X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • MiM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ja wracam w styczniu do pracy. mój mózg to jedna Wielka ciazowo - dzieciowo dziura. już nie umiem się doczekać. zresztą Szanowny sam stwierdza że ja do siedzenia w domu się nie nadaje. A dziadkowie to już się cieszą ze wnuczek przyjdzie na dyżur :)

gosia86 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie tak nogami odpycha ze zmienia polozenie np daje w polowie lozka go a tak sie odpycha ze u gory zaraz jest to samo na brzuszku
    moj juz spi maz w trasie dalej i nudddaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim zazdroszcze ze masz z kim zostawic maluszka ja nie mam wiec jedynie moge wrocic na nocki od 18 do 6rano i od 6ranoa malym sie opiekowac bo w nocy to mamie go podrzuce albo maz w domu bedzie a tak to lipa ale i tak bym wrocila lubie kontakt z ludzmi ;)w styczniu to szyyybko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash czyżby Ulltratatoo ?

• beti97 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dopiero teraz bo Wiki chyba ma skok i mamusia musiała dzisiaj nosić, bawić i o 13 obie padłyśmy na łóżku bo już nie miałam siły. Wstałyśmy po 15 więc szybki spacer z psem i szykowanie się na rehabilitację. Wróciłam po 19 więc znów pies, kąpanie, cyc i spanie. Usnęła sama w łóżeczku dzięki Bogu bo ledwo żyję. Na kolację zjadłam arbuza, brak weny i chłodzi fajnie w ten skwar. Odstawiłam nabiał, nie jem już 2 dzień i krostki schodzą,bez szału ale z czasem może wszystko zejdzie. Przekichane mieć w domu alergika, Gosiu właśnie miałam cię pytać co z kozimi przetworami bo już chiałam kupić kozi jogurt, ale jak Polę wysypało to na razie nie będę próbować. Mam nadzieję że wyrośnie z tego, będę musiała sobie kupić wapno bo zęby i kości mi się posypią, papryka u nas też na czarnej liście, o Mcdonaldzie mogę pomarzyć, limit wyczerpałam w ciąży. Mim tak to ja jestem farmaceutką. Gabik pieluszkę w sówki mam identyczną :) KotMisia ty w ciąży byłaś?? super wyglądasz. Gosiu ja próbuję jeszcze latopic w sasz na tą alergię, to probiotyk, liczę że pomoże Małej.

GabiK lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniol zapytam meza to napisze dokladnie bo nie pamietam.

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he. Moze drewienko dziala ;)

Spotkalam kolezanke. Pisalam Wam ze ma chorego synka. Ma porazenie mozgowe i ukradli jej samochod z wozkiem dla malego. I dostala nowe auto od tego Stonogi. Co to jest silna dziewczyna a jest sama chora na serducho. I to przez jej leki mlody urodzil sie chory :(

Takze ja juz nie marudze ;)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ultratatoo. Mezowi robkl chyba damian mial na imie. Ale nsprawde zdolny facet.na stronie internetowej na zdjeciu to ten po prawej stronie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:25

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do piersi. Moje sflaczaly. O sprzezystosci nie ma mowy nawet jak sa pelne.

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mozna ukrasc auto choremu dziecku ja pierdole masakra co za zjebem trzeba byc

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem bo to mój zajebisty kumpel. Jak pisałam o koleżance która ma córkę Maline to jego właśnie cora :) A koleś ma talent w rękach

slash lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne imie. A gosc mega zdolny i bardzo sympatyczny. I szukasz studia tatuazu jak masz takiego zdolnego kumpla.

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu Pola dopiero zasnęła praktycznie od 14 zaliczyła tylko dwie krótkie drzemki. W dzień trochę marudziła ale teraz na szczęście po prostu nie spala. Matka załatwiła mi budę w wózku bo wypaprała specyfikiem na ciemieniuchę i jeszcze wózek muszę prać :/
    Beti daję jej biogaia z probkitykow. Dzisiaj wyczytlam że nawet produkty na mleku trzeba wyeliminować czyli drożdżówki i naleśniki też
    muszę zrobić to mleko kokosowe tylko cos zabrać się nie mogę

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia a co stosujesz na ciemieniuche?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:56

• slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki aniolek to przeciez pwulinka pytala o tstuaze.
    Wybaczcie to zmeczenie msterialu.

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka mąż kupił babycap spray na ciemieniuchę na brwiach pomogło ale z włosów cholernie trudno to wymyć bo tłuste

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti A można małemu dac synbiotyk który jest przeznaczony dla dzieci od 4 miesiąca tj Mulilac baby. bo kurczę kupa to dalej temat tabu chodź powoli się przełamuje ale to tylko dlatego ze do wody dodaje troszku soczku jabłkowego.
    Olka ja w domu cipieje. ja się nie nadaje na kurę domową bo ani gotowanie ani sprzątanie nie są moimi mocnymi stronami. mimo że moja mama to zawodowy kucharz.

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim mojemu po tyg dawania soku kupa sie rozkrecila takze te soczki pomagaja w naszym przypadku i juz nie rozcienczam z woda tylko sam daje ;)
    Ja tak samo usiedziec na tej dupie nie moge nawet teraz zamiast spac to nie bo mi sie nudzi...ja pierdziele ja nie jestem typem domownika moj maz tak a ja to tu to tam latac zwiedzac nie spac itp nad morze mamy 750km ale ja musze jechac na weekend bo nie usiedze w domu i tak w kolko lubie jak cos sie dzieje a w mojej pracy zawsze cos sie dzieje a to ktos ukradnie paliwo a to jakas stara baba sie czepia o tankowanie gazu i sie z nia kloce a to malolaty mnie wkurza to im ostregk sosu przypadkiem do hot doga doleje jest zabawnie a w domu obiad odkurzanie prasowanie itp itd w kolko jedno.i to samo tylko w innej kolejnosci ;)
    opieka nad malym jest spoko bo nie jest meczacy wrecz nie raz nie ma co robic bo on zosia samosia
    Gosia to emolium ja mialam nawet spoko zeszlo ale z glowy z brwi srednio

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:09

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mogła siedzieć w domu już przywykłam no i nie znoszę swojej pracy. Gotować lubię i piec też tylko teraz przez kp muszę się ograniczać i nie chce mi się wymyślać. Mogę siedziec w domu tylko musialabym mieć samochód

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba musze zmienic prace, bo nie odczuje roznicy, albo mozg przestanie mi pracowac ;) w domu male dziecko w pracy tez tylko razy 15 ;)glowa tego nie wytrzyma ;)

olka24 lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
‹‹ 2018 2019 2020 2021 2022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ