Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez zaraz bedzie u nas burza! Niebo czarne.
    dobrze juz po spacerze;)
    w sumie po kapieli tez bo widzialam ze juz zmeczona jest i lobuz na mnie moze spac ale jak odkladam do lozeczka to sie zaraz budzi- ale nie ruszam jej poki nie placze;) niech soe bawi raczkami i niech podziwia karuzele ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.
    Kotmisia sukienusia sliczna a mala jeszcze piekniejsza.

Olka przystojniak z twojego ksiecia.

u nas skwar. Rano tylko bylismy na dworze. Mam wrazenie ze moje dziecmo jakos zamkast nabierac kolorkow to jest blade a moze mi sie tylko wydaje. ajak u was z kolorytem cery msluszkow.?

A i mam pytanie po kapieli w takie upaly to jak ubieracke dsiecko?
    Ja dzis w bkdy z krotkim rek i polspioszki i przykrhwwn kocykoem zeby sie wygrzalo jak to moja mama mowi od razu po kapieli. Po jakims czasie kocykzdejmuje i przykrywam pkeluszka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 20:51

klz98u696p33kjce.png
  • beti97 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie odwiedziła siostra. Stwierdziła że Wiki to wymagające dziecko :p heh a mi się wydawało że nie, no ale fakt że jak nie śpi to musi mieć towarzystwo i zajęcie czyli noszenie, zabawki , bujaczki. Chociaż zaczyna już rozmawiać z misiami z karuzeli i laleczką na jednej nóżce więc i chwila gdy nie śpi dla mnie też się znajdzie. Mój tata też wpadł ale on to się zachowuje jak słoń w składzie porcelany i Mała nie mogła zasnąć.
    Muszę spróbować zrobić to mleczko, może zrobie z nim koktajl z owocami do smoothie z biedry.
    Olka Dawidek cudowny :) fajnie że razem możecie gdzieś wyskoczyć.
    Dzisiaj jadłam arbuza, moja siostra stwierdziła żebym dała ciupeńkę soku na łyżeczce Młodej. Myślę, ok dla smaku spróbujemy. No i oczywiście ciupinka została wypluta i zostala na bodziaku. Ogólnie widzę że będzie jazda z wprowadzaniem nowości, ale dopiero ok 6 miesiąca zacznę wprowadzać nowości, jedynie co to może dam po 4 miesiącu kaszkę ale na swoim mleku przed snem.

❤️Córcia2015
    ❤️Córcia2018
    💙Synek2021
    preg.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash ja ubieram same body z krótkim rękawem i skarpetki a przykrywam tylko pieluszka, ale u nas to duszno jest :)

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    padam na twarz. właśnie wróciłam z gór i ogarnelam dwójkę. Młoda trzeba naprawić po tygodniowym pobycie u babci.
    kupiłam sobie butki w Bielsku :) A co jak szaleć to szaleć :)

slash lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak objawia sie ten refluks.
    Moje dzoecko kzazwyczaj wieczorem po karmieniu ukewa taka gesta smietana jakby nawet mam wrazenie ze lekko kremowefo koloru. I troche poplakuje jakby nie moglo jej soe odbic. Jak odbije i uleje wlasnie to jest jej lepoej. To jest refluks czy lakomstwo.
    A dzis po raz pierwszy wypila 30 ml wody.
    Ile wodydajecie?

klz98u696p33kjce.png
  • MamaiHania Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slash mój siostrzeniec miał refluks to bardzo płakał, bo jak to moja siostra mówiła "misia pali rura". Ulewał bardzo często i bardzo dużo przez co mało przybierał i bardzo płakał, więc mnie z tym się kojarzy refluks. Moja Hania też dość często ulewa i to bez względu na to, czy odbije, czy nie. Czasem jest to prawie woda, a czasem gęsta śmietana kremowego koloru, ale nie podejrzewam u niej refluksu, bo pamiętam jaka masakra była u mojego siostrzeńca. No ale może to są różne wersje tego refluksu i on miał tą hardcorową. Aaa i Hana też czasem minimalnie popłacze przy odbijaniu, ale to chyba dlatego, że nudy:)

A po kąpieli ubieram cieniutkiego pajacyka z długim rękawem i przykrywam pieluszką, żeby jednak jej w nocy nie było zimno, ale my mamy w sypialni 25, więc znów takiego meeega skwaru póki co nie ma.

• slash Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mam nadzieje ze u nas to nie refluks. Tylko zwyczajne odbijanie i niedojrzaly uklad pokarmowy. Ja wczesniej tez ubieralam pajacyka ale od kiedy szelki musze zakladac to spi w bodach i spiochach albo samych bdach. Bo na stopki mam uciete ze spiochow za kolanko nogawki albo zakladam jej dluzsze skarpetki i jak chlodniej to na to spioszki a jak cieplo tak jak dzis to body i te dlugieskarpety.
    Kurcze zapomnialam ktora z was ma tez te szelki, ofeline?

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze potrzebuje czerwonego przescieradla do wozka i marzy mi sie torba z czerwonym. A na tym tablecie to nawet szukac nie umiem. Widzialyscie gdzies takowe?

klz98u696p33kjce.png
  • Anielka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    To mam nadzieje ze u nas to nie refluks. Tylko zwyczajne odbijanie i niedojrzaly uklad pokarmowy. Ja wczesniej tez ubieralam pajacyka ale od kiedy szelki musze zakladac to spi w bodach i spiochach albo samych bdach. Bo na stopki mam uciete ze spiochow za kolanko nogawki albo zakladam jej dluzsze skarpetki i jak chlodniej to na to spioszki a jak cieplo tak jak dzis to body i te dlugieskarpety.
    Kurcze zapomnialam ktora z was ma tez te szelki, ofeline?

Z tego co pamiętam, to Madziorek :).

A my w poniedziałek mamy kontrolę bioderek. Oby było już dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 22:28

o148i09k1ixi8pfq.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:54

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mialam czasu cala sob napisac. Najpherw sprzatalam bo mama zajmowala sie malym,wieczorem mielismy grilla, ale ja tylko zjadlam i kapalam malego ktory potem nie mogl zasnac. Padl o 22 a teraz jedlismy;)

BrumBrumek lubi tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje. Madziorek odezwij sie co u Ciebie tzn uWas.
    Ja szukam znowu komara. Jakis kolejny gnoj sie przypaletal i juz mnie ugryzl trzy razy....ozeszz ty.... Ja cie dopadne.

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 02:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinqka widze tylko my nie spimy.

Wlaczacie w pokojach w ktorych spia dzieci te urzadzenia do gniazdka przeciw komarom? U mnie znowu komar. Jeden ubity ale slysze nad uchem drugiego. Chyba ida do swiatla bo u mnie cala nocswieci sie mala lampeczka. Macie wlaczone lampki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 03:20

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia jak najbardziej cie rozumiem. U mnie trez widzowoe w postaci rodzicow. No ale jak pisalam moi chca dobrze tym bardzoej ze juz swoje lata maja i pierwsza wnuczke na miejscu wiec chca uczestniczuc w jej zyciu. Moze u ciebie tak samo. Poprostu chca byc i tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 03:43

klz98u696p33kjce.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:50

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 03:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosoa u mnie to samo ze strony mojej rodsiny. Dwoje wnukow najmlodszy 11 lat.
    A ze strony meza inaczej bo ostatnia wnuczka dwa lata temu ale tesciowa raz w tygodniu wpada. Jutro pewnke tez bedzie.
    Glowa do gory damy rade jakos to wszystko wyfrzymac.
    Chyba...?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 03:46

klz98u696p33kjce.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 04:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniolku sto lat!!!! Podobno zycie zaczynq sie po 30!!!!

gosia86, MiM lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:50

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas deszcz i burza. Moje dziecie sie obudzilo po raz pierwszy od nie pamietam kiedy. Pewnie przez matke latajaca za komarem. Dalamcycusia i spi dalej. Ja chyba tez sie wtule w podusie.

Mysle ze jakas reakcja na smazone by byla. Poki co obserwuj. Ale pew ie uklad pokarmowy juz bardziej rozwiniety jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 04:12

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 2022 2023 2024 2025 2026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ