Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny HELP!!
Niechcący zsunęłam cały napletek małemu podczas kąpieli i strasznie mu spuchł i nie jestem w stanie go spowrotem naciągnąć. Przemyłsm w maganianie potasu i teraz ma okład z rumianku... Mam zamiar zaraz posmarować bepantenem żeby natłuścić bo jest strasznie suchy.
Jak myślicie co robić? Jutro idziemy do przychodni na pobranie krwi i jak dam radę to pokarzemy się doktorowi... -
nick nieaktualny
-
Tylko żeby był efekt tej glukozaminy to trzeba ja brać przez 3 miesiące potem 3 miesiące przerwy i kolejna 3 miesieczna kuracja
Mnie kolana tez jeszcze pobolewają
Blu dzisiaj robię kiszone i pikle bo mialam tylko wiadro ogórków ale niedługo będę miała swoje wiec może zrobię korniszony i sałatkę jakąś -
Magda ja już pisałam nie raz że pielęgnacja chłopca mnie przerasta. więc ja mu tam nic nie rusZam tylko myje to jak dziewczynkę z góry na dół. na szczęście pediatra z abronila mi majstrowac przy pedzelku.
na twoim miejscu pojechalabyn na IP03.02.2014 -
Magda_16maj wrote:Dziewczyny HELP!!
Niechcący zsunęłam cały napletek małemu podczas kąpieli i strasznie mu spuchł i nie jestem w stanie go spowrotem naciągnąć. Przemyłsm w maganianie potasu i teraz ma okład z rumianku... Mam zamiar zaraz posmarować bepantenem żeby natłuścić bo jest strasznie suchy.
Jak myślicie co robić? Jutro idziemy do przychodni na pobranie krwi i jak dam radę to pokarzemy się doktorowi...
kuzynka tak zrobiła synkowi i pojechali na drugi dzień i już coś chirurgicznie trzeba było robić. Jedź na ip! -
Alma OPS ma 30 dni od złożenia wniosku na wydanie decyzji i wypłate becikowego.
Gosiu juz zaczelas z ogórkami, u mnie będą niedługo. A ja najbardziej lubię z przyprawa curry. I kiszone robie tylko bo Innych nikt nie chce jeść. Ale ja Nie lubię ogórków robić bo dużo przy tym bałaganu i ogólnie to w kuchni wszystko z musu robie a nie z przyjemności.
Mnie kolana w ogóle nie bolą jedynie zęby czuje wszystkie, nie, że bolą tylko ze je mam. Dziwne uczucie heh
Kotmisia nie martw się waga Olenki, ja też myślę, że przez upały mleko jest rzadsze no i z racji wieku może mniej przybierać. Kiedyś muszą dzieci zwolnić tempo bo byłyby otyłe do roczku;) d
A chyba nie pisałam ze Liliana w sobotę leżąc u mnie na rękach podniosła się do pozycji siedzącej. Uniosła główkę i plecy na sekundę. I tak kilka razy. Kopara mi opadła. Ale może to nie wynika z siły tylko ze wzmożonego napięcia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:12
-
Magda dziewczyny maja racje jedz na ip i oczywiście daj nam znać co i jak
Blu a Ty robisz coś specjalnego z ogórków?
Ofe czasem robię sałatkę z chili ale masz racje dużo bałaganu przy takiej robocie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie najbardziej napierdziela kregoslup. Czasem fo masakrycznie boli.
Dorota ja bym gotowala galarte z miesa i ja jadla i dodawaj do niej pazurki kurzd one najwiecej wytwarzaja tego kleju ktory jest dobry na stawy i na kosci tez.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie tez napierdziela jak sie pochylam. Ale ja juz klade mala w wwnience i lezh podkladam jej pod glowe dwie zlozone flanelowe pieluszki i lod wanienke z przodu kocyk zebh woda bardziej zleciala do nozek i ona sobie lezh i jjz nie trzymam malej w powietrzu. Potem tylko jak obracam ja dupcia do gory to tylko tachwile trzymam w powietrzy. Tak moja mama mowi ze nas kapala jak juz mielismy dwa mce i mi tak zalecila robic i tak robie. Jest to wygodne.
Dzieki za odp co do zelaza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 21:50
-
Pamietacie jak wam mowilam o smierci mojej przyjaciolki meza lat 35.
Bylam ja dzis odwiedzic bk juz jakisczas sie. Ie widzialysmy. Wiecie co nanwiekszemu wrogowi nie zycze takiej tragedii. Z mojej przyjaciolki jest wrak czlowoeka. Wspoeram ja ale chcialabym jej jeszcze jakos pomoc. Ale jak? W tamiej tragedii.moge chy a tylko zwyczajnje byc. Chcemy z mezem dac jej troche pieniazkow bo zus dal jej 800zl renty na dzieci.