Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boże moje dziecko nie chce w nosidle drze sie jakbym go z dolu podpalała zywym ogniem i co teraz :(

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka probuj go przyzwyczajac, po kilka minut kilka razy dziennie, moze sie przekona

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:33

nick nieaktualny, Eli lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pis

Eli, Emila92, GabiK lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Emila92 Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie chrzestna kupowala szatke i ubranko a chrzestny swiece i placil za zdjecia:)

Eli lubi tę wiadomość

3jvzi09kj5du0dsk.png
    zi13dqk3zbt7s260.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka z jednej strony super, ze Dawid nie potrzebuje noszenia, z drugiej teraz problem z nosidelkiem. Ja nie mam pomysłu, bo to czasami walka z wiatrakami, jak sie dziecko uprze i nie chce to czasami za chiny nie przekonasz.

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli

Eli lubi tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudynka z doswiadczenia wiem ze spanie dluzej po mm to fikcja. odciagnij swoje i juz,
    Nie ma totalnie roznicy.

Ja od poczatku dawalam mm i odciagniete, teraz tylko piers i odciagniete i spi dokladnie tak samo. A na piersi to raz przespi cala noc a czasem raz sie obudzi. MM nie pozmoze ;)

aktyde85 lubi tę wiadomość

• paulinqa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas łózeczko nawet w dzien koli. haha

Boziu u nas juz 31st w cieniu

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny u nas mówi sie na szatkę krzyżmo. Czyli nie strzeliłam gafy że kazałam bratu kupic świecę (tzn. on sam pytał co chrzestny kupuje)

My zabieramy Poli rączki z buzi

Karolcia najgorzej jest zacząć ćwiczyć i przetrwać zakwasy potem idzie już z górki :) ja dzisiaj zaszalalam z mel b i już czuję brzuch :)
    Do wagi z przed ciąży 2,6 kg do wagi idealnej 6,6

No to ja muszę pochwalić Polutke bo ona nawet w dzień popołudniową drzemkę robi w łóżeczku <3 i noc też

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:58

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pytałam o nosideko ortopedy i powiedział ze luz - można nosic byle oczywiscie nie 24/24 ;)

zapytajcie o to bieganie :):):)

• GabiK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia u nas też świeca i szatka, ale ja wolę sama kupować.
    Kubuś też się strasznie rzuca tuż przed zaśnięciem i na dodatek tak jakoś warczy jak mały miś. I nad ranem to już chyba z godzinę przed wybudzeniem zaczyna taniec elektryczny.
    Ja pozwalam na wkładanie paluszków, tylko często wacikiem myję te paluszki, już nawet mąż się wdrożył i też czyści łapki przy każdej okazji. Pamiętałam, co Kotmisia pisała i już się nie przejmuję. Ale pamiętałam też o Bluberry i czyszczę, chociaż wszystkiego człowiek nie dopilnuje, ale może coś pomoże.
    Klaudynka z mlekiem mm to różnie, dziewczyny próbowały różnych zanim trafiły na właściwe. A dlaczego nie odciągniesz swojego i nie podasz? Po co eksperymentować z mm jak masz swoje? Tym bardziej,że ja mm i to mit o tym dłuższym spaniu, przynajmniej według mnie. A Twoje dziecię w ogóle ssie z butelki, bo tu dziewczyny kp piszą,że czasami butla be i nie ma mowy o tym, bo dzieci plują butla dalej niż widzą.
    No i wiadomość dnia: DZIŚ O 5:30 SKOŃCZYLIŚMY 16TYG :-)

Eli, Karolcia88, dorota1987, Anielka lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny KP - probojcie dawa co jakis czas tą butllę bo jak piszecie ze jestescie uwiazane to mnie serce boli. Szczerze wątpie zeby dziecko zrezygnowalo z piersi dla butelki ale czasem przeciez trzeba podac :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia a jak usypiasz na rękach i niby zaśnie a jak poczuje łóżeczko o ryk ??czy jak??bo moj tak wczesniej robil ale sie nauczył sam zasypiac ale w dzien tez parzy :D
    laski ja tez pozwalam ssac palce nie raz ssie palce przez pieluszke albo pieluszke sama pozwalam na to bede sie martwic jak bedzie większy a moj to nie kciuka tylko srodkowy i wskazujący albo całąpiąstke i gada przy tym niech sie dziecko bawi i etz czesto myje rączki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:02

• GabiK Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super,że nie jestem sama z marudnym maluchem. To trwa od wczoraj, myślałam,że po szczepieniu, że może upały, że ząbki, że skok. Ale w sumie cholera wie co, może wszystko na raz, i to jest full przegląd, może się uśmiechać z za sekundę jest krzyk. Nie płacz tylko taki jakby niezadowolenia, protestu czy co. Skaczę, ale standardowe zabawianie już nie działa.
    A co do łóżeczka, to u nas jest wręcz tak,że jest protest już przy próbie włożenia. Jak zaśnie kamiennym snem to proszę bardzo, można odłożyć, ale o zasypianiu w łóżeczku mowy być nie może.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • klaudynka Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja mam wrazenie, że nie potrafie sciagac, laktatorem recznym to porazka, a rękoma 30ml zajmowało mi jakies 15-20min, to jakbym miala tak sciagnac na jedno karmienie to uuuu:/ i tez nie wiem jak odciagnac jesli młody na jedno karmienie min jedna piers,czasami musi dobic sie druga i co wtedy jak np szybko wstanie i bedzie w cycusiu za malo?:(

relg2n0at5jhmi9q.png
    jbt1dcimbdq966fz.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniol tak to jest z tym uwiazaniem niestety . ale nie dosb ze moj butli nie chcf to nikt nawet mu nie poda bo boja sie ze sie zakrztusi tak jak robil to na poczatku .wiec jestem matka polka ;) ale juz sie przyzwyczailam i do grudnia juz blisko do odstawiania;)

Ktora mama kp rozszerza diete po 4 miesiacu?

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka ja 4,5 i zsczynamy od kaszki :)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Emila92 Ekspertka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja śmiem twierdzić, że moje dziecko to AniołL:) śpi w łóżeczku cały czas, noc ładnie przesypia w dzień jest grzeczny, czasem tylko włączy tryb Marudy:)

Eli lubi tę wiadomość

3jvzi09kj5du0dsk.png
    zi13dqk3zbt7s260.png
  • klaudynka Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    relg2n0at5jhmi9q.png

relg2n0at5jhmi9q.png
    jbt1dcimbdq966fz.png
‹‹ 2177 2178 2179 2180 2181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ