Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Proszę dajcie trochę deszczu!! Pot po dupie się leje, nie mam siły! Edytko Zus zrobił Cię w balona, super nic tylko zęby w ścianę. Macie jakieś doświadczenie z pieluszkami happy- bella bo chciałabym spróbować bo też będą w promocji tylko w auchan.
-
No właśnie przekopałam już cały internet i wyczytałam to samo co piszesz.
Kurde ale to dziwne, zęby akurat wyszły 4 na gole i na górze w tym samym czasie...
No chyba ze to nie zęby tylko co by to bylo..
A Liliana tak marudzi ze idzie oszaleć, jak nie spi to tylko ją musze nosic i to na pionowo lub samolot inaczej ryk. dziecko sie meczy bo ją to ewidentnie boli -
Dziewczyny my juz po wizycie w poradnii patologii noworodków. Wszystko super, pan doktor powiedzial, ze Natalka prawidłowo sie rozwija i jest bardzo bystrym dzieckiem dal nam skierowanie na 1 rehabilitacje, zeby pani pokazala nam ćwiczenia, choc stwierdził, ze nie są konieczne, ale na pewno nie zaszkodzą poszliśmy na ćwiczenia a tam dokladnie to samo co Gosia nam tutaj podała plus smarowanie oliwka raczek i dloni, zeby juz nie zaciskala piastek. No i na brzuszku musi leżeć, nawet jesli rykoli, bo wtedy ćwiczy sobie kręgosłup. Nasyepna wizyta 14 grudnia, do tego czasu mamy powtórzyć morfologię, bo narazie jest ok. Gwiazdunia moja wazy cale 4200
alma, gosia86, Lama, GabiK, Anielka lubią tę wiadomość