X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same slicznosci te Awasze pociechy.
    Aktyde i dzoana wasze dzieci podobne do was, czyste mamusie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:21

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętacie jak jakiś czas temu pisałam, że zmarła taka malutka Zosia. chciałam zacytować jeden z ostatnich wpisów jej mamy.... Kiedy mam kryzys i jestem wściekła z bezsilności te kilka zdań stawia mnie do pionu... Pomaga docenić co jest ważne... Jeżeli chcecie prześledziś losy Zosi to jej mama ma konto na instagramie - psculka

Jedyne zdjęcie przy piersi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 15:23

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana ty się martwisz że za mało a ja że za dużo ale fakt faktem nie powinnyśmy się martwić bo Mateuszek się urodził drobny a moja Wiki duża i w 2 miechy przybrała 2 kg , twój Maluszek też prawie tyle. Tylko czekam jak mi wypalą że za grubiutka to ich prześwięcę. Dorotka Jaś jest cudowny i ma duże mądre oczka. W ogóle śliczne te nasze dzieciaczki. Paulinqa moja w pampkach 3 już z 2 tyg lata. Nie wiem co wczoraj zjadlam ale wysypka nam się nasiliła, uwielbiam walkę z krostkami. Anioł fajnie że z kolanami lepiej, ja was będę gonić pomału, na ile stawy pozwolą :) kolejna rehabilitacja w piątek, już się cieszę, szkoda tylko że 100 pójdzie.

dorota1987 lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia mysle ze u wczesniakow placz jest normalny bo zobacz o ile szybciej opuscilo twoje dziecko ta oaze spokoku w ktorej winno byc 9 mcy. Mysle ze dlatego takie niespokojne. Ja pewnie wciaz bym tulila i jak najczesciej pozwalala zasypiac na sobie.
    Kiedys slyszalam ze pierwsze trzy mce zycia dziecka nalezy traktowac jako czwarty trymestr ciazy i tegoie trzymam. a to chyba powoedzial ten dr na youtubie co tak fajnie usypial dzieciaczki.

Zatem tym bardziej dla twojego szkraba swiat jest czyms wyjatkowo dziwna sprawa. Badz cierpliwa wszytko minie zobaczysz i twwoje dziecie przestsnie plakac.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamierzam jutro wyskoczuc do galeri 20 km od domu. Mala zostanie z rodzicami. Moze kupie cos jeszcze na wyprzedazach dla malej w smyku czy cocodrilo albo w innych . polecacie cos co kupilyscie. Bo czasu zbyt wiele na ogladanie nie bedzie i tak bede musiala robic wszystko w przyspieszonym tempie.

gosia86 lubi tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash wiem :) tulę ją ciąglę :D

Ja porównuję wcześniaka do dziecka które przychodzi do szkoły w trakcie roku. Musi uczyć się tak jak jego koledzy ale cały czas nadrabia też w tym czasie zaległości... :)

Kocham tego mojego wyjca :D

Dziśk kupiłam jej matę piankową, 3 opaski, gryzaka Żyrafę Zofię (w ogóle polecam Wam poczytać o niej, bo podobno dzieciaki uwielbiają). Tacie buty :) A sobie nic :D

slash, gosia86 lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shlas ja polecam bodziaki w smyku są przecenione.

slash lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie potrzebuję bodziaki ;-) Żyrafę mamy, ale Kubuś jeszcze się nią nie interesuje,poczekamy aż zacznie świadomie chwytać, bo teraz ciągle coś trzyma w łapkach, kocyk, moją koszulkę,pieluchę, śliniak co popadnie,ale żyrafka jest dla niego jeszcze nieciekawa.
    Ja mam dziś dzień jakby mi kto w kieszeń nasrał, taka zadowolona od rana chodzę że hej. I jeszcze mąż mi sypie smsami "kocham cię, podziwiam, jesteś cały czas super' itd, ale wiem dlaczego. Dostał kaskę i błogosławieństwo na zakup karnetu Legii i umówił się dziś z kolegami,że idą razem kupować.
    Ja przez przypadek trafiłam na stronę endo i kupiłam kilka koszulek po 14,90zł, bo jak jest chłodniej to zamiast jakiegoś sweterka czy kurteczki zaciągam małemu body z dł.rekawem i na to koszulkę z krótkim i wiem,że po piersiach mu wiatr nie hula,a nie jest mu też za gorąco.

MiM lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak bodziaki w smyku sa super. Mam teraz to na okraglo bym prala i malej ubierala. W ogole teraz juz sie przeko alam co jest potrzebne bo wiele rzeczy kupilam do ubierania a nie uzywam. Najbardziej lubie body.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia jakie i gdzie kupilas opaski bo ja nigdy na fajne nie trwfiam.

klz98u696p33kjce.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszcie mi prosze jak do Was na endomondo dolaczyc.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash ja kupiłam tutaj.

http://allegro.pl/opaska-niemowleca-na-glowe-dla-dzieci-17-wzor-hit-i5474193339.html

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze zmaówiłam cienki kocyk i przytulanke :D

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja byłam z Polakami u lekarza :)

• MiM Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anioł kota biorę dziecka niestety nie bo też mam wyjca.

Gąbin skąd bierzesz te hasła?? cieszę się jak by mi ktoś do kieszeni nasral :) cudo:) wykorzystam :)

GabiK lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wymiatasz!!!

Ojejciu jakie te nasze chłopaki przystojne <3

GabiK lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie macie opinie o butelkach Tommee Tippee??

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia ja Cie rozumiem doskonale... Tez mam takiego wyjca. Wczoraj rano pochwalilam sie jak od kilku dni jest poprawa, no to wczoraj dala popis, aż ja zapisalam na jutro do pediatry z moich czasów, niech ja przebada porządnie bo to nie jest możliwe, zeby dziecko aż tyle wylo. Dzisiaj znowu spokojniejsza, ale i tak nie odpuszczę tej wizyty, bo znowu bedzie Sajgon i wtedy będę miała ochotę schować sie w jakas mysia dziurkę! Moja tez jest wcześniakiem bo to byl dopiero 37 tydzien i podejrzewam ze mize to miec związek z tym wyciem, chociaż sama juz nie wiem.
    Slash padlam ze śmiechu jak wyobrazilam sobie jak przywiązujesz dziadka do wózka ;) my mamy takie Misie jak to za dawnych czasów wisi ale przez środek wózka ;) ale niestety nie mówią :)

slash lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa dzisiaj spi w dzien bo zrobilam taki myk ze wsadzilam do wózka moja koszule nocna;) nie wiem czy to akurat pomaga czy taki dzien ale spi ladnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 17:04

gosia86, slash lubią tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszz co za dzień! Oddam dziecko niekoniecznie w dobre ręce. Jakiekolwiek ręce! Do 14 była idealna a później coś jej pstryknelo w tej małej główce i postanowiła pod żadnym pozorem nie schodzić z rąk. Właśnie śpi mi na rękach. Jak odloze 3 min i ryk. Ehh

Ja ostatnio przekonałam się do pajacow. Najlepiej mi się ubiera Ninę po kapaniu kiedy moje dziecko nie wykazuje się super cierpliwością :) mam kilka pięknych wyjściowych sukienek które Nina dostała i żadnej nie miała na sobie. Nie było okazji wiec chyba wyrośnie z nich a szkoda :(

MiM, slash lubią tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
‹‹ 1988 1989 1990 1991 1992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ