X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, wszyscy mówią że to cały tata. Zaraz dodam fote ze mną.

dqprj44jymj31xvy.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalyscie na problemy z brzuszkiem probiotykow? Mi polozna dzisiaj, a wczoraj kolezanka polecaly Dicoflor lub Biogaja, macie jakies doswiadczenia z tymi specyfikami?

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta moj wlasnie tez duzo jadl i szybko na wadze przybieral i nie migl chyba strawic tego mleka ale juz mamy z tym spokoj
    My juz po spacerku zlapal nas deszxz masakra z ta pogoda maly w lozeczku piszczy do zabawek uhahany caly smieszko moj
    Kotmisia wyjdz i wroc chociaz na pol godz ja tak robilam jak maly wyl i mi pomagalo teraz wcale nie placze tylko podjekuje jak jest glodny lub spiacy wiec chetnie z nim wychodze na miasto sklepy basen itp wyskocz na chwil;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Probowalyscie na problemy z brzuszkiem probiotykow? Mi polozna dzisiaj, a wczoraj kolezanka polecaly Dicoflor lub Biogaja, macie jakies doswiadczenia z tymi specyfikami?
    Ja mialam floractin ale gorzej po tym bylo i odstawilam

• MamaiHania Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja daję Hani od pierwszych dni życia Biogaję. Poleciła mi położna jak Hania płakała cały dzień po wyjściu ze szpitala. Szczerze mówiąc nie wiem jakby było, gdybym jej nie dawała, ale jest bardzo dobrze. Wyeliminowałam z diety nabiał+ codziennie 5 kropelek probiotyku i nie mamy żadnych brzuszkowych problemów. W Gemini można kupić za 25 zł, a u mnie w aptece 40! Starcza nam na jakieś trzy tygodnie.

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blu zalezy jak patrzec, z profilu caly tata, ale oczka ma moje <3

Dzoana a ile przybral od najnizszej wagi?

Boziu moja corcia mi dzis nawet paznokcie dala pomalowac, swieto lasu! ;)

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaiHania wrote:
    Ja daję Hani od pierwszych dni życia Biogaję. Poleciła mi położna jak Hania płakała cały dzień po wyjściu ze szpitala. Szczerze mówiąc nie wiem jakby było, gdybym jej nie dawała, ale jest bardzo dobrze. Wyeliminowałam z diety nabiał+ codziennie 5 kropelek probiotyku i nie mamy żadnych brzuszkowych problemów. W Gemini można kupić za 25 zł, a u mnie w aptece 40! Starcza nam na jakieś trzy tygodnie.

No własnie u nas tez drogo, bo 46 zl! Porabani są z tymi cenami. Kupie ale chyba dopiero jak mi zus wyplaci za l4.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • dorota1987 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    be258187bf07f57amed.jpg
    No i ja z synem.

Lama, aktyde85, MamaiHania, gosia86, Anielka, GabiK, beti97, slash, PIGULSKA, MiM, AGA 30, Wonderwall, paulinqa, Agusia246, Bluberry lubią tę wiadomość

dqprj44jymj31xvy.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktyde od najnizszej wagi pzybral 1780g.

relghdge5lg0owut.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DżoanaA wrote:
    Aktyde od najnizszej wagi pzybral 1780g.

No to prawidłowo przecież! :) moja to taki tluscioszek po prostu ;) i jest tez dluga po mamie, wiec sporo potrzebuje widocznie.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka Twój Synek ma boskie te oczka:)

dorota1987 lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    No własnie u nas tez drogo, bo 46 zl! Porabani są z tymi cenami. Kupie ale chyba dopiero jak mi zus wyplaci za l4.

Maskara różnice w cenach. W Gemini taniej wychodzi nawet jakby jedną sztukę kupić i zapłacić za przesyłkę... Ja zakupy w gemini robię średnio co dwa tygodnie, bo wiecznie czegoś zapomnę i domawiam, a wtedy też następna rzecz się kończy i tak w kółko, więc zawsze sobie buteleczkę Biogaja dorzucę do koszyka żeby mieć w zapasie. Tak robię te zapasy, że teraz mam 3 sztuki nierozpoczęte i mój mąż mówi, że jestem zakupocholikem aptecznym:D Kurier chyba myśli, że kupuję i sprzedaję z marżą na czarnym rynku, bo przywozi nam wielkie paki (zapawiam też podkłady na przewijak, a one miejsca zajmują) co kilkanaście dni:D

• dorota1987 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jedno co sobie kurier pomyśli, przynajmniej ma pracę. Ja czasem myślę sobie, że wogóle jestem uzależniona od zakupów w internecie, nie tylko w aptekach, ale na allegro, na etesco itd. Nie chcę mówić mężowi, bo jeszcze zauważy że to nałóg:P

dqprj44jymj31xvy.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e236bf2a53b4.jpg
    Weszlam do sklepu i pierwsza butelka z brzegu jaka wzielam okazala sie miec taka etykietke i swiat od razu weselszy :-)

dorota1987, gosia86, aktyde85, MamaiHania, slash, Lama, Karolcia88, PIGULSKA, Anielka, MiM, pompon, Wonderwall, Agusia246, Bluberry lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele,ale mamy cudne dzieci <3

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam dziecko! Kota dorzucę też :/

Mam dziś taki wkurw ze ja pierniczę. Zaczęło się od malenstwa ktore po pięknych usmiechach rano znow zaczeło się drzeć. Potem jak juz nas ogarnełam zeby isc do lekarza to ku.wa z obu stron zastawiona przez sąsiadów. Ta sie drze, ja ku.wa nie mam jak wyjechac no ja pitole. Pierwszy raz bylam niemila dla sąsiadów dziś.

PS: kolana przezyją - więc drżyjcie bo jak dopadnę wózek i endomondo za kilka dni to nie macie szans ;)

Mala po powrocie dalszy ciag marudzenia ateraz oboje spią - Jagna i kot uffffff

Zjadłam wiec obiad i odpocznę zaraz :)

MiM lubi tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota ale Jaś ma mega oczy :)
    KotMisia dziewczyny mają rację wyskocz gdzieś na chwilę nawet do sklepu między karmieniami
    Mamaihania to szybko schodzi ta biogaia a u mnie kosztuje 49 zl jakaś tragedia

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    usg?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 17:37

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjdę dziś do ginekologa ;) w końcu :D i będę wiedziała ile ważę :)

Boże ja to nawet z becikowym mam pod górkę. Nie mogą mopsy między sobą wysyłac informacvji tylko ja muszę załatwiać zaświadczenie że chłop nie bierze tylko ja.... Bosze....

Wiecie co. Normalnie wychodzę na marudę ;) A ja jestem taka optymistka... Serio... Nawet w szpitalu położne mnie chwaliły... I pytały czy pójdę pogadać z dziewczyną która źle zniosła przedwczesny poród... A teraz tylko marudzę....

Trzymajcie dziewczyny dziś mooocno kciuki. Żeby Ola zasnęła jak dzidziuś to matka dopadnie ojca... Za radą Gabik-super mamy :D Seks na poprawę nastroju bo od słodyczy to doopa rośnie :D

GabiK lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • DżoanaA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3de857ddc20.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17bbe3ef6f64.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87f9045f647c.jpg

A to mój okruszek :) Na ostatnim zdjęciu to tak sobie właśnie siedzi grzecznie w ciągu dnia jak nie chce spać a ja chcę coś porobić :)

slash, aktyde85, MamaiHania, GabiK, gosia86, Lama, PIGULSKA, Anielka, MiM, AGA 30, Wonderwall, beti97, dorota1987, Agusia246, Bluberry, katalina lubią tę wiadomość

relghdge5lg0owut.png
‹‹ 1987 1988 1989 1990 1991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ