Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny moje dziecko dzis pierwszy raz usnelo ze mna w łóżku i tak dobrze jej, ze spi od 6 i jeszcze nie planuje wstac
Kochane 30 ki życzę Wam, zeby teraz czas nie plynal tak szybko jak ostatnie 30 lat a tak poważnie to dużo zdrówka, szczescia, radości Wam życzę i żeby spelnily sie wszystkie Wasze marzeniaKarolcia88, KotMisia lubią tę wiadomość
-
Julka dzisiaj spala od 21.30 do 1.30- oczywiscie taki luksus funduje jak tata ma dyzur
A i u nas byla wczoraj kupa moze sie nie wylewala ale porzadna
My jeszcze zrobimy z 1.5km i lonczymy spacer bo juz mnie but zaczyna uwierac- poza tym zoladrk domaga sie jedzenia
Cos nam Katalina zamilklagosia86 lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie u nas bardzo czesto sie tak zdarza, ale pytalam pediatry - powiedzial, ze to nic niepokojacego u tak małych dzieci. A bylam na konsultacji kilka dni temu, lekarz starszy pan z duzym doswiadczeniem, wiec raczej wie, co mowi
gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
-
Gosia moja cora sie glosno upomina o jedzenie- nie wstanie jej nie uslyszec moze po prostu zacznie dluzej spac (oby,oby &&&&&&)
Zrobilysmy prawie 10km ale kolana mo chuba zaczynaja siadac bo wyjsc po schodach do nas na gore nie moge
Gosia wspolczuje takiej ilosci gosci. Ja sie ciesze ze mieszkam na koncu swiata i sie yak nie zjezdzaja ale za to jak sie juz zjada to 30szt na raz
Moja tesciowa jest bezszczelna. Bo tutaj w rodzonie jest yaki zwyczaj,ze dalej soe robi imieniny- i akuray wypadalo justyny i krzysztofa- ale ze maja ciezka sytuacje finansowa to nie robia-ale robia synowi 2 urodziny (dziadkowoe, chrzestni)- a ona (moja tescioqa) zarzadzila ze do nich jedziemy i sie wpraszamy- bo przeciez ciasto beda miec to im nie bedzie glupio ze sa nieprzygotowani.
Na nic sie zdaly tlumaczenia ze im bedzod glupio, ze wypada uszanowac ich decyzje- jedziemy i koniec -
Dziewczyny moja córcia obudzila sie, troche zajela sie oglądaniem Misiów w wózku, troche popłakała i znowu śpi... Wzięłam ja na parter domu bo tu chlodniej i znowu zasnęła. Do tej pory jak plakala i nie spala w ogole w dzień to się martwilam, a jak dzisiaj wręcz przeciwnie duzo spi, to tez się martwię.... Jutro ma 3 mies, moze nagle jakas spokojniejsza bedzie? Ale żeby tak nagle...?