Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a co to za grupa na fb sie pojawiła?
gosiu wyślesz mi zaproszenie do rywalizacji endo?
dziewczyny które mają problemy z tarczycą- jak się czujecie i czy Wam też lekarz zmienił lek z euthyroxu na letrox? Pobodno jest bez laktozy i stąd ta zmianaLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
https://www.facebook.com/groups/868676359893834/
Magic wymieniamy się tym co ma być widoczne tylko dla nas a nie całego internetu.
Cześć Emila:) Widać rośniemy w siłę, a bałam się że będzie u nas coraz ciszej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 16:46
Magic lubi tę wiadomość
-
Wiecie nie chce wyejsc na nie miłą ani nikogo odstraszać ale jakoś dziwi mnie to nagłe pojawienie się nowych osób na forum, chodzi mi o to ze tak nagle gdy akurat postanowiłyśmy pewne rzeczy przenieść stad na fb
Sory za szczerość ale.musialam to napisać
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłamnojaniewiem, olka24, olis88, Bluberry, GabiK, katalina lubią tę wiadomość
-
Ofe Tobi miał to samo w zeszłym tyg. Jest niesamowitym gaworzakiem, a tu nagle cisza. Już sobie wkrecać zaczęłam różne głupie rzeczy, a od wczoraj znowu gada jak najęty. Ja myślę, że to upały albo rzeczywiście skok. Nie martw się na pewno Lili zaraz znowu zacznie dyskutować. Do rehabilitanta na nfz dostaje się przez skierowanie od pediatry do poradni rehabilitacyjnej. Oczywiście co innego prywatnie.
-
My tez juz wrocilismy z usg bioderek. Wszystko jest ok;))) za 2 mies kontrola sprawdzic czy jadra kostnienia sa , bzy cos takiego. Miki padl teraz
Ale mamy juz fot na fb piekne
Gosiu ja tez o tym pnmyslalam. I jestem w szoku ze tyle osob to czyta ;palma, gosia86, Eli, dorota1987, Anielka, GabiK lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Hej Klaudyna fajnie ze się ujawniłaś
My po usg, jest poprawa ale nadal nie jest idealnie wiec za tydzień znowu kontrola. Pytałam jakie mogą być konsekwencje jeśli nie będzie poprawy, no i po prostu wczesniej może mieć zwyrodnienie stawów biodrowych. Zalecenia mamy nadal takie same, a te wszystkie ustrojstwa typu szelki czy poduszki niw robią nic innego niż to co my nosząc i układając dziecko w pozycji na żabkę (tyle tylko że usyrojstwa wymuszają pozycje ciała i dziecko dłużej przebywa w tej pozycji, ale oczywiście szelki/poduszki tez maja swoje minusy bo ograniczają rozwój ruchowy u dzieci nawet o kilka tygodni)gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
Magic wrote:dziękuje za stornki
gosiu niestety nie otwiera m się
Jak obejrzałam filmik Ofeline to aż zazdroszczę jej takiej gaduły bo Pola tyle nie gada
Miscelle super że jest poprawa, a masz ją nosić na żabkę teraz? Czy już nic nie musisz specjalnie robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:07
Magic lubi tę wiadomość