Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MamaiHania ja tak samo od dziecka choruje na pęcherz... Dzwoniłam do położnej a ona do lekarza w przechodni gin. i powiedziala ze moge furagine. Ze nie wplywa na pokarm i zebym poszla do rodzinnej po skierowanie na posiew i badanie moczu. W sumie to tyle razy mialam zapalenie pecherza a posiewu nigdy chyba nie robilam. Zapytam rodzinnej jak bede u niej kiedys. Furagine wezme w takim razie bo mam w domu ale nie wezme tak jak one kazaly 3 razy po 2 tabletki tylko wezme po jednej.
Mialam ostatnio beznadziejna sytuacje. Chorowalam na angine i balam sie ze malej tez cos jest bo pare razy mi zwymiotowala. Poszlam do rodzinnej ktora jest pediatra i ona powiedziala ze mała ma prawdopodobnie zapalenie ucha!! A ja rozpacz...no nie tylko nie uszy... I dała antybiotyk oraz skierowanie do laryngologa. Poszlam dolaryngologa po tygodniu brania antybiotyku bo musialam czekac na swoja kolej pozatym lekarka kazala chwile brac ten antybiotyk zanim sie pojdzie do laryngologa. Laryngolog jak zobaczyla uszka Lili to wysmiała rodzinna i powiedziala ze ona napewno nie miala zapalenia ucha, ze to jest straszny ból i ze mała prawdopodobnie nie potrzebnie miala antybiotyk. Pyta sie mnie czy cos jeszcze jej dolegalo a ja ze wymiotowala. Mowila ze mogla tak zareagowac na moj antybiotyk lub moje zapalenie piersi(bo akurat wtedy mialam). Takze glupia piczka dala mi antybiotyk nie potrzebnie... Zmieniam ta rodzinna bo z wieloma jej uwagami sie nie zgadzam ale z tym antybiotykiem doprowadzila mnie do furii. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny karmiące wy dalej stosujecie jakaś diete? Moja Lila jakos od tygodnia nie ma kolek, a od dawna nie daje zadnych kropelek-mojej nic nie pomagaly-to samo czy dalam czy nie a miala-espumisan, delicol, esputicon.
No i na chrzcie zaszalałam z jedzeniem....zjadlam duzo zakazanych rzeczy ktorych wczesniej nie jadlam ale po troszke tzn np. jedna porcję. Mialam catering i bylam ciekawa jak co smakuje. Malej zupelnie nic nie bylo. A karmie tylko piersia. Położna moja od poczatku mowila ze jak minie pierwszy miesiac to zebym juz tak nie uwazala na jedzenie no oprocz tam smażonego, sceptycznie do tego podchodzilam ale w przypadku mojego dziecko chyba miala jednak racje. -
Czarna ja spróbowałam wczoraj zjeść coś słodkiego z czekoladą i pół batonika Lion odbiło się na całej nocce, także chyba więcej eksperymentować póki co nie będę
Ale to super, że u Was jest znaczna poprawa:) Ale i u nas pewnie kiedyś będzie lepiej, grunt to wiara:)
czarna panda lubi tę wiadomość
-
Mim ja tez padlam!!!
kiedys jechałam autobusem i jechalojciec z malutkim synkiem i ten chlopiec co któreś słowa kulwa. Pomyślałam sobie ladnie dziecko nauczyli... Wszystko stalo sie jasne jak ojciec powiedział..aaa krola lwa?
Bluberry, GabiK, slash, MiM lubią tę wiadomość
-
Ale nam się problemów namnożyło. Magda dobrze, że położna pomogła.
Slash, współczuję tego co przydarzyło się koleżance, a z Ciebie dobry człowiek.
Czytałam, że glukozamine można brać przy karmieniu tylko po skonsultowaniu się z lekarzem. Myśle, żeby iść do laboratorium, tylko jakie badania, morfologia wystarczy? Nie chce mi się iść do lekarza, bo moja lekarka odeszła z ośrodkaslash lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna u nas smażone ok ale bez nabiału, w ogóle staram się ograniczać produkty z krowim mlekiem bo Małą wysypuje a teraz wszystko jej schodzi. Dzisiaj zagięłam panią w piekarni pytając który chlebek nie jest na mleku. Oczy w słup wybauszyła. A piekarnia duża, wiele fajnych chlebków na kromki oferuje. Kupiłam dzisiaj wiórki kokosowe i będę robić mleczko z Gosi przepisu
Jadłam kozie jogurty i chyba Wiki nie jest uczulona, dzisiaj zjadłam kozi ser topiony zobaczymy jak będzie. Po tym kp będę doradzcą żywieniowym :p Muszę Wam powiedzieć że kozie produkty są mega drogie, ale mi język do dupy ucieka i muszę się jakoś ratować.
Mim Matylda wymiataMiM lubi tę wiadomość
-
Meldujemy się po kontroli bioderek. Lewe wyleczone, jest już 1a
. Nie musimy już szeroko pieluchowac. Kontrola za 8 tygodni. Kamień z serca
.
gosia86, Bluberry, dorota1987, Wonderwall, GabiK, Karolcia88, beti97, Eli, slash, czarna panda, MiM, olis88, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cieszę się, że z bioderkami super Anielka. Może to dziś dzien dobrych wiadomości. Mój laktator jest dziś do odbioru z naprawy i mąż mi go dziś po pracy przywiezie, a jeszcze wczoraj w aptece nie mieli pojęcia co producent o tym myśli i czy wogóle naprawi
Anielka, gosia86 lubią tę wiadomość