Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi pomysł, żeby na macie ustawić świecącą zabawkę tak, żeby dziecko na nią patrzyło jak świeci. Jak nigdy nie musiałam skakać jak małpa no i ze 4 minuty tak wysoko trzymała bez protestu!
gosia86, Eli lubią tę wiadomość
-
ja bym wyparzyła jak masz jakiś jeszcze jeden to włóż do zamrażarki i potem podmień. moja siostra tak robiła. na chwilę przynosiło ukojenie.
KotMisia pytałam ostatnio jaką kaszkę podajesz ale chyba nie zauważyłaś pytania -
Dziewczyny jestem załamana. Normalnie siedzę i ryczę. Byliśmy dziś u drugiej rehabilitantki na vojcie. Dzieci ogólnie strasznie przy tym płaczą, ale to co dzisiaj było, to aż mnie dusiło od śrdka. Mały się zanosił, ze aż powietrza nie mógł złapać. A rehabilitantka powiedziała nam, że nie ma poprawy i ma taki przykurcz, że nie mogła mu tego mięsnia w żaden sposób rozciągnąć i jak robiła mu vojtę to czuła, że go to boli, dlatego tak bardzo płakał. Nie wiem dlaczego moje dziecko musi tak cierpieć, refluks, kręcz... już nie mam siły
-
Alma wspolczuje, ale jestem dobrej myśli, ze rehabilitacja przyniesie szybko efekty i poprawę. Tak to w rehabilitacji jest ze na efekty trzeba niestety czekac. Faktycznie bidulek, wszystko naraz i bolesne 3 mam kciuki, zeby Tobiaszek szybko z tego wyrosl i rehabilitacja przyniosła efekty bo wiem jak Ci serce pęka
alma lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:Gosiu walka trwa narazie idzie kiepsko ściągam po 5mil... ale mam nadzieję ze się rozkręci. mały się denerwuje bo nic nie leci więc jemu i mnie lecą łzy
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Danielek ma 3 miesiace i tydzien i podalam mu juz kleik ryzowy i wcinal pieknie.
Mim jak probujesz odkrecic laktacje? Ja co 2 godziny siedze z laktatorem ale na razie lipa z tego.Magic lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r.