Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my mielismy wczoraj nwal gosci. przyjechali starsi kuzyni Mikolajka jeden ma pol roku,a drugi rok;) juz wiem co mnie czeka..
siedzimy teraz na tarasie i odpoczywamy z malym.
W sob moj szanowny wraca. Po 2miesiacach.juz doczekac sie nie mozemy;)))
Szukam kiecki n wesele ma ktoras jakis pomysl? Musi byc wygodna do karmienia;) -
Nadrabiam i nadrobic nie moge
Pelne kup to nasze forum sie zrobilo
KotMisia a ile Olcia teraz wazy? Bo Zocha to juz 5,5kg przekroczyla i az czekam az zacznie przybierac mniej, bo narazie twardo 1kg w 1 miesiac.
Dziewczyny kp, jak Wam zalecali, wylacznie mleko przez 6 miesiecy (tak zawsze slyszalam) czy wprowadzac urozmaicenia juz po 4 miesiacu?? (bo ostatnio nowa pediatra powiedziala ze wedlug nowych zalecen nie ma podzialu na kp i mm i w obu przypadkach po 4 miesiacu rozszerzamy diete...)
Spoznione sto lat i kochanych maluszkow Aniolku i KotMisiu :*
Nadrabiam dalej. -
Agusia A w mojej magicznej książce kuchnia polska z 1977 piszą ze należy w 15 dobie wprowadzać soki warzywne i owocowe
ale tym się nie s ugerowalam
ja tylko wprowadzilam kompot i sok bo hrabia nie robił sam kupy A tak dzisiaj już były trzy. oczywiście najpierw była obserwacja.
03.02.2014 -
Moja corcia tez pcharaczki do buzi i wtedy tak mocno cmoka. Czasem pcha rozlozone paluszki a potem kaszel bo sie lekko krztusi.
gabrysia co do przybierania na wadze raz w tudzien przybrala 150 a innym razem 450 teraz wazy chyba 6 kg.
Dziewczyny czy wy wszystkie podajecie swoim dzieciom zelazo?
Czy tylko witamine d i k?
U mniechyba @ przychodzi bo przed chwila bylam siku i jakies lekko czerwono brazowe zabarwienie na wkladce czyzby juz mnie nawiedzila. Jak u was wygladaly pierwsze @ ?
-
ja biorę zwykle witaminy dla kobiet e ciąży A w nich jest witamina D 50% dziennego zapotrzebowania. ja nawet nie wiem ile hrabia waży. o matko muszę się z nim przejść do przychodni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 18:43
03.02.2014 -
Ja biorę wapno dwa razy dziennie ale zęby i tak mnie bolą ale to nie taki tępy ból tylko takie jakby słabe były
Dzisiaj mało czasu bo ogórki robię i trochę na ogrodzie roboty miałam
My od wczoraj w pampkach 3 bo 2 się skończyły ale już były malawe i często kupa szła na pleckiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 18:45
-
MiM pisałam, że bolą mnie stopy. Trudno to opisać w jaki sposób to boli, jakbym miała wkręcone cudze stopy i nie wiem czemu. Tak się zastanawiam czy to nie przez brak wapnia. Ja mam w witaminach 200mg wapnia. Gosia a to bierzesz takie do rozpuszczania w wodzie czy inne?
-
nick nieaktualny