Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spróbujcie fruktajl z tymbarku jabłko śliwka albo zjedzcie klika śliwek lub brzoskwiń. Jak kiedys zrobiłam sok z jabłek, brzoskwiń i marchwi to 5 kup było.
Ale dałam dupy grrrr przeniosłam szczepienie z czwartku na przyszły wtorek na 9:45 a teraz sie okazało że jeszcze raz na usg bioderek i to po szczepieniu a boję się że będzie marudna i źle się będzie czuła:( no dupa dupa dupa -
Piękne macie dzieciaczki zsrabiscie patrzeć jak rosną te nasze slodziaki
A mnie dół dziś złapał, bo wychodzi na to, że tylko moja nie trzyma wysoko głowy w dodatku dziś była u mnie koleżanka i córeczka jej siostry, miesiąc młodsza od mojej, już się na bok przewraca, a gdzie do takiego wyczynu mojej i jeszcze mam wyrzuty sumienia bo to pewnie moja wina bo za mało ja na brzuszek kładę a za dużo w bujaczku -
Edyta nie tylko Twoja. Filip jutro skończy 3 miesiące i każda próba ćwiczeń na brzuchu kończy się płaczem. Do tego przy tych cwiczeniach prawie zawsze ulewa choćby był 2 godziny po jedzeniu . A głowa nadal mu się kiwa .
KotMisia, podpisuję się pod tym co napisałaś o lecie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 21:38
-
Eli a do jakiej poradni idziesz?
Moja tez ulewa sporo po jedzeniu, ale nie 2 godziny, bo co dwie to ona zjesc musi, bo inaczej krzyk, wczoraj to ulala chyba wszystko co zjadla.
Gosiu a jak ja kladziesz na brzuszku to raczki trzyma do przodu? Karola samolot robi i raczki do tylu, chyba ze jej ten walek zrobie to chwile polezy, nawet ja obfocilam w tej pozycji z tatusiem, moze poznoiej wstawie na fb.Karolcia88 lubi tę wiadomość
-
iskierka A skąd jesteś??
kotmisia uwielbiam za lato spierdalaj
kocham mój klimatyzator !!! nawet chyba bardziej niż męża
Olka nosidełko SupEr!! może jak będzie chłodniej to Dawidek się do niego przekonaAnielka, gosia86, Wonderwall lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
aktyde85 wrote:Eli a do jakiej poradni idziesz?
Moja tez ulewa sporo po jedzeniu, ale nie 2 godziny, bo co dwie to ona zjesc musi, bo inaczej krzyk, wczoraj to ulala chyba wszystko co zjadla.
Gosiu a jak ja kladziesz na brzuszku to raczki trzyma do przodu? Karola samolot robi i raczki do tylu, chyba ze jej ten walek zrobie to chwile polezy, nawet ja obfocilam w tej pozycji z tatusiem, moze poznoiej wstawie na fb.
Zrob z raczkami tak jak Kotmisia wrzucila na filmiku z Ola. Od razu lepiej jej bedzie szlo trzymanie glowki.aktyde85 lubi tę wiadomość