Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pod czym spia Wasze szkraby? Bo mojq pod kocykiem zlozonym na pol (ciezszy niz taki rozlozony) a i tak sie strasznie rozkopuje a potem steka w nocy ze trzeba ja przykryc
-
Karolcia ja Hannę albo wrzucam w śpiworek, albo mam taki worek tylko na nogi z gumką w pasie, albo przykrywam takim średniej grubości kocykiem, lub pieluszką w mega upały, ale zawsze się odkopie niestety... Teraz jakoś nie panikuję, bo cieplutko w domu, ale jak tak było 21 stopni to ja marzłam bez przykrycia w nocy, a co dopiero ona, więc przy takiej temperaturze obowiązkowo worek lub śpiworek:) Jak ją kocykiem przykrywam to potem budzę się co godzinę żeby sprawdzić czy się lala nie odkryła...
-
Wczoraj popełniłyśmy z Hanią pierwsze wykroczenie- jechałyśmy 500 m bez fotelika tylko na rączkach! Nieźle byłam spanikowana, żeby przypadkiem nikt w nas nie wyjechał (jakby u mnie na wsi był niby duży ruch!
) Złapała nas taka ulewa i wichura na końcówce spaceru, że po minucie byłam cała przemoknięta, a druty w parasolce połamane, więc wysłałam męża pędzikiem po samochód, a my skryłyśmy się pod jakimś lichym daszkiem:D
-
Hej mamusie
moje dziecko lula sobie a ja mogłam Was nadrobić.
Gosiu napisz jak smakuje mleczko i czy opłacało się robić. Tak w ogólę doczytałam że producenci dodają mleko krowie do różnych produktów tj parówek, pasztetów, wędlin. Prawda bo wystartowałam dzisiaj do swoich Berlinek a tam tekst że może zawierać białko mleka krowiego i sojęno i dupa. Mamę wysyłam dzisiaj po schab i będziemy piec w rękawie. Masakra co teraz producenci pakują do żywności. U nas kupki od urodzenia super, więc soczku w Mlodą nie pakuję bo ona wybredna jest i tylko mlesio by ciągła. Jak się obudzi pójdziemy na spacer, uwielbiam z nią chodzic po parku zwłaszcza z moją uleczoną nogą. Sama przyjemność.
gosia86, Agusia246, slash lubią tę wiadomość
-
Hej cały weekend mnie nie było, zaraz będę nadrabiać.
Liliana pięknie śpi ostatnio w tą noc np, zasnęła o 20 potem karmienie o 1 i kolejne o 5, i tak było cały weekend. Mam nadzieje ze juz tak zostanie i nie jest to efekt upałów bo w pokoju mamy 28 stopni ;/
A Lilianka waży 6,3 kg i to na samym cycku. Jestem dumnaMamaiHania, Karolcia88, gosia86, Eli, beti97, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Gabik w smyku są chusteczki na szyjkę dla chłopców po 10zł/2szt
http://www.smyk.com/cool-club-chustka-chlopieca-2-pack-rozmiar-uniwersalny,p1103346592,ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-chustka-chlopieca-2-pack-rozmiar-uniwersalny,p1103346699,ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.com/cool-club-chustka-chlopieca-2-pack-rozmiar-uniwersalny,p1103346334,ubranka-dla-dzieci-pGabiK lubi tę wiadomość
-
Lauro i Paulinko wszystkiego najlepszego. Dużo szczęścia, radości z córeczek i samych radosnych dni
Ciesze sie ze imprezki się udały i ze z Oli anioleczek się zrobił.
Ws polczuje wam dziewczyny okresów, ciekawa jestem kiedy do mnie wróci mapa. Jakoś mi się nie spieszy zwłaszcza w te upały. I boję się, że będzie bardziej bolesna niż przed ciążą.
Widzę, że podajecie dzieciom soczek na. Kupkę. U nas narazie nie ma problemu z kupa wiec póki co wstrzymam się z podaniem jego.
A przed weekendem pisałam, że w kupce Lili były brązowe nitki i chyba dzięki wujkowi Google znalazłam. Odpowiedź. Mianowicie wyczytałam, że jeśli dziecko napoje się mleka z krwią matki to może potem w kupce ta krew się pojawić w takiej postaci. A w piątek Lili zgryzla mi skutek tak ze krew leciała no a w sobotę była taka kupa brzydka. Czekam teraz na kolejną kupkę bo wczoraj nie było. Mam nadzieję, że dobrze myślę i nie jest to nic poważniejszego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 10:16
-
Beti koktajl z bananem był pyszny ale kawa inka smakowała dziwnie ale może dlatego ze dużo tego mleka wlałam chce tez spróbować naleśniki zrobić na nim. A i wychodzi tego melka około litra wiec sie opłaca moim zdaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 10:40
beti97 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam po dość długiej przerwie... Przepraszam, że sie nie odzywałam, ale u nas dużo na głowie... oprócz opieki nad maleństwem, musimy zorganizować nasz ślub połączony z uroczystością chrztu, do tego choroba babci i ciągle wizyty
Natalka rośnie jak na drożdżachWidzę, że tu też mamusie miały problemy z kupkami... U nas malutką bolał brzuszek przy robieniu kupki i mocno się prężyła...koleżanka poleciła kropelki DICOFLOR (Żywe kultury bakterii) i od tamtej pory mam spokój. Te kropelki regulują prac jelit i świetnie się sprawdzają przy problemach z robieniem kupki i przy biegunce. Można je stosować już od okresu noworodka i co najważniejsze są bezpieczne.
Ja karmię Natalkę tylko cycem i nie wprowadzam jej jeszcze butelki... raz próbowałam to później miałam problem z przystawieniem do cyca
Stęskniłam się za Wami :* dopiero teraz sobie uświadomiłam jak ten czas leci... przez to zabieganie nie zauważyłam, że już dwa miesiące zleciały
Obiecuję poprawę i będę się częściej odzywaćKarolcia88, Bluberry, Eli, dorota1987, Wonderwall, olis88 lubią tę wiadomość