Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam, że zmarła taka malutka Zosia. chciałam zacytować jeden z ostatnich wpisów jej mamy.... Kiedy mam kryzys i jestem wściekła z bezsilności te kilka zdań stawia mnie do pionu... Pomaga docenić co jest ważne... Jeżeli chcecie prześledziś losy Zosi to jej mama ma konto na instagramie - psculka
Jedyne zdjęcie przy piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:23
-
Dżoana ty się martwisz że za mało a ja że za dużo ale fakt faktem nie powinnyśmy się martwić bo Mateuszek się urodził drobny a moja Wiki duża i w 2 miechy przybrała 2 kg , twój Maluszek też prawie tyle. Tylko czekam jak mi wypalą że za grubiutka to ich prześwięcę. Dorotka Jaś jest cudowny i ma duże mądre oczka. W ogóle śliczne te nasze dzieciaczki. Paulinqa moja w pampkach 3 już z 2 tyg lata. Nie wiem co wczoraj zjadlam ale wysypka nam się nasiliła, uwielbiam walkę z krostkami. Anioł fajnie że z kolanami lepiej, ja was będę gonić pomału, na ile stawy pozwolą kolejna rehabilitacja w piątek, już się cieszę, szkoda tylko że 100 pójdzie.
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Kotmisia mysle ze u wczesniakow placz jest normalny bo zobacz o ile szybciej opuscilo twoje dziecko ta oaze spokoku w ktorej winno byc 9 mcy. Mysle ze dlatego takie niespokojne. Ja pewnie wciaz bym tulila i jak najczesciej pozwalala zasypiac na sobie.
Kiedys slyszalam ze pierwsze trzy mce zycia dziecka nalezy traktowac jako czwarty trymestr ciazy i tegoie trzymam. a to chyba powoedzial ten dr na youtubie co tak fajnie usypial dzieciaczki.
Zatem tym bardziej dla twojego szkraba swiat jest czyms wyjatkowo dziwna sprawa. Badz cierpliwa wszytko minie zobaczysz i twwoje dziecie przestsnie plakac. -
Ja zamierzam jutro wyskoczuc do galeri 20 km od domu. Mala zostanie z rodzicami. Moze kupie cos jeszcze na wyprzedazach dla malej w smyku czy cocodrilo albo w innych . polecacie cos co kupilyscie. Bo czasu zbyt wiele na ogladanie nie bedzie i tak bede musiala robic wszystko w przyspieszonym tempie.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Slash wiem tulę ją ciąglę
Ja porównuję wcześniaka do dziecka które przychodzi do szkoły w trakcie roku. Musi uczyć się tak jak jego koledzy ale cały czas nadrabia też w tym czasie zaległości...
Kocham tego mojego wyjca
Dziśk kupiłam jej matę piankową, 3 opaski, gryzaka Żyrafę Zofię (w ogóle polecam Wam poczytać o niej, bo podobno dzieciaki uwielbiają). Tacie buty A sobie nicslash, gosia86 lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie potrzebuję bodziaki Żyrafę mamy, ale Kubuś jeszcze się nią nie interesuje,poczekamy aż zacznie świadomie chwytać, bo teraz ciągle coś trzyma w łapkach, kocyk, moją koszulkę,pieluchę, śliniak co popadnie,ale żyrafka jest dla niego jeszcze nieciekawa.
Ja mam dziś dzień jakby mi kto w kieszeń nasrał, taka zadowolona od rana chodzę że hej. I jeszcze mąż mi sypie smsami "kocham cię, podziwiam, jesteś cały czas super' itd, ale wiem dlaczego. Dostał kaskę i błogosławieństwo na zakup karnetu Legii i umówił się dziś z kolegami,że idą razem kupować.
Ja przez przypadek trafiłam na stronę endo i kupiłam kilka koszulek po 14,90zł, bo jak jest chłodniej to zamiast jakiegoś sweterka czy kurteczki zaciągam małemu body z dł.rekawem i na to koszulkę z krótkim i wiem,że po piersiach mu wiatr nie hula,a nie jest mu też za gorąco.MiM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotMisia ja Cie rozumiem doskonale... Tez mam takiego wyjca. Wczoraj rano pochwalilam sie jak od kilku dni jest poprawa, no to wczoraj dala popis, aż ja zapisalam na jutro do pediatry z moich czasów, niech ja przebada porządnie bo to nie jest możliwe, zeby dziecko aż tyle wylo. Dzisiaj znowu spokojniejsza, ale i tak nie odpuszczę tej wizyty, bo znowu bedzie Sajgon i wtedy będę miała ochotę schować sie w jakas mysia dziurkę! Moja tez jest wcześniakiem bo to byl dopiero 37 tydzien i podejrzewam ze mize to miec związek z tym wyciem, chociaż sama juz nie wiem.
Slash padlam ze śmiechu jak wyobrazilam sobie jak przywiązujesz dziadka do wózka my mamy takie Misie jak to za dawnych czasów wisi ale przez środek wózka ale niestety nie mówiąslash lubi tę wiadomość
-
Boszz co za dzień! Oddam dziecko niekoniecznie w dobre ręce. Jakiekolwiek ręce! Do 14 była idealna a później coś jej pstryknelo w tej małej główce i postanowiła pod żadnym pozorem nie schodzić z rąk. Właśnie śpi mi na rękach. Jak odloze 3 min i ryk. Ehh
Ja ostatnio przekonałam się do pajacow. Najlepiej mi się ubiera Ninę po kapaniu kiedy moje dziecko nie wykazuje się super cierpliwością mam kilka pięknych wyjściowych sukienek które Nina dostała i żadnej nie miała na sobie. Nie było okazji wiec chyba wyrośnie z nich a szkodaMiM, slash lubią tę wiadomość