Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudynka z doswiadczenia wiem ze spanie dluzej po mm to fikcja. odciagnij swoje i juz,
Nie ma totalnie roznicy.
Ja od poczatku dawalam mm i odciagniete, teraz tylko piers i odciagniete i spi dokladnie tak samo. A na piersi to raz przespi cala noc a czasem raz sie obudzi. MM nie pozmozeaktyde85 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny u nas mówi sie na szatkę krzyżmo. Czyli nie strzeliłam gafy że kazałam bratu kupic świecę (tzn. on sam pytał co chrzestny kupuje)
My zabieramy Poli rączki z buzi
Karolcia najgorzej jest zacząć ćwiczyć i przetrwać zakwasy potem idzie już z górki ja dzisiaj zaszalalam z mel b i już czuję brzuch
Do wagi z przed ciąży 2,6 kg do wagi idealnej 6,6
No to ja muszę pochwalić Polutke bo ona nawet w dzień popołudniową drzemkę robi w łóżeczku i noc teżWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 09:58
-
nick nieaktualny
-
Gosia u nas też świeca i szatka, ale ja wolę sama kupować.
Kubuś też się strasznie rzuca tuż przed zaśnięciem i na dodatek tak jakoś warczy jak mały miś. I nad ranem to już chyba z godzinę przed wybudzeniem zaczyna taniec elektryczny.
Ja pozwalam na wkładanie paluszków, tylko często wacikiem myję te paluszki, już nawet mąż się wdrożył i też czyści łapki przy każdej okazji. Pamiętałam, co Kotmisia pisała i już się nie przejmuję. Ale pamiętałam też o Bluberry i czyszczę, chociaż wszystkiego człowiek nie dopilnuje, ale może coś pomoże.
Klaudynka z mlekiem mm to różnie, dziewczyny próbowały różnych zanim trafiły na właściwe. A dlaczego nie odciągniesz swojego i nie podasz? Po co eksperymentować z mm jak masz swoje? Tym bardziej,że ja mm i to mit o tym dłuższym spaniu, przynajmniej według mnie. A Twoje dziecię w ogóle ssie z butelki, bo tu dziewczyny kp piszą,że czasami butla be i nie ma mowy o tym, bo dzieci plują butla dalej niż widzą.
No i wiadomość dnia: DZIŚ O 5:30 SKOŃCZYLIŚMY 16TYGEli, Karolcia88, dorota1987, Anielka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKotmisia a jak usypiasz na rękach i niby zaśnie a jak poczuje łóżeczko o ryk ??czy jak??bo moj tak wczesniej robil ale sie nauczył sam zasypiac ale w dzien tez parzy
laski ja tez pozwalam ssac palce nie raz ssie palce przez pieluszke albo pieluszke sama pozwalam na to bede sie martwic jak bedzie większy a moj to nie kciuka tylko srodkowy i wskazujący albo całąpiąstke i gada przy tym niech sie dziecko bawi i etz czesto myje rączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 10:02
-
Super,że nie jestem sama z marudnym maluchem. To trwa od wczoraj, myślałam,że po szczepieniu, że może upały, że ząbki, że skok. Ale w sumie cholera wie co, może wszystko na raz, i to jest full przegląd, może się uśmiechać z za sekundę jest krzyk. Nie płacz tylko taki jakby niezadowolenia, protestu czy co. Skaczę, ale standardowe zabawianie już nie działa.
A co do łóżeczka, to u nas jest wręcz tak,że jest protest już przy próbie włożenia. Jak zaśnie kamiennym snem to proszę bardzo, można odłożyć, ale o zasypianiu w łóżeczku mowy być nie może. -
bo ja mam wrazenie, że nie potrafie sciagac, laktatorem recznym to porazka, a rękoma 30ml zajmowało mi jakies 15-20min, to jakbym miala tak sciagnac na jedno karmienie to uuuu:/ i tez nie wiem jak odciagnac jesli młody na jedno karmienie min jedna piers,czasami musi dobic sie druga i co wtedy jak np szybko wstanie i bedzie w cycusiu za malo?
-
Aniol tak to jest z tym uwiazaniem niestety . ale nie dosb ze moj butli nie chcf to nikt nawet mu nie poda bo boja sie ze sie zakrztusi tak jak robil to na poczatku .wiec jestem matka polka ale juz sie przyzwyczailam i do grudnia juz blisko do odstawiania;)
Ktora mama kp rozszerza diete po 4 miesiacu?