
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ