Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam flanelke w serduszka:P
Kotmisia super wyglądałaś i wyglądasz aż zazdroszcze i uszy do góry:)
A ciasto bez rewelacji ale pyszne i mega szybkie:
http://babeczka.zuzka.pl/2014/06/ciasto-maslankowe-z-owocami-i-kruszonka/
owoce można dać obojętnie jakie, ja dawałam brzoskwinie takie jak są w puszce -
KotMisia ja zamawiam prawie wszystko
mleko (w tej aptece do dałaś linka droższe prawie o 9zł!), żelazo, probiotyk, laktoferynę, czopki/melilax, na brzuszek=espimisan, płatki kosmetyczne dla Julki, gaziki, sól fizjologiczną, wodę morską, uzupełniam swoje,siostry i mamy zapasy w apteczce, nawet płyn do płukania ust zamawiałamo i płyn do hig int
edit. nie opłaca się ani mokrych chusteczek ani pieluchWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:03
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Gosiu Te cwiczenia, ktore nam wczoraj polecilas super, Mloda uwielbia, caly czas sie cieszy w trakcie
dzieki
U nas tez byla ciemieniucha, zeszla po wyczesaniu cieniutkim grzebykiem po kapieli.
Ja mam za to problem, zeby wyczyscic dziecku pepek, ma taki trudny do wyczyszczenia, ze juz umeczona jestem. Jak Wy czyscicie, czym? Bo ja biore octanisetp I patyczek do ucha, ale ciezko mi jej wyczyscic w srodku taki ma zwiniety.gosia86 lubi tę wiadomość
-
moja będzie mieć wypukły pępek więc nie jest aż tak ciężko z pielęgnacją.
My też dzisiaj ćwiczyłyśmy Gosine ćwiczenia- Mała trochę zdziwiona, może odrobinę zaciekawiona- ale przy 3cim podnoszeniu już jej się nie podobało -
Eli cieszę się że Natalce się podobają ćwiczenia
Pola też je lubi
Ja jej w sunie tez jakos specjalnie pępka nie czyszczę tylko osuszam ręcznikiem po kąpieli
Wyczytałam dzisiaj że można wypic lampkę wina przy kp ale zaraz po karmieniu i musi być minimum 3 godziny przed następny karmieniem
Przy tych ćwiczeniach dobrze jest ćwiczyć na kolorowej macie żeby miało co oglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 14:25
-
Mim Ty dajesz tą wodę z Rossmana?
Ofeline chyba Alma pisała że Tobiasz robi takie kupy i to chyba krew utajna w kale ale nie martw sie na zapas najlepiej zgłosić się do lekarza
Mamaihania masz jakiś fajny przepis na cukinię?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:07
-
Gosiu z cukinii robię:
1) zupa krem z pieczonej cukinii z ziemniaczkiem i bazylią;
2) cukinia faszerowana kaszą pęczak z pieczarkami i suszonymi pomidorami;
3) leczo z cukinii, czerwonej i żółtej papryki i pomidorów.
Polecam Ci też stronę, z której bardzo często robię obiadki i desery. Czasem składniki są dość wymyślne i ciężko dostępne w zwykłym sklepie, ale wtedy podczytuję w zakładce "wpisy na blogu" przy danym przepisie czym można zastąpić lub pomijam:)
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/cukinia/przepisy.html?sort_bef_combine=created%20DESC&sort_order=DESC&sort_by=created
gosia86, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Dzięki:* ostatnio jadłam cukinie z grilla i nic jej nie było:)
Paprykę próbowałam jak miała ze dwa tygodnie i nie podeszła jej bo miała biegunki ale może teraz mogłabym już spróbować i zastanawiam się tez nad pieczarkami
Dzisiaj pyszny łosoś mi wyszedł a robiłam drugi raz w życiu:) bo ja ogólnie nie rybna jestemMamaiHania lubi tę wiadomość