Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka ja wracam w styczniu do pracy. mój mózg to jedna Wielka ciazowo - dzieciowo dziura. już nie umiem się doczekać. zresztą Szanowny sam stwierdza że ja do siedzenia w domu się nie nadaje. A dziadkowie to już się cieszą ze wnuczek przyjdzie na dyżur
gosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMim zazdroszcze ze masz z kim zostawic maluszka ja nie mam wiec jedynie moge wrocic na nocki od 18 do 6rano i od 6ranoa malym sie opiekowac bo w nocy to mamie go podrzuce albo maz w domu bedzie a tak to lipa ale i tak bym wrocila lubie kontakt z ludzmi ;)w styczniu to szyyybko
-
nick nieaktualny
-
Jestem dopiero teraz bo Wiki chyba ma skok i mamusia musiała dzisiaj nosić, bawić i o 13 obie padłyśmy na łóżku bo już nie miałam siły. Wstałyśmy po 15 więc szybki spacer z psem i szykowanie się na rehabilitację. Wróciłam po 19 więc znów pies, kąpanie, cyc i spanie. Usnęła sama w łóżeczku dzięki Bogu bo ledwo żyję. Na kolację zjadłam arbuza, brak weny i chłodzi fajnie w ten skwar. Odstawiłam nabiał, nie jem już 2 dzień i krostki schodzą,bez szału ale z czasem może wszystko zejdzie. Przekichane mieć w domu alergika, Gosiu właśnie miałam cię pytać co z kozimi przetworami bo już chiałam kupić kozi jogurt, ale jak Polę wysypało to na razie nie będę próbować. Mam nadzieję że wyrośnie z tego, będę musiała sobie kupić wapno bo zęby i kości mi się posypią, papryka u nas też na czarnej liście, o Mcdonaldzie mogę pomarzyć, limit wyczerpałam w ciąży. Mim tak to ja jestem farmaceutką. Gabik pieluszkę w sówki mam identyczną KotMisia ty w ciąży byłaś?? super wyglądasz. Gosiu ja próbuję jeszcze latopic w sasz na tą alergię, to probiotyk, liczę że pomoże Małej.
GabiK lubi tę wiadomość
-
He he. Moze drewienko dziala
Spotkalam kolezanke. Pisalam Wam ze ma chorego synka. Ma porazenie mozgowe i ukradli jej samochod z wozkiem dla malego. I dostala nowe auto od tego Stonogi. Co to jest silna dziewczyna a jest sama chora na serducho. I to przez jej leki mlody urodzil sie chory
Takze ja juz nie marudze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pierdziu Pola dopiero zasnęła praktycznie od 14 zaliczyła tylko dwie krótkie drzemki. W dzień trochę marudziła ale teraz na szczęście po prostu nie spala. Matka załatwiła mi budę w wózku bo wypaprała specyfikiem na ciemieniuchę i jeszcze wózek muszę prać
Beti daję jej biogaia z probkitykow. Dzisiaj wyczytlam że nawet produkty na mleku trzeba wyeliminować czyli drożdżówki i naleśniki też
muszę zrobić to mleko kokosowe tylko cos zabrać się nie mogę -
nick nieaktualny
-
beti A można małemu dac synbiotyk który jest przeznaczony dla dzieci od 4 miesiąca tj Mulilac baby. bo kurczę kupa to dalej temat tabu chodź powoli się przełamuje ale to tylko dlatego ze do wody dodaje troszku soczku jabłkowego.
Olka ja w domu cipieje. ja się nie nadaje na kurę domową bo ani gotowanie ani sprzątanie nie są moimi mocnymi stronami. mimo że moja mama to zawodowy kucharz.03.02.2014 -
nick nieaktualnyMim mojemu po tyg dawania soku kupa sie rozkrecila takze te soczki pomagaja w naszym przypadku i juz nie rozcienczam z woda tylko sam daje
Ja tak samo usiedziec na tej dupie nie moge nawet teraz zamiast spac to nie bo mi sie nudzi...ja pierdziele ja nie jestem typem domownika moj maz tak a ja to tu to tam latac zwiedzac nie spac itp nad morze mamy 750km ale ja musze jechac na weekend bo nie usiedze w domu i tak w kolko lubie jak cos sie dzieje a w mojej pracy zawsze cos sie dzieje a to ktos ukradnie paliwo a to jakas stara baba sie czepia o tankowanie gazu i sie z nia kloce a to malolaty mnie wkurza to im ostregk sosu przypadkiem do hot doga doleje jest zabawnie a w domu obiad odkurzanie prasowanie itp itd w kolko jedno.i to samo tylko w innej kolejnosci
opieka nad malym jest spoko bo nie jest meczacy wrecz nie raz nie ma co robic bo on zosia samosia
Gosia to emolium ja mialam nawet spoko zeszlo ale z glowy z brwi srednioWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:09