Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mojemu szkrabowi się poprzestawialy godziny pobudki z 2.30 na 1 i z 7 na 5nie wiem o co kaman może to przez te upały...pobawil się z godzinę u mnie w łóżku i śpi a ja zasnąć nie mogę
Kupiłam soczek jabłkowy i dziś zrobię testBlu a ile Jasiu wypija tej wody z rozcienczonym soczkiem ze mu pomaga??
-
Ja podawałam Nikosiowi żelazo actiferol ale odstawiłam bo był niespokojny i na pewno bolał go brzuszek
Dzieci do 3 miesiąca mogą mieć anemię fizjologiczna bo tracą krew płodową... Tak twierdzi mój pediatra oby miał rację. Muszę powtórzyć morfologie i aż mi szkoda małego bo zawsze klują z główki
Dziewczyny na zelazie, a jaki poziom hemoglobiny mają wasze dzieci? -
Dziewczyny dawno mnie tu nie było za co przepraszam ale mam problem i może akurat któras z Was tez tak miała.
Boli mnie pęcherz , robilam nasiadowki z rumianku i nic. Czy mogę furagine karmiąc piersią? Na necie pisza i tak i nie. Same wiecie jaki to ból okropny i ze ciezko cos przy nim zrobic a nie chce przestawac karmic...
Potem zadzwonie do swojego lekarza moze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia juz nie je na stekaniem teraz jest mlaskanie i wkladanie calej raczki do buzi
ewidentnie to nie zabawa bo na spiocha to robi. Teraz o dziwo wstala wyspana a jedzcze powinna ze 2h pospac (no i mi dalaby sie kimnac jeszcze.. :p)
My dzis idziemy na meningo.. zobaczymy ile Kluska wazy
Czarna ja nie wiem- ale tak ki sie wydaje ze jak w ciazy mozna bylo brac furagine to teraz chyba tez. A sok z zurawiny mega kwasny- zeby sie nie okazalo ze potem beda jakies brzuszkowe problemyczarna panda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No więc tak: zadzwoniłam do położnej ona kazała zrobić okład z rumianku i czekać na nią, przyjechała obejrzała, do tego czasu opuchnięcie trochę zeszło. Przywiozła ze sobą ryvanol, wzięła na gazik przetarła siusiaczka i wsunęła napletek na żołędzia. Mały nie piskną ani się nie skrzywił ani razu... Położna nie kazała wczoraj ani dziś nic robić... Ale tak to że wszystko ok i nie ma co się martwić. Siusiaczek już wczoraj wieczorem był piękny opuchnięcie zeszło... Powiedziała że najważniejsze jest żeby w takiej sytuacji spowrotem naciągnąć bo inaczej krew może nie dopływać. A tak to już ok i już od jutra mogę ściągać i dokładnie myć
-
My wstalysmy o 9
Zosia po tych dwoch razach po 8 godzin teraz spi normalnie, czyli 22 - 2 - 6 - 8 - 9
z malymi wahnieciami ale mniej wiecej tak.
Mi lekaz kazal wziac furagine ale tylko pare tabletek, a jak nie pomoga to antybiotyk. Wzielam moze ze 3? Potem tez jakims zuravitem dopomoglam i jakos dalo rade...
Ide bawic dziecko bo juz prawie godzine sie samo soba zajmuje, tylko je przenosze z miejsca na miejscegosia86 lubi tę wiadomość
-
Czarna Panda idź bidulo do lekarza, bo jak nasiadówki nie pomagają to myślę, że i żurawina cudów nie zdziała. Ja w ciąży brałam żuravit i urosept, ale nie wiem jak przy kp. Rozumiem Cię doskonale, bo ja całe życie borykam się z zapaleniami pęcherza i to jest istny koszmar!
Gosia super pomysł z tym uszyciem przez mamę! Super, że mama taka zdolniacha:) Ja za swój dałam 140 zł, więc myślę, że dużo zostanie Ci w kieszeni! Widziałam też wczoraj takie worki na pakamerze, ale ze znacznie cieńszą gumką w pasie. Ja mam taką na prawdę szeroką, więc jest mega wygodny ten worek:) -
moja Matylda coś za spokojnie siedzi w swoim pokoju. zaglądam do niej A tam bałagan jakich mało. mówię do niej Matyska coś ty tu narobila A ona ze spokojem mi odpowiada "Mamusiu o to moje kurestwo".
oczywiście chodziło o królestwo. ot takie małe przejęzyczenieBluberry, Agusia246, gosia86, KotMisia, Eli, Karolcia88, beti97, Anielka, nojaniewiem, GabiK, slash, Eklerka, PIGULSKA, katalina lubią tę wiadomość
03.02.2014