Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko chyba jednak miało skok bo od dwóch dni grzeczny jak aniołek
A może to zasługa pogody większość dnia spędzamy na ogródku w cieniu, mam nadzieję że tak zostanie
Solenizantkom najlepsze życzeniaEli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czytam ze powolutku podajecie maluchom soczek jabłkowy?
Można kupić gotowy?? Bo u mnie ciężko dostać niepryskane i samemu ugotowaćMłody ma problem z regularną kupą więc może i jemu by pomogło
Olka śliczny Dawidektrochę podobny do Nikosia
KotMisia ale Oleńka cudnie wygląda w tej sukieneczce
Karolcia może Julce było za ciepło. Dzieci są wtedy marudneWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 22:09
-
nick nieaktualny
-
U mnie też mega burza ale zapaliłam już świeczkę żeby nie szukać w razie gdyby prąd wyłączyli. Dzisiaj młoda miała problem z brzuszkiem i było trochę płaczu. Obstawiam że to po ogórku małosolnym
Slash przytul sie do Gabi i wszystkie smutki Ci miną
Beti zrobiłam to mleko kokosowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pigiguska to w ten sam dzień przyszedł do nas okres. ja też dzisiaj dostałam. ja skoczek kupuje gerbera bo innego nie umiałam dostać ale dzisiaj ugotowałam mu kompot taki bardzo lekki i bez cukru. wypił az mu się dupa trzesla.
dzisiaj dorwalam książkę pt. kuchnia polska rok wydania 1977. I tam jest napisane ze w 16 dobie życia należy podać 2 łyżeczki soku z owoców i warzyw. więc w sumie aż takiej gafy nie popełniłam gotując mu ten kompotPIGULSKA lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Dziekuje dziewcsyny za wsparcie. Tak tulenie do Gabrysi mi pomaga. Jak na nia patrze to widze tatusia bo ona caly tatus. Uszy ma o mnie
Maz wyjezdza roznie najczesciej na 5 tygodni. Teraz niestety jest dluzje dzis mija 6 tydzn a to dlatefo ze przyjechal na urodzinu naszej corci i byl ponad miesiac. Wiec teraz musi dac pierszenstwo innym. No alexmoze jeszcze jakies 10 dni i przyjedzie.
Pposwiecsmy sie troche i stad ta rozlaka bo chcemh jak najwiecej kasy uzbierac i wrocic do wroclawaia i kupic mieszkanie zeby jak najmniejszy kredyt wziac. Jak kupimy to mozd uda sie mezowi znalezc prace we wroclawiu i bedziemy juz wtedy razem cala trojeczka. Marze o tym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 22:47
-
Ja matka tchorz czekam na koniec czwartego miesiaca z sokiem jablkowym. A to juz tylko tydzien
Ola zaczela sama lapac sie za raczkiwyglada jakby sie o mleczko modlila
W ogole taka slodka. Usmiecha sie do mnie od ucha do ucha i gada...
Kocham tego mojego pierdzioszka :*gosia86, PIGULSKA, GabiK, beti97, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPigulska dziękuje tez widzialam male podobienstwo w naszych przystojniakach ;)bobofrut jabluszka -ja taki podaje mim ciesze sie ze soczek pomogl
beti swietny wiersz poplakalam sie ze wzruszenia
kotmisia mowie ci drewienka dzialaja
Bylismy na disco wczoraj na urodzinach znajomego ale sie schlal masakra ja wypilam dwa drinki maz prowadzil.My dzis znowu na basenie ladnie sie
spalilam pozniej u brata na grilu dawidek standardowo kochany aniolek a jutro jade szukac basenu i sobie w ogrodzie strzele jak maly bedzie spal w dzien to matka sie bedzie chlodzic
ja od nast tyg jak bedzie maly dalej spoko to bede dodawac kleik ryzowy do mleka powoli i oczywiscie bezmleczny z racji uczulenia i bede informowac co i jak tak jak z soczkiem ktory maly wypija jeden caly dziennie znaczy butelke cala bobofruta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 22:59
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny