Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti dzieki na Lidla Obczaje pampersy. Licze,ze mnie nie stratuja
A propos Lidla,po szczepieniu zatrzymalismy sie po pieczywo,ja zostalam z malym w aucie,a.maz poszedl. Wraca i opowiada jaka awantura w sklepie,dwie.starsze panie linczowaly matke,ktora zostawila dwoje dzieci w samochodzie na parkingu i poszla po zakupy. Tlumaczyla,ze okna pootwierane. No ok, rozumiem,ze dzieci posiadaja tez prawo jazdy Kretynka, w domu nie mozna dziecka z oka spuscic,a ta zostawia w samochodzie dwojke,a temperatura w poniedzialek 36°,w sloncu pewnie z 45° -
Ja właśnie wróciłam ze spaceru. Dopiero teraz normalna temperatura, zeby wyjśc z dzieckiem, maskara jakaś.
Kotmisia uwielbiam za posta ze spierdalającym latem
Dziewczyny nie panikujcie tak, każde dziecko rozwija się w swoim tempie. Mój Tobi jest może ruchowo w tyle, ale za to gada i śmieje się jak najęty, przyjdzie czas, że i motorycznie dogoni rówieśników.
Co do przewracania się- dziś mi też rehabilitantka powiedziała, że dzieci mają na to dużo czasu- bo do 7 miesiąca muszą opanować tę umiejętność, więc spokojnie, nie dajmy się zwariować. Dobranoc kochane ;* -
Gabik ma szczęście kobita, ze nikt policji nie wezwal. Chyba mozg jej wyparowalo.
Podziwiam,ze chce Wam się ćwiczyć, bo ja to budzę sie zmęczona ;)a Natka zapewnia mi taki aerobik jak z nią tancze, ze juz na wiecej nie miałabym silWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 23:29
GabiK lubi tę wiadomość
-
Karolcia ale mialas przezycie..
Ja tez w te upaly to mam nawal pokarmu ze maly nie zjada wszystkiego.. h tez jestem niewolnica. Ale juz pomad 3 mies karmienia zlecialy to i te nastepne poleca. Byleby sie te upaly skonczyly.
Odciagam szczepienie jak moge. Bo nie chce w te upaly go szczepic;)
Mikolaj ladnie trzyma glowe jak jest na rekach pionowo to juz mu sie nie kiwa ale o pryewrotach nie ma mowy. Samolota nie robi chociaz tyle, ya to gada i smieje sie duzo -
Hej Cioteczki. My pieknie zaczelysmy dzien-od kupy
Julka wstaje o 6 (litosci) czasem mi sie ja uda w lozeczku przetrzymac do 7 ale raczej nalezy do rzadkosci.. no i dzisiaj tez wstala o 6 i slysze ze steka no to sie ucieszylam, alw mysle- poki robi to nie wstaje i mi sie kimnelo na pol godzinki i bidulka lezala w tej kupie tyle czasu
Ps. Czy przyszly tydzien tez bedzie afrykanski? Bo my we wtorek sie bedziemy szczepic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 07:14
-
A my wpadamy się pochwalić :)Natalka sama przewrocila sie z pleckow na brzuszek na brzuszku juz nie bardzo wiedziala co ze sobą zrobić, ale i tak postepy robi ta moja zabka
gosia86, Karolcia88, GabiK, Emila92, Anielka, dorota1987, Bluberry, Wonderwall, aktyde85 lubią tę wiadomość