X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • MiM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ja wracam w styczniu do pracy. mój mózg to jedna Wielka ciazowo - dzieciowo dziura. już nie umiem się doczekać. zresztą Szanowny sam stwierdza że ja do siedzenia w domu się nie nadaje. A dziadkowie to już się cieszą ze wnuczek przyjdzie na dyżur :)

gosia86 lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj sie tak nogami odpycha ze zmienia polozenie np daje w polowie lozka go a tak sie odpycha ze u gory zaraz jest to samo na brzuszku
    moj juz spi maz w trasie dalej i nudddaaaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim zazdroszcze ze masz z kim zostawic maluszka ja nie mam wiec jedynie moge wrocic na nocki od 18 do 6rano i od 6ranoa malym sie opiekowac bo w nocy to mamie go podrzuce albo maz w domu bedzie a tak to lipa ale i tak bym wrocila lubie kontakt z ludzmi ;)w styczniu to szyyybko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash czyżby Ulltratatoo ?

• beti97 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dopiero teraz bo Wiki chyba ma skok i mamusia musiała dzisiaj nosić, bawić i o 13 obie padłyśmy na łóżku bo już nie miałam siły. Wstałyśmy po 15 więc szybki spacer z psem i szykowanie się na rehabilitację. Wróciłam po 19 więc znów pies, kąpanie, cyc i spanie. Usnęła sama w łóżeczku dzięki Bogu bo ledwo żyję. Na kolację zjadłam arbuza, brak weny i chłodzi fajnie w ten skwar. Odstawiłam nabiał, nie jem już 2 dzień i krostki schodzą,bez szału ale z czasem może wszystko zejdzie. Przekichane mieć w domu alergika, Gosiu właśnie miałam cię pytać co z kozimi przetworami bo już chiałam kupić kozi jogurt, ale jak Polę wysypało to na razie nie będę próbować. Mam nadzieję że wyrośnie z tego, będę musiała sobie kupić wapno bo zęby i kości mi się posypią, papryka u nas też na czarnej liście, o Mcdonaldzie mogę pomarzyć, limit wyczerpałam w ciąży. Mim tak to ja jestem farmaceutką. Gabik pieluszkę w sówki mam identyczną :) KotMisia ty w ciąży byłaś?? super wyglądasz. Gosiu ja próbuję jeszcze latopic w sasz na tą alergię, to probiotyk, liczę że pomoże Małej.

GabiK lubi tę wiadomość

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniol zapytam meza to napisze dokladnie bo nie pamietam.

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he. Moze drewienko dziala ;)

Spotkalam kolezanke. Pisalam Wam ze ma chorego synka. Ma porazenie mozgowe i ukradli jej samochod z wozkiem dla malego. I dostala nowe auto od tego Stonogi. Co to jest silna dziewczyna a jest sama chora na serducho. I to przez jej leki mlody urodzil sie chory :(

Takze ja juz nie marudze ;)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ultratatoo. Mezowi robkl chyba damian mial na imie. Ale nsprawde zdolny facet.na stronie internetowej na zdjeciu to ten po prawej stronie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:25

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do piersi. Moje sflaczaly. O sprzezystosci nie ma mowy nawet jak sa pelne.

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mozna ukrasc auto choremu dziecku ja pierdole masakra co za zjebem trzeba byc

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem bo to mój zajebisty kumpel. Jak pisałam o koleżance która ma córkę Maline to jego właśnie cora :) A koleś ma talent w rękach

slash lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne imie. A gosc mega zdolny i bardzo sympatyczny. I szukasz studia tatuazu jak masz takiego zdolnego kumpla.

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu Pola dopiero zasnęła praktycznie od 14 zaliczyła tylko dwie krótkie drzemki. W dzień trochę marudziła ale teraz na szczęście po prostu nie spala. Matka załatwiła mi budę w wózku bo wypaprała specyfikiem na ciemieniuchę i jeszcze wózek muszę prać :/
    Beti daję jej biogaia z probkitykow. Dzisiaj wyczytlam że nawet produkty na mleku trzeba wyeliminować czyli drożdżówki i naleśniki też
    muszę zrobić to mleko kokosowe tylko cos zabrać się nie mogę

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia a co stosujesz na ciemieniuche?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 22:56

• slash Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki aniolek to przeciez pwulinka pytala o tstuaze.
    Wybaczcie to zmeczenie msterialu.

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka mąż kupił babycap spray na ciemieniuchę na brwiach pomogło ale z włosów cholernie trudno to wymyć bo tłuste

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beti A można małemu dac synbiotyk który jest przeznaczony dla dzieci od 4 miesiąca tj Mulilac baby. bo kurczę kupa to dalej temat tabu chodź powoli się przełamuje ale to tylko dlatego ze do wody dodaje troszku soczku jabłkowego.
    Olka ja w domu cipieje. ja się nie nadaje na kurę domową bo ani gotowanie ani sprzątanie nie są moimi mocnymi stronami. mimo że moja mama to zawodowy kucharz.

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mim mojemu po tyg dawania soku kupa sie rozkrecila takze te soczki pomagaja w naszym przypadku i juz nie rozcienczam z woda tylko sam daje ;)
    Ja tak samo usiedziec na tej dupie nie moge nawet teraz zamiast spac to nie bo mi sie nudzi...ja pierdziele ja nie jestem typem domownika moj maz tak a ja to tu to tam latac zwiedzac nie spac itp nad morze mamy 750km ale ja musze jechac na weekend bo nie usiedze w domu i tak w kolko lubie jak cos sie dzieje a w mojej pracy zawsze cos sie dzieje a to ktos ukradnie paliwo a to jakas stara baba sie czepia o tankowanie gazu i sie z nia kloce a to malolaty mnie wkurza to im ostregk sosu przypadkiem do hot doga doleje jest zabawnie a w domu obiad odkurzanie prasowanie itp itd w kolko jedno.i to samo tylko w innej kolejnosci ;)
    opieka nad malym jest spoko bo nie jest meczacy wrecz nie raz nie ma co robic bo on zosia samosia
    Gosia to emolium ja mialam nawet spoko zeszlo ale z glowy z brwi srednio

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:09

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym mogła siedzieć w domu już przywykłam no i nie znoszę swojej pracy. Gotować lubię i piec też tylko teraz przez kp muszę się ograniczać i nie chce mi się wymyślać. Mogę siedziec w domu tylko musialabym mieć samochód

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba musze zmienic prace, bo nie odczuje roznicy, albo mozg przestanie mi pracowac ;) w domu male dziecko w pracy tez tylko razy 15 ;)glowa tego nie wytrzyma ;)

olka24 lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
‹‹ 2018 2019 2020 2021 2022 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ