Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kotmisia stroj piękny, tez taki chciałam dla mojej gwiazdy, ale spoznilam sie z zakupem
Olenka wygląda cudownie:) i faktycznie po buźce widac, ze z pokarmem mamy wszystko ok, piekna zdrowa dziewczyna, w ogole nie wygląda na wczesniaka
Dziewczyny moje dziecko zaskakuje mnie każdego dnia coraz bardziej...raz, ze coraz dluzej potrafi sie sama zabawić, to jeszcze teraz odkryla zabawe w dotykanie i lapanie misiów, które przywiesilam jej do wózkaa co im naopowiada, to juz chyba uszy im spuchly
gosia86 lubi tę wiadomość
-
A my znowu w parku, niby temp wysoka,ale wiaterek przyjemnie zawiewa. Wyszlam wczesnie z domu,bo wczoraj straszna awantura z m w.domu o.te urodziny tesciowej. Dzis rano zadzwonila jego siostra i powiedzialam w koncu o wyzwiskach, trzaskaniu drzwiami, nazywaniu malego pedalem i odkladaniu placzacego do.lozeczka z tekstem "a spierdalaj,drzyj sie". Na.co uslyszalam,ze u innych nie jest lepiej i chyba sie za.duzo seriali naogladalam,a przyjsc wypada,bo mamie byloby milo.
Tak,ze Eli.niedlugo tez bede sprzedawac mieszkanie,ale musze wytrzymac jeszcze prawie rok,bo na macierzynskim nie dostane kredytu na nastepne.Wczoraj juz przegladalam oferty i jest kila i mogila. A chcialabym wrocic do Wwy do.dzielnicy gdzie mieszka mama,bo moglaby mi.pomoc jakbym szla na kursy popoludniu. Na jakis czas moglabym zamieszkac u.mamy,ale wiem,ze na.dluzsza mete.to by byla katastrofa. -
KotMisia, jaki pucek
W ogole moje dziecko wczoraj i dzis przespalo 8godzin w nocy O_o Zawsze robi taki skok znienacka, z 3 do 5, teraz z 5 do 8 a moje cycki nie nadazaja.
Postaram sie Was nadrobic bo chwile mnie nie bylo...gosia86 lubi tę wiadomość
-
Gabik aż nie wiem co napisać. Bardzo dobrze że nie poszłaś do teściowej. Co za pojebana rodzinka. Co kogo obchodzi jak siostrunia ma w domu?! Ty nie musisz mieć tak samo.
Aga moje się nie przewraca z brzucha na plecy i na odwrót też nie, każde dziecko jest inne ale wiadomo że zaraz włącza się myślenie bo inne dzieci coś robią a moje jeszcze tego nie robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:35
-
Agusia nie Twoja jedna
Moja się nie przekręca i leży tam gdzie ją położę. Macha łapkami i nóżkami ale daleko jej do przewijaka, kopie misie z karuzeli. Chyba przechwaliłam te jej wymioty bo dzisiaj godz po karmieniu miałam taki bełt że lepiej nie mówić. Całą bluzkę miałam obrzyganą, aż kapało ze mnie, następnie była kupa , która znalazła się aż na plecach. Marudziła sporo ale znowu śpi, udało się poodkurzać i umyć podłogę, nawet kurze starłam. Tylko jak robilam sos do spagetti to się obudziła z histerią, ale dałam cyca i śpi przy szumiącej karuzeli. Pranie w pralce, może uda się wyjść wieczorem na spacer bo teraz to skwar.
-
ja do rodziców zgodnie z endomondo mam 1,3km i pewnie będzie tak ze będę rano biegła z nim i Matylda do rodZiców a potem dziadek zawiedzie małą do przedszkola. niestety mamy tylko jedno auto i motor A Szanowny nie ma autobusu do pracy wiec zimą zostaje mi piechtobus jak będzie miał na piersza zmianę. ale ja jestem mocna i uparta kobieta ze Śląska wiec dam radę
beti dlatego pytałam się o ten Multilac bo czytałam ze on jest stosowany przy z aparciach u niemowląt tylko ze jest niby od 4miesiaca.
Olka ja też mam pracę w której zawsze się coś dzieje. A to przyjdzie wkurwiony petent i jest śmiesznie.
03.02.2014 -
Gosiu ja nic słodkiego nie jem prócz ciastek zbożowych
sama już nie wiem co jeść, mam nadzieję że to tylko tymczasowe. Ciastka chyba też odstawię bo chyba są na mleku
dziś dzień 3 bez prod mlecz i krostki z brzusia zniknęły, albo są mało widoczne
kolejny mały postęp, jeszcze buźka musi dojść do siebie no i troszkę rączki. W nocy mam najlepszego speeda jak kwęķa a ja na szybko odciągam z 20 ml żeby jej dać probiotyk. Tylko w nocy ode mnie butlą nie pogardzi więc porę na podawanie czegokolwiek mam super
-
nick nieaktualny
-
Olka zazdroszczę basenu
Ja czekam do 13 30 jak tata przyjdzie wyprowadzić psa, póki co i tak Młoda śpi więc siedzę w domu. Czasami tęsknię za czasami gdzie moglam wyjść i nie myśleć że jest mały człowiek który potrzebuje opieki, ale i tak na nic bym Młodej nie zamieniła.