Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bo mi narobili na ulicy smaka bo rozdawali wizytówki nowej pizzerii
a że nie chce nam się robić swojej to zamówiliśmy bo taniocha jak na Warszawę
27zł za 41cm
Zamawiajcie zamawiajcie (lub róbcie), potem szybko może się nie przydarzyćWonderwall, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Oglądam zdjęcia Waszych maluchów i normalnie się poryczałam, jakie małe cuda!
Ja to chyba mam ciążę w nogach, byliśmy na zakupach, trochę pochodziłam i ryczę z bólu nóg, a co to by było gdybym normalnie przybrała na wadze, a nie tylko te 6 kg... ja już nie chcę((
gosiunia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja sobie uswiadomilam ze wyjdziemy juz z Mala ze szpitala i nie wyskoczymy juz nigdzie z mezem na takie niezdrowe jedzenie. Wiec mu zapowiedzialam ze w niedziele ma sie nie pokazywac a bez czego to jeszcze dam mu znac w niedziele :p
Wonderwall, gosia86, madziorek lubią tę wiadomość
-
Piękne maleństwa!!! Takie słodkie aniołeczki - idzie się zakochać
Ja dziś po raz pierwszy muszę ponarzekać na dolegliwości ciążowe... wszystko mnie boli, każda zmiana pozycji sprawia mi ból i jak nigdy czuję się strasznie zmęczona. Dziś po raz pierwszy narzekam... czyżby już organizm się przygotowywał?
W sumie jesteśmy gotowi na przywitanie nowego członka rodziny I od jutra ciąża donoszona. Ale wszystko I tak zależy od Natalki, kiedy zechce wyjść -
Bluberry wrote:nie czytaj tych głupot tylko w głowie mieszają.. może się spotkamy w Częstochowie? My co roku na 15 sierpnia jesteśmy.. wierzę że właśnie rok temu Jasiek został wymodlony tam i tamten pobyt tam był zupełnie inny.
Wierzę w Was, bądź dzielna dużo siły życzę -
katalina wrote:Już poszło na pizze.... będę gruba.. ale na razie to mam wytłumaczenie w brzuchu
martwić się będę później.. Zjem i mogę rodzić.. ciągle mam zmoczone majtki.. i duuuużo drobnych glutków. Ciekawe co powiedzą mi jutro rano w szpitalu..
Mąż skasował mnie wzrokiem jak mu powiedziałam, że nie mam ochoty na oglądanie z nim dziś "kopciuszka" w najnowszej wersjiZastanawiam się, kto tu jest baba, żeby takie rzeczy oglądać
Mój mówi tak: jako że dziś nie ma nic w tv to obejrzymy sobie jeszcze raz wszystkie części dzwoneczka albo artura i miminki... Ja wolała bym nowych szybkich i wsciekłych a jak już chce bajkę to wielką szóstkę... Więc Cię rozumiem...mam tylko nadzieję że synek będzie wolał "auta" he he
Gdzie Ci mężczyźni.... Ach gdzie te chłopy...
Nie wspominając że Krzysiek ostatnio sadził kwiatki i taką miał radość dziecka że ojej -
Nadrabiam.
Ewelinka - Ignas śliczne imię, mi osobisćie bardzo się podoba. W mojej rodzinie był dwa takie imiona wpradzie nadane wiele lat temu bo to imię dziadka i wujka ale kiedy mój brataniek powiedział ze w przedzszkolu ma kolegę Ignasia to bardzo mi się spodobało.
Gratulacje dla nowych mamusiek
Wow - poród 1,5 godz super.
Magic a Ty się trzymaj dzielnie.
Piękne te Wasze historie - chodzi mi o wiarę. Ja z mezem w Czestochowie bylismy 2 lata temu. Zmykam - idę się potulic do męza - reszte nadrobię jutr. Buziaki dla Was.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 20:55
-
Zamówilam pizzę u męża ale wszystko zależy o której będzie wracał do domu
Jak zwykle mówił że wróci jak będzie jasno a okazuje sie że jeszcze pracują
Karolcia a nie masz możliwości "uciec" na chwilę ze szpitala w niedziele na jakiegoś loda lub inną przyjemność? -
Dziewczyny wypadł mi balonik... nie wiem za mocno co to oznacza ale kazdy mi mowi,ze teraz tylko rodzic. Czekamy. Ja juz bez podniety przyjmuje to na klate.
Jestem ze mna laska na sali- strasznie nie marwa, zagadywalam ja pare razy ale widocznie nie szuka znajomosci na czas pobytu tu. Jest w 32tc i odeszly jej wody... podaja jej sterydy na plucka i za 3 dni moze rodzic. Boze jakie to jest dziwnie...jedne dzieci sie spiesza na ten swiat inne nie...Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Gosia cisnienie mam mierzone o 6x dziennie jak sie im przypomni i jeszcze 3 ktg wiec srednio bym uciekla
Powiedzialam mezowi ze najwyzej mi przemyci jakies kfc i wyjdziemy z oddzialu zeby nie smrodzic zapachami -
Hej dziewczyny - tu Wrześniówka 2014
pomożecie mi trochę? Robię badania do pracy magisterskiej i zbieram ankiety, znajdziecie dla mnie chwilkę? Jeśli tak, będę bardzo wdzięczna
tu link do mojej ankiety -> http://goo.gl/forms/sKeetfgQ6R Pozdrawiam - akuszerka89