Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alma rehabilitacja przyniesie efekty. Zobaczysz za miesiac nie bedzie to juz Twoje zmartwienie. Moja przyjaciolka miala gleboka asymetrie i taki przykurcz ciala na lewo. Chodzili 2 miesiace,ale po miesiacu rehabilitantka powiedziala,ze nie wie po co przychodza,bo ona juz niczego nie widzi. Ale i tak chodzili skoro im przyslugiwalo. Zobaczysz u Was tez efekty przyjda szybciej niz myslisz
-
alma wrote:Dziewczyny jestem załamana. Normalnie siedzę i ryczę. Byliśmy dziś u drugiej rehabilitantki na vojcie. Dzieci ogólnie strasznie przy tym płaczą, ale to co dzisiaj było, to aż mnie dusiło od śrdka. Mały się zanosił, ze aż powietrza nie mógł złapać. A rehabilitantka powiedziała nam, że nie ma poprawy i ma taki przykurcz, że nie mogła mu tego mięsnia w żaden sposób rozciągnąć i jak robiła mu vojtę to czuła, że go to boli, dlatego tak bardzo płakał. Nie wiem dlaczego moje dziecko musi tak cierpieć, refluks, kręcz... już nie mam siły
Boziu biedactwo az mi lzy naszly, ucaluj Tobiego od cioci :* trzymam kciuki i mam nadzieje, ze szybko mu sie poprawi. A musi byc rehabilitowany akurat ta metoda? Ta druga podobno jest przyjemniejsza? Próbowałaś jakiś masaży mu robić, może troszke go rozlużnią?alma lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:Monika ja piję fematikel, co 3h siedze z laktatorem oraz staram się jeść 5 posiłków dziennie. czyli trzy duże Plus dwie przekąski. do tego szczypie sutki i powoli widzę różnicę. o 10 sciaglam juz 10 mil
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
klaudynka wrote:no to super dobrze wiedziec.
W sumie u nas spacer wchodzi w grę tylko od 6.30 do 8.00 pozniej to juz same wiecie jak jest...
Zadałam pyt na fb ale moze tu mi odpowiecie?
Mam takie dyskretne pyt do dziewczyn które nie miały jeszcze okresu, jaki macie sluz po porodzie? Bo ja nie mam pojęcia dlaczego od ponad mies. dzień w dzień sluz jak płodny i to spore ilosci Emotikon unsure czy któras ma podobnie? Bo nie wiem czy to normalne..
Tez to obserwuje, ale ja to zwalam na to, ze mam otchlan i mi wycieka za duzo a jak jest na prawde dowiem sie w piatek, bo mam wizytę u gina. -
Dorotka lubię za te bociany a powiedz co sobie wtedy pomyslalas jak je zobaczylas? ;>
Dzis noc spadajacych gwiazd zgadnijcie jakie zyczenia wymawialam rowno rok temu gdy ogladalam spadajace gwiazy? ;> rok temu ogladlam je z niemezem, ale wtedy nie bylismy razem, mielismy kilka miesiecy przerwy, ja bylam strasznie zdolowana taka nerwowka i niepewnoscia, ale nasz powrot zaoowocowal Karolocią i dizs tez sie wybieramy ogladac, jesli na balkonie nie da rady, to mala w wozek i nocny spacer uwazacie, z eto przegiecie?GabiK, gosia86, Anielka lubią tę wiadomość
-
Ja z tydzień temu miałam kryzys laktacyjny, piersi były jakby puste, ale Mała się najadała. Jedynie w nocy zamiast 140-160 ml odciągnęłam 70 ml. Wiem, wiem taki kryzys to dla Was nie kryzys, ale ja się zmartwilam że tracę pokarm, ale po 2-3 dniach przyszła poprawa. U nas butla jest ok. Problem z jej zawartością. Mlesio mamusi jak najbardziej, ale woda, soczek z wodą, kompocik, herbatka są beee. Wikusia już calkiem niezle korzysta z rączek i od 2 dni mi tą butlę z wodą odpycha i zaczyna krzyczeć, dosłownie nie płaxze tylko robi awanturę. Silna babka wie czego chce. Karolcia ja dzisiaj cały czas lukałam na Młodą bo robaczki mnie obrzydzają i bałam się że ją coś uchla.
Ja byłam teraz na weselu no i super bo mlesio wydudlała z butli ale był ryk bo zabrakło cycowania i mamusi. Siostra się nieźle namęczyła żeby ją uspokoić, także mamy kp same mleko to nie wszystko dzieci są do nas bardzo przyzwyczajone. -
nick nieaktualnybeti97 wrote:Dziewczyny napiszcie mi proszę jakie nosidło kupić dla Małej myślałam o takim miękkim jak Mim i Olka ale nie wiem jak się nazywają a nie chce gafy strzelic.
ja kupilam takie i jest fajne i wygodne ale moje dziecko go nie polubilo -
nick nieaktualny