Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabik ja to Cie podziwiam, jak tak podczytuję, ze Ty w ogóle wytrzymujesz z ta rodzina Adamsów, pewnie głównie dlatego, ze jesteś silna niezalezna kobieta i mogą Ci skoczyć o ile sięgną do Twojego poziomu
Slash właśnie denerwuje mnie to, ze przy budce nie ma gdzie tych zabawek zawiesic.
GabiK, gosia86, slash lubią tę wiadomość
-
gabik powiem ci ze ja nie wierzę nigdy w dobre intencje ludzi. nawet rodZiny. zawsze doszukuje się drugiego dna. może dlatego że często dostaje w dupe od życia.
niestety ja też Jadzka jestem. nigdy nikogo o nic się nie proszę tylko staram się sama.
GabiK lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
GabiK ja mam kilka pajacyków z endo. Plusy są takie, że ciuszki są w przystępnej cenie i są milutkie, ale minusem jest to, że materiał jednak mało wytrzymały, a zatrzaski strasznie mocno trzymają, więc pajacyki po kilku założeniach się targają koło zatrzasków. Przy koszulkach nie będzie tego problemu, a milusińskie:) Ja polecam ciuszki z firmy nanaf organic:)
GabiK lubi tę wiadomość
-
Melduje po wizycie. Wszystko ok. Moge myslec o nastepnym w marcu
a teraz uwazac... Z seksu nici Ola marudzi... Dzis co pieluche kupa sluzowa zielona
takie to uroki zelaza.
A mi zostalo 2 kg do wagi sprzed ciazya i tak nie jest zle bo na 174 waze 69 kg
gosia86, Karolcia88, GabiK, MiM, slash, Lama, PIGULSKA, dorota1987, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotmisia czemu do marca az??kurde co lekarz to inna opinia;)super waga!
Gosia mam to samo i nie nawidze jak mi wisza nad dzieckiem szlag mnie wtedy trafia
Gabik mi kolezanka proponowala pozyczyc ale podziekowalam a moja druga bratowa dala mi 3reklamowki ubran wycioranych dziurawych z lumpeksu jakies stare nie poprane zapytalam czy chce do zwrotu pow ze nie wiec co sie nadawalo dalam do koszy czerwonego krzyza reszte spalilam ale ona taka jest sama sie pindrzy a dzieci w syfach chodza i nic im nie kupi do drugiego wozka nie kupila bo szkoda kasy a i tak nie wychodzi i kupila dopiero spacerowke laske....patologiaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:26
-
nick nieaktualnyKotMisia wrote:Bo macica musi sie zagoic. Po roku jest pewnosc ze nic sie nie zadzieje... Moja dr powiedziala ze nawet po naturalnym porodzie dobrze jest odczekac 6 miesiecy
-
Kotmisia to masz super wage ja tez mam 174 cm a waga niestety 82
Gabik ale wredna zmija z tej baby. Kurcze a moze trafisz do tego sprzedawcy co kupilas i bedzie mial jeszcze zdjecia to by ci mogl podeslac i wtedy chociaz czesc bys wiedziala ktore zakupilas a ktore sa od niej. Ja bym zmiji nie oddala tych ktore nie sa jej i juz nigdy bym od niej nic nie przyjela zawsze bym mowila ze nie dziekuje mam duzo swoich rzeczy.
Olka jami soczek dajesz dziecku? Moje dziecie nawet wody nie chce pic wiec jedziemy caly czas na cycu tylko. -
Gabik Twoje teksty wymiatają. A z tymi ubrankami to niezła akcja, ma tupet. My już po odwiedzinach, później wpadła do mnie moja przyjaciółka, od sierpnia zaczną staranka. Trzymam za nią kciuki bo raczej będzie mieć problemy z zaciążeniem. No ale z pomocą lekarza może się uda. Moje dziecię w gościach było anielskie dosłownie. Grzeczna, śmiała się, w domu dała się jeszcze ponosić i padła. Jutro już dzień na luzie, więc jak będzie ładnie to może mały spacer zaliczę. KotMisia chyba Ola wyczuła pismo nosem i postanowiła że mamusia będzie jej wieczorem , hmm tęsknie już za swoim B. a tu jeszcze 1,5 miesiąca rozłąki. W ogóle jakoś nie mam ochoty na seks, nawet o nim nie myślę, może dlatego że chłopa w domu nie ma. Do tego te moje super bóle , normalnie stara baba. Aaaa muszę się pochwalić że dzisiaj nie było awantury na brzusiu, wręcz długo trzymała głowę, padłam z zachwytu. Taka mała rzecz a jak cieszy, właściwie dla mnie to duży postęp.
slash, gosia86, Lama, MamaiHania, PIGULSKA, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
A moja bratowa wam powoem ze jest w ciazy jak urodzilam gabrysie to po kilku dniach oznajmila ze jest w ciazy. Dzieci maja dwoje najmlodzy 12 lat. Kazdy mowi ze trzecie poczela z zazdrosci. Bo z tego co pamietam moj brat zawsze mowil ze dwojka mu wystarcza.
-
Kurcze Kotmisia a ja właśnie myślałam,że Ty pewnie już zażywasz rozkoszy łoża małżeńskiego, ale ponoć im dłużej się czeka tym lepiej smakuje
MiM też muszę tak zacząć myśleć o nich, zwykle miałam się na baczności, ale ciąża mi widać mózg stępiła ;-/ i dałam się nabrać jak młody bocian.
Ale jak mówiłam nic mi nie zepsuje humoru i mam super news na koniec dnia od męża - NIE JADĘ DO TEŚCIOWEJ W SOBOTĘ!!!Szwagierka i jej posrana rodzinka znowu chora, już mówiłam, że oni wiecznie jak nie usmarkani to zasrani, no i teraz nie inaczejmąż jedzie sam! No nie mógł mi lepszej wiadomości przynieść, i wiedział, że mnie to ucieszy, bo z uśmiechem mi o tym mówił
Olka te ciuchy od szwagierki też różne, niektóre to były sweterki dziergane przez babcię mojego męża dla niego jak był dzieckiem, ale szanowałam jak kot gówno, bo darowanemu koniowi...no to teraz mam ;-/slash, gosia86, Lama, Karolcia88, MamaiHania, dorota1987, Anielka lubią tę wiadomość
-
A moze ten seks to jest przereklamowany?
Cala ciaze nie wepchnelam sie w kolejke a dzis z Olka ominelam z 20 osob
Bo syrena w akcji
A centrum handlowym wymusilam pierszenstwo
cos mi sie klapka kierowcy pogorszyla
Boziu gdybym miala pieniazki to chcialabym 3 dzieci. A w ogole to moglabym miec rodzinny dom dziecka... A poki co mieszkamy we 3 w jednym pokoju := -
Slash po tej nauczce zamierzam zrobić dokładnie tak jak piszesz.
Ja mam wśród znajomych dziewczynę,którą skierowałam do kliniki gdzie ja się leczyłam i do tego samego lekarza i za drugim podejściem udało się i jest w 11tc. Strasznie się cieszę mimo,że to obca osoba,ale jak się spotkałyśmy w weekend to się ściskałyśmy jak głupie i ryczałyśmy. Trzymam za nią mocno kciuki, bo dziś miała pierwsze prenatalne,a ostatnim razem właśnie w trakcie tego badania usłyszała,że to koniec ciąży. Ale tym razem będzie inaczej i jestem pewna, że w następne wakacje będziemy popylały z wózeczkami na plac zabaw i spacerki, po prostu to widzę i musi tak być, bo moja siła wizualizacji jest niezmierzonaslash lubi tę wiadomość
-
U mnie gin też kazał rok odczekać, ale my następnego bobasa za parę lat planujemy. Ckni mi się za brzuszkiem i dobrze na macierzyńskim z Wikusią, a ona tak szybko rośnie. Jak patrzę na brzuchatki to im zazdroszczę tego stanu, może i głupia jestem ale lubiłam to kopanie, usg, szykowanie wyprawki. Drugą ciążą będę się delektować
GabiK, pompon, dorota1987, Wonderwall, slash lubią tę wiadomość