Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam samochod w domu i tylko gdzies jezdze masakra kasy w cholere na paliwo idzie a mam znizki i tak
Gosia pisalas ze nie trawisz swojej pracy a masz zamiar wrocic czy na wychowawcze idziesz?
Eli z dziecmi pracujesz o matko wspolczujeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:19
-
Taaak I to jeszcze z takimi 8-24 Mies
moja beksa do tego w domu dolozy i matka w psychiatryku sie sama zamknie na żądanie
:p uwielbialam moja prace, ale teraz czuje ze to chyba byłby nadmiar wrażeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:31
-
My juz chyba do 20:30 nie pośpimy... Burza była wiec psy wpadly do pokoju cale trzęsące się ze strachu przed burza, dziecko obudzilo sie z bólem brzuszka, trzeba bylo pomoc czopkiem. Juz któryś dzien z rzedu spi 20:30-1:00-4:30, a wiec dzien dobry wszystkim
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Blu moja księżniczka też postanowiła nie spać bo po coi coś tam sobie stęka w łóżeczku
Dziewczyny na ktorym poziomie macie łóżeczko? Bo ta moja panna tak wierzga nogami że dotyka do przewijaka i tak się zsuwa w dół że dzisiaj tylko głowa jej wystawała a tak to prawie cała pod przewijakiem i nie wiem czy nie obniżyć jej tego łóżeczka?
Noc bez espumisanu super i teraz rano też bez płaczu wiec też jej nie dałam -
nick nieaktualny
-
Hej Cioteczki.
mala jadla o 23.40(40minut pozniej niz zwykle!!!) 2.50, 5 obudzila sie o 6 (ja zaspana automatycznie zrobilam mleko:p) ale ona po prostu sie obudzila i jak wierzgala to stekala wiec sie polozylam dalej spac. I spi- ale juz sie bedzid budzic na papu niedlugo.
Aniol, Kotmisia wszystkiego co szczesciem sie zwie!!! Grzecznych coreczek, usluchanych mezow, fajnej pracy (Aniol) i szybkiego wyjasnienia w zusoe i wyplaty zaleglych pieniazkow (Kotmosia). Duzo, duzo radosci i pogody ducha! :* -
KotMisia sto lat i pozytywnego rozpatrzenia sprawy z ZUS, ale najważniejsze wiele radości z Oleńki, żeby jak najczęściej była uśmiechnięta.
Mim może być ten probiotyk, to zastrzeżenie produceta w razie "w", nie wiem czy jeszcze na dicoflorze w kroplach jest napisane, ale kiedyś producent napisał właśnie na nich od 12 rż. No nonsens bo podaje się niemowlaką, a taki 12 latki to już kapsułki łykają.
Gosiu wiem że trzeba jeszcze odrzucić biały chleb( akurat nie jem więc no problem), bułeczki słodkie bo wszystko na mleku robione. Idę do sklepu i 2 razy myślę co mogę zjeść. Teraz ratuję się arbuzem i bananmi, rano parówki zjadłam a na obiad spagetti. Wiki śpi bo wojowała od 6.20 do 8. U nas chyba moja dieta działa bo dodatkowo przestała chlustać mlekiem po jedzeniu no i dzięki temu je co 3 godz i nie jest non stop głodna przez te wymioty. Ja powinnam zacząć sprzątać ale robię wakacje kręgosłupowi i leżę w łóżeczku -
nick nieaktualnyHej Wam laski:)moje dziecko nadal spi jadl o 4.45 i 8 i spi...obcinam pazurki na bierząco a i tak sie zadrapał kolo oczka:(
Blu Ja bym psychicznie nie wyrobila trzeba miec mega cierpliwość żeby z dziećmi pracować tak mi sie wydaje ze wiecej niż jeden max dwójka takich maluchow i ja w psychiatryku siedze nie nadawala bym się ale do policji to chętnie :Dja w ochronie pracowalam licencje mam zrobioną ale moj mąż niestety mi zabronił-bo to nie praca dla kobiet i nie chcialam sie cale zycie klocic soczek podaje tylko z bobofruta jabluszko się nazywa i on jest taki mętny nie klarowny taki
https://www.google.pl/search?q=bobo+frut+jab%C5%82kowy&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI05PCpIrkxgIV4hfbCh2Lfgtv#imgrc=Zjyt1t0DAWMWiM%3A u mnie nigdzie go nie ma w rossmanie w sklepach innych tylko w tesco go maja wiec kupuje hurtowo
Gosiu ja zdjęlam przewijak ale na noc klade z powrotem bo po kąpieli go tam ubieram smaruje itp a w dzien na lozku przebieram a materac mamy jakiś nie gruby z gryki i normalnej gąbki chyba my mamy lozeczko Aruś z allegro i takimaterac jaki byl w komplecie
dziewczynki wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek duzo pogodnych dni i zdrówka!! :* -
nick nieaktualny
-
Dziewczynom, które maja dzisiaj swoje święto, życzę wszystkiego najlepszego, duzo zdrowia cierpliwosci i spokoju
Blu ja tez lubię prace z dziecmi, ale mysle ze po macierzyńskim chce zmienić na starsza gr wiekowa 4-5 lat bo w innym przypadku nie będzie różnicy miedzy domem a praca, a czasami by się przydało
Dziewczyny czy tylko moje dziecko takie malo spiace? Koleżanki, które maja dzieci z tego samego tygodnia albo miesiąc mlodsze maja spokojne dzieci, tylko ja mam takiego urwisa i calutki dzien musze ja czymś zabawiać (dzieki Bogu za karuzele, maty, huśtawki itp)pewnie bedzie z tych dzieci, co rzucają sie na środku marketu z krzykiem, bo mama nie kupila zabawki
-
U nas Mloda jeszcze spi. Wlasnie mija 12h
pomijajac ta pobudke po 6 (bo je na spiocha).
Ja mam nadzieje na spokojnie zjem salatke na sniadanie i wyjdziemy na spacer albo posiedzimy na polku