Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyklaudynka w dzień spanie w łożeczku nie bardzo najlepiej na lóżku ostatnio a tak to w wozku a w nocy i na wieczór w swoim łożeczku sam zasypia...tyle że jedziemy nad morze i specjalnie to nosidlo kupilam na ta okazje ale moj robaczek jest nie zadowolony z zakupow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 14:14
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Dorotka lubię za te bociany a powiedz co sobie wtedy pomyslalas jak je zobaczylas? ;>
Dzis noc spadajacych gwiazd zgadnijcie jakie zyczenia wymawialam rowno rok temu gdy ogladalam spadajace gwiazy? ;> rok temu ogladlam je z niemezem, ale wtedy nie bylismy razem, mielismy kilka miesiecy przerwy, ja bylam strasznie zdolowana taka nerwowka i niepewnoscia, ale nasz powrot zaoowocowal Karolocią i dizs tez sie wybieramy ogladac, jesli na balkonie nie da rady, to mala w wozek i nocny spacer uwazacie, z eto przegiecie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 14:17
Eli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aktyde85 wrote:Dokładnie tak ma moja krolewna, od 5 rano budzi mamusie i tatusia kopniaczkami (spi z nami), do tego steka i marudzi i to przez sen, bo oczka ma zamkniete, ja to zwalam, ze kupe cisnie, ale juz nie jestem pewna.
-
olka24 wrote:uważam że spacer chłodna nocą z rodzinką to zajebisty pomysł i sama bym poszla gdyby nie to że w mojej wsi ciemno jak we dupie
To i lepiej, że ciemno, lepiej gwiazdy będzie widać
A ja właśnie ostrzeżenie dostałam z RSO ze burze z gradem, wiec chyba nie pyknie, ale za to się chłodniej zrobi bo dziś to nawet ja mam dosyć.
Aaaa jeszcze się nie pichwalilam- ZUS odrzucił mój wniosek o macierzyńskie, także tego fajnie kurwa -
nick nieaktualny
-
Karolcia88 wrote:Edyta a niby czemu? W ogoke nie dostajesz macierzyskiego czy w tej drugiej pracy w ktorej zaczelas pracowac na 1/2 etatu bedac juz w ciazy?
W tej drugiej. Z tej pierwszej normalnie dostałam, tzn nie do konca normalnie, bo dopiero w tym tygodniu dostałam kasę za czerwiec, no ale zawsze coś. A w drugiej się doczepili, ze podejmowalam prace w ciazy i to rodzi podejrzenie o wymuszenie zasilku, bo przeciez ubezpieczona juz bylam u innego pracodawcy. Ej no logiczne jest, że podjelam prace po to by miec wiecej siana, w koncu z jakiegos powodu pracowalam prawie do rozwiazania, szef oplacil skladki, czeka az bede mogla wrocic i pracowac dalej, ale wedlug nich zatrudnienie to fikcja. -
Dziewczyny moja też nienawidzi leżeć na brzuchu, ryk i płacz i najgorzej na świecie jest wtedy. Kładę ja codziennie, słabo druga głowę w tej pozycji, denerwuje sie, ale nie odpuszczam i ćwiczę z nią. Ma jeszcze czas
-
Doświadczone mamy może mi podpowiedzą bo sie zmartwiłam trochę tymi zębami. Jeśli w dziąśle widać już zęba to znaczy ze wyjdzie on jako pierwszy??
Wypatrzyłam oprócz dolnych trojek bądź czwórek górne. Czyli widać 4 zeby. No i tak slabiej jedynkę górną.
Ale przecież jako pierwsze powinny pojawić sie dolne jedynki a tam poki co spuchnięte dwie górki...
Sory, ze tak smęce dzisiaj