Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika ja piję fematikel, co 3h siedze z laktatorem oraz staram się jeść 5 posiłków dziennie. czyli trzy duże Plus dwie przekąski. do tego szczypie sutki i powoli widzę różnicę. o 10 sciaglam juz 10 mil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 11:59
03.02.2014 -
Rok temu w drodze do pracy widziałam dwa bociany, siedziały na dachu, nigdy ich tam nie było, wyglądały jak dwie figurki, które patrzyły się na mnie. Tego dnia miałam owulację
Wczoraj włączyłam drugą płyte z ćwiczeniami na xboxa. Moja sylwetka zwizualizowała się na ekranie i wyglądałam jak wielka żelka w kształcie wieloryba - masakra. Miałam do zrobienia test sprawnościowy i zamiast zrobić np. pompki leżałam na dywanie..porażka. Czas się wziąć za siebie.Karolcia88, Magic, Wonderwall, aktyde85, beti97, gosia86, katalina, Anielka lubią tę wiadomość
-
alma kochana będzie dobrze, ja wiem, że musi być Ci ciężko...współczuję Twojemu synkowi, że musi tak się nacierpieć. Możę te rehabilitantki nie są do końca dobre? nie wiem ściskam Cie mocno :*
dorotka ja też myslałam patrząc na siebie w lustrze, że dobrze wyglądam, ale dopiero jak ktoś mi zdjęcie zrobił to się załamałam ja też lubię za bociana
ja mam butelki z lovi i tommee teepee czy cos takiego, ale i tak moja Niunia nienawidzi butelek i smoczków...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:12
alma lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Anioł wrote:Dziewczyny KP - probojcie dawa co jakis czas tą butllę bo jak piszecie ze jestescie uwiazane to mnie serce boli. Szczerze wątpie zeby dziecko zrezygnowalo z piersi dla butelki ale czasem przeciez trzeba podac :*Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Alma trzymaj sie.. dacie rade;*
Butelki tt ra do niczego..
Ofe u nas takie dziaselka sa od miesiaca. Takie rozpulchnione a pod palcem tez nic nie czuc.od czasu do czasu smarujd bobodentem. Daje gryzaki albo myje moje palce i gryzie;) -
Moja też ma takie dziąsła, ślini się i je wszystko co się jej da do rączki
paulinqa w naszym przypadku to każda butla jest do d...yWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:23
paulinqa lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
klaudynka ja nic nie wkładam, może dlatego,że od prawie 2 tygodni wychodzimy na dwór dopiero po 18 kiedy jest już względnie chłodno a ubieram tylko w buzke na kr.rękaw
Anioł zazdorszczę ja już wiem, że przy drugim dziecku nie popełnie tego błędu ale teraz jakoś musze przeżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:30
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofelaine wrote:A czy wasze dzieci też śpią w nocy tak niespokojnie, tzn. bardziej nad ranem. Liliana tak wierzga nogami kopie przewraca się na boki i spowrotem na plecy i tak w kółko. Jakby owsiki w tyłku miała. Ale w dzień śpi spokojnie. To normalne jest ?? Liliana jest ogólnie bardzo ruchliwym dzieckiem nawet moja pediatra to zauważyła jak byłyśmy na szczepieniu. Bo leżąc na plecach zawsze się wierci macha rękami nogami. A doktorka mówiła ze czasami ma takie dziecko, ze jak rodzic położy je na przewijaku to ono leży nieruchomo.
Dokładnie tak ma moja krolewna, od 5 rano budzi mamusie i tatusia kopniaczkami (spi z nami), do tego steka i marudzi i to przez sen, bo oczka ma zamkniete, ja to zwalam, ze kupe cisnie, ale juz nie jestem pewna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 12:41
miscelle lubi tę wiadomość
-
Karolcia88 wrote:Dziewczyny laptop mi sie zbuntowal! Nie pozwala mi wejsc na bbf!!!
My juz po sniadaniu, poodkurzane, pranie poskladane, w miare ogarniete, dziecko spi a matka sie wnerwia na laptopa
Mim walcz!!
Bana dostalaśAnioł lubi tę wiadomość
-
Eli wrote:A my wpadamy się pochwalić :)Natalka sama przewrocila sie z pleckow na brzuszek na brzuszku juz nie bardzo wiedziala co ze sobą zrobić, ale i tak postepy robi ta moja zabka
Super! Ja dizs moja bede zmuszac, do cwicoznek na brzuszku, po pierwszej partii walnela focha i poszla spacEli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny