X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede na dniach testowac cukinie i mam ochote na pizze z pieczarkami;) ale troche boje sie ich !;) u nas posyedl czopek w ruch bo maly sie prezyl juz bardzo .

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama dała mi cukinię więc jutro sobie coś upichcę.
    Zaliczyliśmy krótki spacer a jutro u nas na wsi festyn od 18 bo nowego sołtysa mamy:D
    Coś dzisiaj mam nerwy

3 kupa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 19:30

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja małemu daje wodę taka jaka mam na stanie w domu. ciężko mi kupic ta wodę w moim Rosmanje. więc daje mu jakąkolwiek byle źródlana. ale wiadomo nie od dziś ze ja "leniwa " matka jestem. młodemu nie smaruje dupy Tylko przecieram chusteczka albo mokrą pieluchom. więc mną się proszę Noe sugerować. bo ja zgodnie z tym co Kotmisia wrzucila ja już traktuje młodego jakby był już moim trzecim dzieckiem. więc jak polknie monetę to odlicze mu z kieszonkowego :)

gosia86, paulinqa, Lama, GabiK lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KotMisia wrote:
    Aj dziewczyny dziś tez jakiś cudny dzien mam, Ola je, potem zabawa i spi. Fakt, że w bujaczku ale jednak.
    Uszyłam jej taka poduchę, motylka, trzyma głowkę prosto. A bukaczek taki że plecki leżą nie siedzą :)
    kotmisia to sprawka drewienka :D

nojaniewiem, MiM, KotMisia, GabiK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś pytał o tatuaże ja pierwszy swoj robilam u kolegi w domu a dwa kolejne w studiu tatuazu i zapytalam na fb kogo kto poleca i zdecydowalam sie na takie studio i Mateusz zajebiscie mi zrobil a ten co w domu robilam u kolegi tez jest sliczny i mi sie podoba a teraz w pazdzierniku bede robic kolejny zgodnie z obietnicą męza ze da kaske na 26urodziny na tatuazyk :)
    my dzis mamy cudny dzien boze jak ja kocham moje dziecko raz tylko marudzil z glodu na miescie a zapomnialam wylaczyc endomondo w drodze powrotnej i zaliczylo mi trase autem do domu wic kilka km sie nie liczy

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to moja Polunia dzisiaj trochę marudna i mało spała
    Ryzykuję dzisiaj i nie dam jej espumisanu na noc bo w sumie lekarz kazał dawać 5 dni a w niedziele będzie już dwa tygodnie
    Mam nadzieję że noc będzie spokojna
    Wysmarowałam jej głowę jakimś guwnianym specyfikiem na ciemieniuche i niw mogłam tego zmyć takie tłuste

Dziewczyny karmiące piersią czy wasze piersi też już nie są takie napięte jak są pełne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 20:42

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Karolkaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 15:03

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez te miękkie cyce mam uczucie jakbym miała mało pokarmu. Ale Pola nie płacze jak na głód więc chyba się najada?

Myślicie że dobrze robię tak odstawiając ten espumisan? Czy może jednak mogłam jej dać mniej kropli?

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu a Małą męczy brzuszek? bo jak nie to nie dawaj. ja małemu daje ss jak widzę ze go meczy A tak nie. bo po co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 20:57

gosia86 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj raczej było ok i nawet rano bąki jej nie wybudziły
    Dzięki Mim :* ja to jeszcze czasem jestem taka zielona i spanikowana

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia ja wole zapobiegac i podaje krople ale juz raz dziennie
    ktos pytal o wakacje my jedziemy na 4dni do mielna najprawdopodobniej w sierpniu bo maz urlpu nie dostanie wiec wyjazd w pt powrot w pon tak jak rok temu ale w tym roku na pewno nie wrocimy z fasolka heh ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:07

• slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz rsz pisalam kilka godzin tmu ale mi padla bateria i wszysfko sie skasowalo. moje dziecie dzis bylo od 9 do 14 na dworze z przerwami na cyca i pieluszke. Nawet dzis nie bylo fyle tychprzecinkow. Jutro moze sie troche poopalam bo mam wrazenie ze wyblaklam ;) opalacie sie juz czy lepiej jeszcze nie. Hormony jeszcze buzyja?

Moje dziecie chyba ma skok bo jakies chwilami niespokojne i poplakuje.czasami tez slusze jak jej bulgoce w brzuszku . to normalne? Tezco takiego zauwazylyscie?

Codo tsruazu moj maz ma jeden. Ale robil dwa. Nakladal na ten pierwszy bo mu sie nie podobal robil we wroclawiu naczystej za galeria renoma. Naprawde sa tamzdolni faceci. Gabi et bardzo czysty wyglada jak nowoczesny gabinet kosmetyczny.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofmisia robilas ts metode z drewienkiem?

klz98u696p33kjce.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka nigdy nie mów nigdy ;) ja to chyba bym zawału dostala jakbym zaszla w ciaze tak szybko ;)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy to kucharki jestescie ja to nie nawidze gotowac moge sprzatac prac myc nawet prasowac ale kuchni niee lubie no ale zawsze mezowi cos upichce a jak nie to na miasto na obiad czasem wyskoczymy a powiem wam ze teskni mi sie za praca...eh

• slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj nie zdazylam sie powstrzymac i kichnelam tak kporzadnie majac dziecie moje na rekach i sie bidulka wysrraszyla i troche rozplakala.

Ale wy cuda pichcicie. Mniam mniam.ja dzis zjadlam dwa kdazki smazonej cukini mam nadzeje ze nic malej nie bedzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:13

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash ja sie opalam ile wlezie na basenie tez bylismy juz dwa razy
    Eli ani mi nie mow tez bym zawalu dostala powoli zreszta odechciewa mi sie drugiego bobasa szybko bo mimo ze maly juz jest spoko to jakos jak teraz pomysle jedno nie samodzielne do konca bo ponad roczne dziecko wymaga duzo uwagi plus noworodek calkowicie uzalezniony ode mnie no nie wiem maz chce w styczniu sie starac a ja coraz czesciej mysle wrocic do pracy i za rok dwa od powrotu do roboty myslec o drugim...czyli hormony dochodza do siebie nie jebie mi sie juz w glowie zeby szybko w ciaze zachodzic :)bo jak maly dawal popalic ja gadalam o drugim a na dwojke dzieci tez trzeba w cholere kasy a jakby byla cora to u mnie calkowita wymiana garderoby ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 21:18

Eli lubi tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam fazę na tatuaż w zeszłym roku po stracie dziecka chciałam wytatuować datę odejścia aniołka ale mąż się nie zgodził teraz jestem mu za to wdzięczna. Nigdy nie zapomnę o Zosi ale tatuaż pewnie budził by ciekawość i wiele pytań.

Olka miałam odstawić krople ponad tydzień temu na razie spróbuje jaka będzie noc bez kropli

Slash mi w zeszłym roku po ciąży zostały plamy na udach po opalaniu a teraz nic więc to pewnie wszystko zależy od hormonów

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J tez mam tak malo napiete piersi. . i tez czarem mi sie wydaje jakbym mleka nie miala..

U nas kupa wyszla z pieluchz po czopku, i dziecko spokojnie pojadlo bez rzucania sie;) wlasnie zjadl i spi na matce bo nie beknął;)

gosia86 lubi tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu to zeob tak i zobaczysz jak bedzie h nas to inaczej bo ja stopniowo zmniejszam dawke wiec inna bajka trzymam kciuki za spokojna noc ;)

‹‹ 2017 2018 2019 2020 2021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ