Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Śliczne te nasze majowe dzieciaczki ;* myślę że mój też jest śliczny i chce juz go zobaczyc
No to mnie przekonalyscie w takim razie kupie ten octanisept.. a do szpitala juz trzeba swój zabrać?
Ja też jeszcze jem wszystko co się da hehe he później trzeba będzie się ograniczać
A do szpitala myślicie, że już brać smoczek? Bo właśnie nie wiem czy go już sterylizacji czy nie za wcześnie? -
nick nieaktualny
-
Ja też chcę już rodzić...
Ale gin mi dziś powiedział że szyjka twarda długa i zamknięta...
Więc o porodzie na dniach mogę zapomnieć... Ach joj...
Po za tym mały ma 2600g długości nie obliczył... Ale po raz kolejny potwierdzone że mały będzie mały...
I wody i cała reszta wszystko okgosia86, Bluberry, AGA 30, Anielka, gosiunia, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosiunia cudny,nie uwierzycie ale moja Lilka jest prawie identyczna jak Wojtus tez ma takie czarne wlosy i ciemna karnacje no i nawet buzka jakby ta sama. Zadziwiajace. Juz wiecie bez fotki jak Liliana wyglada
gosia86, Wonderwall, gosiunia, madziorek, Magic, czarna panda lubią tę wiadomość
-
wow Gosiunia ale on jest śliczniutki ile ma włosków i ta karnacja przystojniak
Magda nie martw się że synek jest mały będziesz miała lżejszy poród
Magic a jak u Ciebie? jest jakiś postęp?
moja Pola trochę się rusza ale nie wiem czy nie pojechac na ip na ktg jak mąż wróci (tylko kiedy to będzie?) no i nie jest tak że wcale jej nie czuję bo jednak co nieco się rusza, wczoraj była bardziej aktywna wieczorem więc może i dzisiaj się ruszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 03:40
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Ofeline a kiedy planują Was wypisać?
ale Twoja siostra ma niespodziankę na sam przyjazd do PL
Dżoana ja spakowałam smoczek do torby, niby nie mam zamiaru z niego korzystać ale wolę mieć na wszelki wypadekWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:46
-
Jutro wychodzimy, mala nie ma zoltaczki. Nie wiem czy to zle czy dobrze.
Ja mam juz coraz wiecej pokarmu, piersi robia sie pelne a sutki przy ssaniu bola niesamowicie. Ale trzeba to przerrwac. Jak bede w domu to opisze moj porod.gosia86, Bluberry, madziorek, GabiK lubią tę wiadomość
-
wiecie tak sobie pomyślałam o tej lasce która wczoraj zasypywała nas postami czy to już poród ta marta85 czy jakoś tak że to jakaś spamerka tak samo jak było z tą weronika85 nie lubię takich postów przychodzi nie wiadomo skąd i jeszcze żąda zainteresowania i pisze CAPSLOCKiem a dla mnie to jak krzyczenie
no to tak musiałam z siebie wyrzucić moje przemyślenia
olka24, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejuuu dziewczyny! gratuluję Wam
dzieciaczki są piękne, obłędne! A Ola ma zdrowe płucka
Ja chcę już swoją...
a dziś robimy sobie z mężem bal... nie możemy się zdecydować czy kebsik czy pizza... mężu ma jeszcze chipsy, a ja jeszcze mu zrobię andruty z czekoladągosia86, maribel, Rika, Wonderwall, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Już poszło na pizze.... będę gruba.. ale na razie to mam wytłumaczenie w brzuchu
martwić się będę później.. Zjem i mogę rodzić.. ciągle mam zmoczone majtki.. i duuuużo drobnych glutków. Ciekawe co powiedzą mi jutro rano w szpitalu..
Mąż skasował mnie wzrokiem jak mu powiedziałam, że nie mam ochoty na oglądanie z nim dziś "kopciuszka" w najnowszej wersjiZastanawiam się, kto tu jest baba, żeby takie rzeczy oglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:10
gosia86, paula1 lubią tę wiadomość