LUX MED Kraków
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRosolina wrote:Dziewczyny... czy robiliście usg 1 trym. w lux medzie? Była możliwość zrobienia testu pappa?
Ps. Kamika witam i tu
Rosolina mi nie chciała zrobic ani genetycznego ani pappa, powiedziedziala żebym sobie kogoś prywatnie znalazła, chodziłam do Karoliny Poznańskiej - Kwater, ale zmieniłam lekarz i chodze do clinicare do Sobieslawa Kaszowicza i u niego wszystko robie
-
Test Pappa nie, ale na usg dostawałam skierowanie (to z karty ciąży, ja osobno dostałam jeszcze skierowanie od swojej dr). Wychodzą 3 usg, takie obszerne, gdzie dokładnie badają MaluchaRosolina wrote:Dziewczyny... czy robiliście usg 1 trym. w lux medzie? Była możliwość zrobienia testu pappa?
Ps. Kamika witam i tu

-
Wcześniej ogólnie chodziłam prywatnie (tam akurat sprzęt usg pozostawiał trochę do życzenia), potem byłam kilka razy prywatnie u dr, do której chodzę także w LuxMedzie (nie było terminów, chciałam dłuższą konsultację) i usg jakościowo (nie znam się) myślę, że porównywalne, na wysokim poziomie.Rosolina wrote:Tak, usg genetyczne dla każdego trymestru. A dobry maja sprzęt? Chodziłaś jeszcze gdzies prywatnie? Mi wlasnie leprywatnie karka powiedziała, ze jej pacjentki maja test pappa w pakiecie, co mnie zdziwiło.

-