Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia zamilklam bo mialam wycieczke do Krk. Pojechalysmy do pediatry z tym wynikiem usg bioderek, glowe bym dala uciac, ze jak dzwonilam to mi powiedzieli,ze we wtorek o 10.15 wizyta. Dzisiaj sie okazalo, ze jednak jutro- ale dzisiejsza lekarka mnie przyjela i uspokoila, ze zadnych objawow krzywicy. Potem podrzucilam siostrze Juleczke i pojechalam na zakupy bo w lodowce byl sos chili i swiatlo na zakupach przezylam mini zawal- wxielam z domu 1000zl zeby wplacic, po zakupach w aucie jeszcze sprawdzalam czy wszystko mam a w torebce nie ma portfela. No to pomyslalam domyslacie sie co na szczescie portfel byl w siatce z zakupam- ale alarm w sklepie podnioslam zanim zajrzalam do siatki jak wrocilam na wies to robilam zamowienie z gemini ( pobilam rekord! Prawie 1200 ale 4 osoby sie dorzucily do mojego zamowienia;) ) a jak juz pozamawialam i pozliczalam ile kto ma mi oddac to przyjechal szwagier i chwile siedzielismy na polu. Fajnie sie siedzialo i gadalo i przesunelismy kapiel o jakies 15-30minut i juz byla awantura bo dziecko zmeczone. Jeszcze jej dobrze nie ubralam a juz spala
olka pewnie Dawidowwi bylo za goraco -
nick nieaktualny
-
Iskerka u nas to samo Pola nie potrafi pić z butli (położna mówiła żeby jej nie dawać bo cyca odrzuci, efekt tego taki że jestem niewolnikiem własnego dziecka i na dłużej nigdzie nie mogę się ruszyć bez niej)
Karolcia ale miałaś przygodę a ciśnienie pewnie 200/200
Laura ależ Ci zazdroszczę tych wyjść i ćwiczeń
Blu ćwiczysz coś konkretnego do jakiegoś filmiku czy sama sobie wymyślasz? -
Karolcia88 wrote:Musialam wezwac mojego bohatera- boje sie nawet os a szerszen mi wpadl do salonu! Bohater sie spisal i ukatrupil dziada
Ja sie panicznie boje pajakow, wczoraj sobie jeden slusznej postury, wylazl na sciane w kuchni i histeria na pol osiedla byla -
Gosia nawet nie pytaj, ale w momencie jwk wymacalam portfel cisnienie spadlo do granic normy
Edyta ja za pajakami nie przepadam. Jak je widze to pol biedy- urzadzam polowanie- gorzej jak pajak na ktorego polowalam nagle znika -
nick nieaktualny
-
Lama my tez mamy Zosie,ale Kubus sie nia niezbyt interesuje. Tak jak piszesz zwykla.gumowa piszczalka, a kosztuje ponad 40zl,przynajmniej u nas. Licze,ze jak sie zeby zaczna na serio to Kubus ja.pokocha,bo ma niby ksztalt latwy dla malucha do.chwytania i wkladania do buzi. Kubus jak ja sobie wlozyl do buzi to sie skrzywil i wiecej po nia nie siegnal ale ja cierpliwa jestem,czekam z kompotem,poczekam i z Zoska
Lama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aktyde u nas lezenie na brzuchu ledwo,ledwo,z musu. Ale faktycznie codzienne lezenie z waleczkiem,potem po tygodniu bez dalo rezulaty i juz teraz bez placzu. Ale polezy z 3min i koniec. Tez robil samolot i waleczek w tym wybitnie pomogl,przestal tak odciagac raczki do tylu. Przewracanie sie na bok zdarzylo sie 2x miesiac temu,potem nie. A zeby z brzuszka na plecki czy na odwrot to zapomnij. A jutro stuknie nam 16tyg. Lekarka mowi,ze jest poprawa i rehabu nie potrza,ale ja jej nic nie mowilam to nie miala jak potaknac
-
Jak ja Wam zazdroszcze czasu na cwiczenia, ja caly dzien Kubus i troche chalupa,a popoludniu jak maz wraca to ja mu dzieciaka w.lapy i do roboty. Wracam 20-21,kapanie,lulanie i od rana od nowa.
A Wy aerobiki,bieganie,silownia,basen ja pierdziele jakbym znalazla w koncu czas na fitness.to bym pewnie polozyla sie na.macie i zasnela a po godzinie wstala,podziekowala i wyszla,bo 20:00 i czas na.kapiel malego